Informatie nodig of uw partner of relatie?

Wanneer kan ik deze booty call omzetten naar een relatie?

In veel relaties overheerst de lichamelijke passie. Er is weinig dat kan tippen aan de garantie van fysiek genot die een vertrouwde intieme minnaar biedt. Maar een relatie heeft vele dimensies nodig om te overleven en deze moeten dynamisch en plezierig zijn om uw partnerschap te laten bloeien. Als je in een relatie zit waarin seks centraal staat, hoe plezierig het ook is, dan zit je in een eendimensionale relatie met weinig ruimte voor groei. Je hoopt misschien dat er meer zal zijn - als dat zo is, zijn er manieren om je booty call te transformeren in je complete liefdesrelatie. Maar wees gewaarschuwd: de kans op succes bij het maken van deze verschuiving is zeer laag, en sommige obstakels op je weg zijn klassieke vertragingstactieken die gewoon zijn ontworpen om het fysieke plezier dat je biedt te extraheren zonder echte genegenheid of intentie om intiem en liefdevol te zijn buiten de fysieke sfeer.

Wat is de volgende stap voor je liefdesleven? Kom erachter met een psychische liefdeslezing.

De vier Booty Call Scenario's

Hier vindt u de obstakels om uw booty call om te zetten in een meer substantiële relatie. Als een van deze scenario's waar is, wordt er met je gespeeld voor de seks en niet voor je partnerschap.

Hij is getrouwd

Als je de booty call van een getrouwde man bent, zul je nooit meer worden dan de booty call van een getrouwde man. Je mag blij zijn als je een verjaardagscadeau krijgt en je zult je verjaardag waarschijnlijk alleen doorbrengen.

Hij wil een open relatie

Een man die zegt dat hij een open relatie wil, is niet een man met een open geest. Een man die intelligent en creatief is, zou begrijpen dat een leven opbouwen met jou meer voldoening geeft dan rond te spelen met een paar vrouwen die ofwel lagere eisen stellen ofwel dom genoeg zijn om te geloven dat hij op een dag zijn geest zal openen. Lijk jij op een van deze types?

Mister Timetable

Deze booty call is ronduit verraderlijk. Terwijl hij het beste van jou krijgt op het gebied van fysieke passie, belooft hij dat je alles van hem zult krijgen zodra een bepaald tijdschema is bereikt. Als hij afgestudeerd is, als hij een promotie op zijn werk heeft gekregen, als de scheiding rond is, als zijn tieners 18 zijn geworden. Je wordt gevraagd om gewoon te wachten en je krijgt zelfs een vrij specifieke datum. Al die tijd haalt hij het beste uit je en geeft hij weinig meer terug dan het fysieke. Als die datum nadert, moet je niet vreemd opkijken als er een nieuw tijdschema wordt opgesteld.

Niets anders te bieden

Als jullie eenmaal klaar zijn met de zoveelste wilde seksuele ontmoeting, neem dan even de tijd om te kijken wat er buiten het fysieke nog meer aan hem is. Heeft hij iets gaande? Heeft hij een toekomst? Woont hij nog bij zijn moeder? Misschien geniet je van de seks, maar als je goed om je heen kijkt, zou je wel eens bang kunnen worden dat hij meer uit de relatie wil halen.

Zes technieken om je Booty Call te transformeren

Dat zijn dus de obstakels. Wanneer is het genoeg geweest? Wanneer beëindig je deze booty call-relatie? In plaats van maanden of jaren te vechten tegen deze obstakels, kun je Gebruik een paar confronterende technieken die je booty call kunnen veranderen in een serieuze, totale relatie die je hele leven omvat en niet alleen je lichaam.

Withhold Sex To Get A Reaction

Als hij alleen maar in seks geïnteresseerd is, wacht dan even om te zien wat er nog meer mogelijk is. Leg hem uit dat jullie wel kunnen praten, maar elkaar niet mogen aanraken. Het zal waarschijnlijk moeilijk voor je zijn om alleen met hem in dezelfde kamer te zijn en niet je kleren uit te trekken, dus ga verder met confrontatietechniek #2...

Breek je ritueel om een reactie te krijgen

Eén ding houdt een relatie die alleen uit liefde bestaat bij elkaar en dat is de consistentie. Er is een ritueel in de manier waarop de ontmoetingen worden geregeld en wat er gebeurt als ze plaatsvinden. Je moet het ritueel op verschillende momenten doorbreken om hem wakker te schudden en hem te laten weten dat "booty as usual" voorbij is. Misschien negeer je een sms van hem die hij bedoelde als signaal om jullie ritueel te laten beginnen. Als hij je belt om te bevestigen dat jullie samen zullen komen, praat dan over het weer, vraag hem hoe oud zijn moeder is, breng je verlangen om naar Europa te reizen ter sprake. Hij belde met het idee om de normale gang van zaken in gang te zetten. Je kunt het ritueel doorbreken en zien uit welk hout hij gesneden is en hoe goed hij met je omgaat als je je buiten de gebaande paden begeeft.

Gesprek met hem in het openbaar

Hij heeft misschien een aura van zelfvertrouwen en een mystiek van sensualiteit als jullie elkaar in zijn slaapkamer of in een hotel ontmoeten. Maar probeer hem eens over te halen om op een terrasje in de buurt van zijn kantoor te gaan lunchen en kijk of misschien is hij een krimpend viooltje in de buitenwereld. Door een ontmoeting in het openbaar te regelen, dwingt u hem om een andere kant van zichzelf te laten zien die niet alleen maar vlees en aanraking is. Is hij bereid om jou een kant van zichzelf te laten zien, zodat jij een completer en intiemer beeld van hem krijgt?

Geef hem een ultimatum

Om de obstakels te overwinnen die hij voor je in de weg heeft gelegd, moet je direct zijn over je bedoelingen. Je moet je angst om gedumpt te worden aan de kant schuiven en je kaarten op tafel leggen. Je moet hem vertellen dat je op zoek bent naar meer met hem en geef hem een ultimatum om zich te verbinden aan dat. Uw ultimatum moet uw wens om te ontmoeten en mengen met zijn vrienden en familie, dating in het openbaar op een regelmatige basis en zich te committeren aan monogamie bevatten. Geef hem een week bedenktijd en geef hem geen uitstel om deze nieuwe fase van de relatie in te gaan.

Start met het daten van andere mannen

Als je niet de gewenste reactie van hem hebt gekregen, ga dan met andere mannen uit. Ga niet met ze uit als booty calls. Ga met ze uit als ... nou ja, afspraakjes! Ga naar de film, laat hem je trakteren op een etentje, zoek op internet naar leuke vrijgezelle mannen die jouw passie voor een favoriete band, sportteam of andere activiteit delen.

Focus op zelfverbetering en hobby's

Wanneer je je booty call hebt gedumpt, kan het zijn dat je verlangt naar de fysieke bevrediging die hij je gaf. Je kunt deze pijn stillen door jezelf te verbeteren, je hand uit te steken naar het universum en het te vragen om wat je wilt. Envision je leven compleet te maken met de dingen en mensen waar je het meest van geniet. Een hobby en het nastreven van je eigen interesses zal je wegnemen van de leegte van het wachten om de plezierprinses van één man te zijn. Maak de stap om de koningin van je eigen universum te worden en een echte man zal je koning zijn.

Gerelateerde artikelen