Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Veelvoorkomende ondeugden per astrologisch teken

De dierenriem is moreel neutraal. Hij oordeelt niet over je gewoontes. Astrologie meet patronen. De keuzes die je maakt, versterken deze patronen. Sommigen zullen je keuzes goed noemen. Sommigen noemen ze slecht. De dierenriem geeft alleen aan wat er is gedaan en houdt je aan je daden.

In elke cultuur zijn er deugden en ondeugden. Doden wordt in de westerse samenleving afgekeurd, maar het oude Nieuw-Guinea is een voorbeeld van een cultuur waarin moord, in de vorm van koppensnellen, een aanvaardbare manier was voor jonge mannen om vrouwen te laten zien hoe vaardig ze waren.

Zo zijn er in onze cultuur ook ondeugden waar velen van ons in lijken te vervallen. Je kunt een vriend of familielid de les lezen over zijn of haar tekortkomingen, en vervolgens door een baas of kennis aan de schandpaal worden genageld over jouw tekortkomingen van een ander soort. Iedereen heeft een ondeugd, en die wordt meestal bepaald door je zonneteken in de dierenriem. Lees hieronder welke ondeugd bij welk teken hoort.

 • Ram Maart 21 - 19 april

  Odeugd: Egoïsme Rammen kunnen erg op zichzelf gericht zijn. Rammen kunnen de mensen in hun leven zien als rekwisieten die er alleen maar zijn om zijn of haar dromen te helpen verwezenlijken; en de Ram is altijd Numero Uno. Hij of zij wordt een slechte mensenkenner en gaat uiteindelijk om met echte losers; dit leidt tot allerlei andere problemen.

 • Stier april 20 - mei 20

  Vaardigheid: Koppigheid Als de Stier de wet voorschrijft, een besluit neemt of zijn hakken in het zand zet, moeten anderen het maar opgeven of weglopen. Stieren zien hun loyaliteit en toewijding graag als een eigenschap, maar een blinde koppigheid om vast te houden aan de manier dingen worden gedaan, wordt al snel een vijandige en onaantrekkelijke ondeugd.

 • Tweelingen mei 21 - juni 21

  Vice: Twee gezichten Als je beste vrienden bent met een Tweelingen, denk dan nog eens na. Je zou kunnen horen wat deze persoon echt voelt, aangezien de meeste Tweelingen achter ieders rug praten. Als je Tweelingenvriend de perfecte echtgenoot is, zoek dan naar een duistere kant die verborgen blijft, maar net zo goed deel uitmaakt van de identiteit van die Tweeling.

 • kreeft Juni 22 - 22 juli

  Voordeel: Bedrog Als de Krab een deal sluit, schudt hij of zij er met een klauw aan. Die klem bindt de Kreeft niet aan de deal; hij verplettert je kansen om een eerlijke kans te krijgen. De Kreeft kan iets van een vriend lenen zonder van plan te zijn het terug te geven. Maar dat is geen stelen, als je vriend het aan jou heeft gegeven. Toch?

 • Leeuw Juli 23 - 22 augustus

  Vice: Narcisme De Leeuw kan niet geloven dat iemand kritiek op hem of haar heeft. Alle critici moeten jaloers zijn. De Leeuw zal volhouden dat hij of zij nederig is. De woorden die geuit kunnen worden zijn, Ik ben de meest nederige persoon in de wereldgeschiedenis,� en de Leeuw zal het geloven. Als middelpunt van het universum wil je er niet bij zijn als de Leeuw op een minder dan VIP-manier wordt behandeld, of erger nog, net als ieder ander.

 • Maagd August 23 - September 22

  Vice: Valsspelen Als een Maagd valsspeelt bij een bordspel, zal de interpretatie van de regels tot in detail worden uitgelegd om dit te rechtvaardigen. Als een Maagd zijn of haar echtgenoot bedriegt, zullen er allerlei redeneringen worden gemaakt om te onderstrepen hoe volkomen logisch en aanvaardbaar dat gedrag was. Maagden zijn de reden dat contracten überhaupt bestaan in onze wereld en moeten worden ondertekend en gehandhaafd.

 • Weegschaal 23 september - 22 oktober

  Vice: Luiaard Is het de laatste minuut? Je kunt zien dat het zo is als Weegschaal eindelijk opstaat en zich klaarmaakt. Wilt u beginnen aan dat project dat volgende week klaar moet zijn? Als uw werkpartner een Weegschaal is, kunt u hem of haar beter vertellen dat het gisteren af moest zijn. En dit is de doorzetter van de Weegschaal; de meeste mensen die onder dit sterrenbeeld zijn geboren, liggen nog in bed of zijn eindelijk op de bank gaan zitten om tv te kijken.

 • Schorpioen Oktober 23 - November 21

  Vice: Lust Een vrouwelijke Schorpioen heeft een onschuldige blik, maar in haar hoofd rukt ze de kleren van haar man uit en eist ze dat hij haar bedient nadat ze zijn hart heeft gebroken. Mannelijke Schorpioenen komen gewoon tevoorschijn en vragen om een nachtje in de stad, of in de slaapkamer, of op de achterbank van de auto als je deken meer dan tien minuten weg is.

 • Boogschutter November 22 - December 21

  Vice: Wispelturigheid Je had de perfecte minnaar, nietwaar? Oh, dus het was niet perfect? Je wilde hem houden en er nog een nemen, zodat je twee versies van de beste had? En ze gingen er niet voor? Boogschutter is nooit tevreden en dat leidt bij leden van dit sterrenbeeld tot nogal ingewikkelde rationalisaties over waarom ze nog niet alles hebben.

 • Kapendoorn December 22 - 19 januari

  Vice: Sociaal klimmen, goud zoeken Sta jij aan de top? Hier is een manier om het te weten: Steenbokken roepen, beweren dat jullie beste vrienden zijn en altijd zijn geweest. De Geit is een dierenriemteken dat er altijd op uit is om hogerop te komen in de wereld. De Steenbok wil niet alleen bijblijven met de Joneses; de dierenriemgeit zorgt ervoor dat hij met de Joneses omgaat om vooruit te komen.

 • Waterman januari 20 - februari 18

  Vice: Oppervlakkigheid Als Watermannen tegen je zeggen dat ze van je houden, dan menen ze dat ook. Natuurlijk is hun definitie van liefde misschien minder diepgaand dan de liefde van een driejarige voor een teddybeer. De verbintenis van de Waterman is altijd verbaal maar bijna nooit emotioneel. Een afstandelijke manier redt hen uit verwikkelingen. Ze vertrekken bij het eerste teken van moeilijkheden. En ze denken eigenlijk dat er een band was, een band was bezegeld en dat het uiteindelijk iets betekende. De ex-partner begrijpt te laat dat het enige gevoel leegte was.

 • Vissen februari 19 - maart 20

  Vis: Drugs en alcohol De Vissen houden ervan om contact te maken met andere realiteiten. Als een Vissen jong is, gebeurt dit door een wilde verbeelding en een diep begrip van werelden buiten de onze. Tenzij ze in hun adolescentie en jongvolwassenheid een goed gevoel voor discipline ontwikkelen, wordt deze verbinding echter maar al te reëel door het gebruik van middelen die hen naar de etherische realiteit brengen, en waar ze te lang blijven hangen.

Waar kun je hulp vinden

Een professionele helderziende of astroloog kan inzicht bieden in de kwaliteiten die je maken tot wie je bent, en je ook begeleiden naar een gezonde balans om een ondeugd of eigenschap te beheersen die je graag zou willen veranderen. Een professionele astroloog heeft veel talenten en hulpmiddelen tot haar beschikking, waaronder numerologie, tarotkaarten en gedetailleerde astrologische geboortehoroscopen - gebaseerd op specifieke informatie over wanneer en waar je geboren bent.

Gerelateerde artikelen