Informatie nodig of uw partner of relatie?

Met hoeveel wil je genoegen nemen in de liefde?

We hebben allemaal normen als het op de omgang met andere mensen aankomt. Als het op de liefde aankomt, is de overweging dat je het grootste deel van je leven met iemand samen doorbrengt, voor de meeste vrouwen aanleiding om deze normen te verhogen. Terwijl je in je eerste jaar op de universiteit misschien met een wild feestbeest omgaat, heb je nu je zinnen gezet op een man van een hoger kaliber als mogelijke levensgezel. Als Mister Party All Night een oogje op je krijgt en zijn toewijding bekent, moet je proberen om hem niet het gevoel te geven dat hij zich vreselijk voelt, terwijl je jezelf losmaakt uit wat onbewust een te intieme relatie is geworden.

Snel vier jaar vooruit en een eenzame periode doet je afvragen of je de kans had moeten grijpen om met iemand samen te zijn die beweerde van je te houden. Zou het beter zijn om in de armen te zijn van iemand waar je nooit echt van gedroomd hebt, in plaats van helemaal in niemands armen te zijn? Deze semi-depressie is een verraderlijk spel van can't-win ... aan de overkant van de stad kun je wedden dat er een vrouw is die besloot een sprong in het diepe te wagen met de college puppy crush die haar overlaadde met affectie tussen de vlagen van kegger parties. Stel je haar voor zittend in de woonkamer, alleen, terwijl hij voor de zoveelste keer vroeg in slaap valt. Terwijl jij en zij allebei eenzaam zijn, maakt het feit dat zij zich heeft gevestigd haar eenzaamheid een groter obstakel om te overwinnen, terwijl jij geduldig kunt plannen wanneer en waar je een man in je wereld accepteert die je een paar jaar geleden misschien had afgewezen.

Je eisen aan de liefde veranderen naarmate je ouder wordt en zijn afhankelijk van veel van je levenservaringen. Hier is een checklist van de meest voorkomende eisen die vrouwen aan een man stellen. Hoe meer je hier hebt afgevinkt, hoe hoger je normen zijn, en hoewel het goed is om hoge normen te hebben, kan het zijn dat je geen band kunt krijgen met een man die aan al deze eisen voldoet. Je zou kunnen overwegen om een aantal minder belangrijke punten te schrappen, maar ieders lijstje zal anders zijn, net als de volgorde van hun prioriteiten bij de keuze van een levenspartner.

Good Looks

Een man die er goed uitziet is een geweldig iets om mee wakker te liggen. Veel vrouwen zijn stiekem veel oppervlakkiger dan ze ooit zullen toegeven. Anderen zijn ervan overtuigd dat het uiterlijk van een man van doorslaggevend belang is om sociaal geaccepteerd te worden. Veel vrouwen doen er goed aan de indruk te wekken dat ze in staat zijn geweest een goed uitziende man te strikken.

Geld

Het idee dat je man je materiƫle zekerheid zal bieden, vooral als je van plan bent een gezin te stichten, staat boven aan veel lijstjes. Als je jonger bent, is het bepalen van de verdiencapaciteit van een man op basis van zijn studierichting een aloude traditie. Verdient een student bedrijfskunde in de loop van zijn leven minder dan een toekomstig advocaat of arts? Komt jouw vrijgevochten filosofiestudent uit een welgestelde familie, zodat hij en jij de dagen en nachten van jullie liefde kunnen doorbrengen met filosoferen?

Religie

Veel mensen hebben absolute overtuigingen en doen daar geen concessies aan als het aankomt op het aangaan van een verbintenis voor dit leven. Er kunnen problemen ontstaan wanneer deze "definities" worden vermeden in de discussies tijdens het eerste deel van een verkering. Tenzij het anders wordt besproken, impliceert daten dat er een mogelijkheid is dat jullie twee klikken en verliefd worden. Steeds intiemer worden met iemand van wie je gewoon weet dat je hem nooit meer mee naar papa en mama kunt nemen, is onaanvaardbaar, tenzij je vriendje van een ander geloof de tijdelijke aard van je passie begrijpt. Iemand verleiden wordt door bijna alle religies afgekeurd.

Ethniciteit

Zoals het religieuze geloof, staan veel vrouwen onder grote druk van familie en vrienden om een man te vinden die tot dezelfde etnische groep behoort. Onze culturele attitudes worden al vroeg gevormd en zelfs als we ons verzetten, is het vaak gemakkelijker om verliefd te worden op iemand met dezelfde achtergrond. Sommige groepen hebben een andere kijk op de wereld dan de vrijgevochten houdingen van de westerse wereld, vooral wat de plaats van de vrouw daarin betreft. Epische romans zijn gebaseerd op de plot van het willen breken met tradities en er toch door getroost worden.

Gedeelde waarden

Als jij van alternatieve rock houdt en hij van countrymuziek, en hij is knap, van dezelfde religie en etniciteit als jij en hij verdient veel geld ... zouden sommige meisjes "yee haw" roepen en zich opgeven voor een cursus line-dancing, terwijl anderen hun koffers en draagbare muziekapparaat zouden pakken en een man zouden blijven beoordelen op de superioriteit van zijn muzieksmaak. Kun je het uithouden met een man die geobsedeerd is door honkbal als jij je verdiept in de kunstwereld? Zal een man die zich op het platteland wil vestigen jouw stedelijke loft-dromen in de weg staan? Hoewel het leuk is om het met elkaar eens te zijn, vinden veel vrouwen dat het dumpen van deze liefdesvereiste hen openstelt voor nieuwe uitdagingen in het leven die hen scherp en scherp houden.

Zijn vrienden en familie

Zou je uitgaan met een man met kinderen uit een vorige relatie? Zou je trouwde met een man wiens moeder je openlijk minachtte? Zijn zijn vrienden van een andere sociale klasse en wil je gewoon niet de moeite doen om erbij te horen? Er zijn veel vragen over de mensen met wie hij tijd doorbrengt. Wordt er van je verwacht dat je tijdens de feestdagen reist om bij zijn familie te zijn? Welke opofferingen in jullie eigen relaties zullen jullie moeten maken om tot een compromis te komen? Dit is niet per se gespreksstof voor een eerste afspraakje, maar veel mannen komen met een menigte die eraan vastzit, en uw liefdeswensen omvatten misschien niet alleen staanplaatsen.

Leeftijd en gezondheid

Kijkt u ernaar uit om een poema op rooftocht te worden? Heb je je twintiger jaren doorgebracht met het achtervolgen van zilveren vossen? Als zijn fysieke uithoudingsvermogen niet vergelijkbaar is met dat van jou, is dat dan een spelbreker? Er zijn veel aspecten van het fysieke welzijn en de conditie van een man op basis van zijn leeftijd die een afknapper kunnen zijn, hoe geweldig de chemie tussen jullie twee ook wordt. Denk er vroeg over na als je deze lijst afvinkt.

Plaats deze lijst in volgorde van absolute liefdesvereisten tot onbelangrijke zaken die het streven naar liefde alleen maar vertroebelen. Als je weet door hoeveel hoepels je man moet springen, kun je je beter concentreren op wie er voldoet aan jouw liefdesvereisten.

Verdere artikelen