Informatie nodig of uw partner of relatie?

Hoe een lange-afstands relatie te laten werken

Een relatie is al moeilijk genoeg als je je partner elke dag ziet. Stel je voor dat je honderden (of duizenden) kilometers van elkaar gescheiden bent. Hoe moeilijk zou dat zijn? Welke druk zou de afstand op jullie beiden leggen? Welke verleidingen zouden op de loer liggen die een stel dat al samenwoont nooit overkomen?

Het grootste voordeel van een langeafstandsrelatie is dat je veel tijd voor jezelf hebt. Als je een bijzonder drukbezet persoon bent met een carrière of een serieuze hobby beoefent waarvoor je veel tijd alleen moet doorbrengen, zoals componeren of kunst maken, kan een langeafstandsrelatie ideaal zijn. Als je dagelijks veel aandacht nodig hebt of hunkert naar fysieke intimiteit, is een langeafstandsrelatie waarschijnlijk iets wat je maar voor korte tijd aankunt. De meeste mensen zitten daar ergens tussenin, maar met een vooruitziende blik, structuur en communicatie kan een langeafstandsrelatie een tijdje beheersbaar zijn en optimaal passen bij uw huidige levensstijl.

Hier volgen enkele tips van stellen zoals u die hun langeafstandsrelatie hebben overleefd en er goed in zijn geslaagd.

John en Cindy: wees duidelijk en eerlijk over uw doelen

Zij woonde in Boston, hij had daar gestudeerd, maar was nu lobbyist in Washington DC. Ze ontmoetten elkaar op de bruiloft van een vriend op Cape Cod en werden tijdens een lang weekend een beetje te snel verliefd. Toen een zakenreis hem twee weken later naar Boston bracht, brachten ze een maand door in pure gelukzaligheid.

Toen hij weer naar huis ging, verzamelde ze de moed om hem ermee te confronteren. Was deze relatie tussen hen alleen voor het plezier en zouden ze of was het doel om uiteindelijk serieus te worden en toe te werken naar het huwelijk en het gezin dat Cindy voor haar toekomst voor ogen had?

Cindy kon duidelijkheid krijgen over Johns doelen voor de toekomst en de bevestiging dat de relatie meer voor hem betekende dan alleen een seksgesprek met een vliegtuig. Door vakanties maanden van tevoren te plannen, kunt u uw tijd samen maximaliseren, zodat u iets hebt om naar uit te kijken en als stel te plannen. Natuurlijk moet u wel wat meer over elkaar te weten komen: Houden jullie van wandelen in de heuvels of gokken in het casino? Maak je een cruise door de Caraïben of maak je een roadtrip langs de minor league ballparks?

Reginald en Monique: Regelmatig bezoek en niet altijd van één kant

Reginald en Monique woonden in Atlanta en hadden drie maanden verkering toen Monique promotie kreeg naar het kantoor van haar advocatenkantoor in New Orleans. Reggie had een goede baan met groeimogelijkheden die hij niet op het spel wilde zetten, maar hij wilde Monique ook niet verliezen. Het paar realiseerde zich dat er frequente bezoeken zouden moeten zijn. Monique kreeg haar uren vastgelegd als maandag tot en met donderdag, waardoor ze in het weekend naar Reggie kon reizen. Maar twee moesten het spel meespelen. Monique maakte duidelijk dat Reggie net zo vaak naar haar stad zou moeten komen als zij naar de zijne. Beiden realiseerden zich dat ondanks het reizen, de waardering van hun weekends samen hen dichter bij elkaar bracht dan toen ze nog drie mijl van elkaar woonden. uit elkaar.

Aanvullende hint: Dagelijks contact. Reggie veranderde van telefoon- en internetabonnement om ervoor te zorgen dat hij en Monique te allen tijde open communicatielijnen hadden. Het was nog nooit zo gemakkelijk en betaalbaar om contact te houden over lange afstanden.

Helen en Eugene: Clarifying What Monogamy Means

Toen Helen en Eugene klaar waren met school, namen ze allebei een baan in een andere stad en beloofden ze bij elkaar te blijven. Helen werkte in Cleveland, terwijl Eugene een prestigieuze baan kreeg in New York City. Hun carrières waren veeleisend en ze konden elkaar maar twee of drie weekends per maand zien. Maar de liefde ging hen vrij gemakkelijk af, omdat ze al een van de grootste problemen hadden aangepakt die lange-afstandsrelaties plagen: de grenzen van de omgang met het andere geslacht. Helen en Eugene hadden elkaar duidelijk gemaakt dat monogamie centraal stond in de relatie en dat, aangezien zelfs een etentje met een beschikbare persoon van het andere geslacht tot het wegvallen van een mentale barrière kon leiden, het het beste was om strikte gedragsnormen te hanteren als ze uit elkaar waren. Beiden waren geschokt te ontdekken hoe gemakkelijk het is zich aan deze gedragscode te houden. Het feit dat ze minder keuzes hebben, maakt het leven voor hen beiden gemakkelijker.

Aanvullende tip: Helene zorgt ervoor dat ze ongeveer elke maand een "realiteitscheck" met Eugene maakt.

David en Rebecca: als je voor altijd samen zou moeten zijn, hoe lang zou je dan gescheiden moeten zijn?

David en Rebecca hadden anderhalf jaar verkering en hadden het erover gehad om bij elkaar in te trekken. elkaar toen David een droombaan kreeg aangeboden: vier maanden lang helpen bij een filmopname. Hij vertrok uit het gezellige Portland naar Zuid-Californië met de wetenschap dat hij over vier maanden terug zou zijn. Rebecca voelde zich getroost toen ze wist dat hij snel terug zou komen en dat deed de eenzame nachten wat sneller voorbijgaan. Door vertragingen in de opnames liep de productie anderhalve maand vertraging op. David liet haar overvliegen om duidelijk te maken dat er licht aan het eind van de tunnel was. Door zijn zorg en aandacht voor de communicatie over het einde van de scheiding hield ze het de laatste weken vol.

Extra tip: Leg uit waarom je uit elkaar bent. David wist dat hij in elk gesprek met Rebecca moest uitleggen dat hij zijn droom volgde en dat hij van plan was om haar met zich mee te nemen. De mantra hielp haar te kalmeren, maar het maakte hem ook verantwoordelijk voor de lat die hij voor zichzelf legde.

Joyce en Abel: Elkaar nu integreren voor de toekomst

Joyce reisde veel voor haar werk, maar had de stad Houston uit haar jeugd nooit verlaten. Ze is een deel van haar gemeenschap en heeft een uitgebreide familie in Oost-Texas. Abel woont al tien jaar in Denver en vindt het geweldig. Hij reist altijd voor zijn werk - zo heeft hij Joyce ontmoet, want ze werken allebei als stand op grote conventies. Hun romance onderweg nam een hoge vlucht en ze begonnen hun vrije tijd bij elkaar thuis door te brengen. Joyce drong er op aan dat ze, alvorens verder te gaan met hun relatie, elkaar zouden integreren in hun leven. Ze wilde Abel's vrienden ontmoeten en met hem eten in de restaurants waar hij graag naar toe ging met collega's en vrienden, net zoals zij hem gerust wilde stellen door hem mee te nemen naar een barbecue van de familiereünie. Je kunt je leven niet uitschakelen voor je lange-afstandsminnaar. Zorg ervoor dat jij en je partner deel uitmaken van jullie complete leven; het versterkt de band en de verbintenis tussen jullie twee en jullie leren allebei behoorlijk coole mensen kennen.

Aanvullende tip: Joyce's religieuze verplichtingen maakten van december een zeer belangrijke maand. De feestdagen zijn voor sommige mensen belangrijker dan voor anderen â€" maak uw prioriteiten voor de feestdagen duidelijk aan uw langeafstandsgeliefde, lang voordat de eigenlijke periode aanbreekt.

Zit u in een langeafstandsrelatie of overweegt u er een? Hoewel deze stellen er in hun specifieke situatie in geslaagd zijn om het te laten werken, is elke situatie anders. Als u advies zoekt over uw specifieke langeafstandsrelatie, kunt u overwegen een helderziende te bellen. Zij kunnen u niet alleen een onpartijdig standpunt geven dat uw vrienden en familie niet kunnen geven, maar zij kunnen ook hun intuïtieve gaven gebruiken om u dat extra inzicht te geven.

Gerelateerde artikelen