Informatie nodig of uw partner of relatie?

De dingen die je uit liefde doet

Door Ariadne Green

Als een vrouw op zoek is naar liefde, zal ze zowat alles doen om het hart van een man te strikken. Sommige vrouwen geloven dat ze moeten veranderen in het soort vrouw waarnaar ze denken dat hun liefje op zoek is. Een vrouw kan een vertederend masker opzetten en dingen doen die niet bij haar karakter passen, in de veronderstelling dat ze zo de affectie van de man kan winnen.

Als vrouw wil je opvallen als beter dan de rest en je zult een onevenredige hoeveelheid tijd besteden aan dingen die zijn aandacht op jou vestigen. Hoewel je je misschien probeert te veranderen in een heel ander soort persoon om hem een plezier te doen, ben je nog steeds jezelf en uiteindelijk zijn het jouw kwaliteiten die hij zal omarmen of afwijzen.

Als je naar buiten kijkt, lijkt het misschien wat extreem en zelfs humoristisch hoe ver een vrouw gaat om een man te strikken. Hier zijn een paar dingen die een vrouw doet als ze denkt dat haar authentieke kwaliteiten niet genoeg zijn:

Gaan naar plaatsen waar je niet dood zou willen worden gevonden.

Om bij hem te zijn, zou je naar een duik gaan, pool spelen en bier drinken, ondanks je verfijnde kwaliteiten en je Vassar-diploma. Natuurlijk zou je liever met z'n tweeën dineren in een 5-sterren restaurant bij kaarslicht. Maar de lavalampen zijn amusant, vooral als ze schijnen tegen de tequila fles met die kleine worm erin. En je vindt de muffe geur, het zaagsel op de vloer en de barman die wartaal spreekt niet erg. Waarom? Je bent met hem op "zijn" favoriete plek. Als je consequent je normen verlaagt om zijn comfort zone te eren, zul je al snel alles tolereren. Liefde is een omgeving die je tussen jullie creëert.

Doen alsof je van brute sport houdt.

In naam van de saamhorigheid trek je een footballtrui aan, onthoud je NFL-statistieken en juich je voor zijn favoriete team. Elke keer dat de aanvallers tackelen, grimas je, sluit je je ogen en voel je pijn in je botten. Maar je beseft dat football een religie is en dat vrouwen alleen "opstaan uit de val" door mee te doen. Dus je laat zijn gejuich weerklinken, doet zijn gekreun na en legt je neer voor een paar uur brutaliteit. Je belooft later kaarsen aan te steken voor de gewonden. Liefde tolereert geen wreedheid.

Geef een tatoeage die bij hem past.

Ja, je wilt dat hij je als zijn soulmate beschouwt. Dus neem je een tatoeage die bij die van hem past of een die hem aanvult en laat je die op een onopvallende plek zetten. Als het onthuld wordt zal hij denken, "Hoe groot is de kans daarop?" Hij zal natuurlijk zeggen dat jij "de ware" bent. Een kosmische grap uithalen om leuk te zijn is één ding, maar een jongen laten denken dat jij zijn lot bent, kan dwing het lot de waarheid te onthullen op een manier die je niet leuk zult vinden. Liefde staat in je hart gegrift, niet op je huid.

Spendeer twee uur voor de spiegel zodat je er schattig uitziet.

Pigtails in de ochtend, haar draperend over je schouders in de middag, haar opgestoken in de avond, je verandert je look om bij zijn stemming te passen. Er is niets mis mee om je beste gezicht naar voren te willen laten zien, maar als je hem nooit je oneffenheden of je verwarde haar laat zien, laat je zien dat je gelooft dat schoonheid alleen huiddiep is. Als je op zoek bent naar liefde, laat hem je dan "au naturel" zien. Liefdevolle ogen zien geen imperfectie.

Draag de onbeleefde vrienden van je vriendje.

Ja, grof, slordig en onhandelbaar is de manier waarop je zijn vrienden zou omschrijven. En hun walgelijke "vrouwengrappen" doen je stikken. Maar het zijn toch de vrienden van je liefje en als je ze op hun onbeschoftheid aanspreekt, kan dat de appelkar doen schudden. Dus bijt je op je tong en schotel je hen heel wat snacks voor. Af en toe lach je zelfs mee als ze het vrouw-zijn beledigen. Ja, het zou leuk zijn als hij ze ermee zou confronteren, maar hij lacht en knipoogt alleen maar naar je. Als hij echt van je zou houden, zou hij in het vuur van hun gebrek aan respect gaan staan en hen vragen ermee op te houden. Echte liefde tolereert nooit gebrek aan respect.

Ooze aardigheidjes.

Ja, leuke meisjes zeggen alleen aardige dingen, vleien hun man, en zingen zijn zinnen. Nee, je wilt niet het verkeerde zeggen. Dus, je zet een glimlach op en vertelt hem dat je de perfecte dag op het werk had, terwijl het in werkelijkheid de slechtste werkdag in je geschiedenis was. Misschien heeft je moeder je verteld dat een man niet van een klagende vrouw houdt of van iemand die een eigen mening heeft. Dus hou je het bij beleefdheden totdat je erop kunt vertrouwen dat hij een klacht of twee aankan. Liefde gaat niet altijd over leuke dingen zeggen. Noch is liefde kleverig en plakkerig. Liefde is krachtig en zegt alles.

Door de stad rijden voor zijn favoriete pizza als je zin hebt in Chinees.

Er is niets mis mee om je best te doen om een man te behagen. Maar als je alles laat vallen en tijdens het spitsuur over de snelweg naar Los Angeles rijdt om in de stromende regen zijn favoriete pizza met dikke korst op te halen, ga je dan niet te ver? Je liefde voor hem bewijzen zou niet zoveel werk moeten zijn. Je wilt zijn smaakpapillen nat maken voor jou, niet voor pizza. Liefde is eten.

Overbesteding aan zijn benodigdheden.

Misschien is je motto: "Doe geen moeite om hem gelukkig te maken." Natuurlijk beschouw je zijn uitgaven op je creditcard als een lening. En waarom niet medeondertekenen voor een autolening omdat zijn kredietscore 300 is, de laagst mogelijke score. En alleen omdat hij dat hij altijd zijn portefeuille vergeet als je gaat winkelen, betekent niet dat hij oneerlijk en een uitbuiter is. Je weet zeker dat hij iets terug zal doen, zodra hij een goede baan heeft. Als je man denkt dat je bankrekening zijn "lot" is, zal hij het als zijn "voorrecht" beschouwen om je leeg te zuigen. Onthoud! "Met geld kun je geen liefde kopen."

Vriend raken met zijn ouders omdat je denkt dat zij de sleutel tot zijn hart hebben.

Je maakt er een strategie van om bevriend te raken met zijn ouders. Je denkt dat als je hun genegenheid kunt winnen, hij in jouw zak zit. Dus geef je met kerstmis meer aan hen uit dan aan je eigen ouders, breng je zijn moeder waar ze maar heen wil, lak je haar teennagels bij die van jou en herzie je haar garderobe om haar een hart onder de riem te steken. Tenslotte vertel je haar dat je altijd al een grote zus wilde. En papa? Je laat hem denken dat je zijn vaderlijke advies minstens twee keer per week nodig hebt. Het grappige aan dit alles is dat je ze wel leuk vindt. Daarom is het makkelijk om ze te vleien en in de zekerheid te glijden dat je hun hart gewonnen hebt. Maar deze strategie kan averechts werken als je man denkt dat je met zijn ouders tegen hem samenwerkt. Liefde heeft weinig versterkingen nodig. Uiteindelijk, als het liefde is die je wilt, dan komt liefde voor jezelf op de eerste plaats. Denk aan jouw behoeften voordat je aan de zijne denkt. In plaats van je in zijn leven te mengen. in de jouwe, zodat hij kan zien dat de wereld van een vrouw zielsvol is. Voed dan zijn ziel, niet zijn gewoontes.

Andere artikelen van Ariadne Green