Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Een astrologische gids voor uw psychische krachten

Iedereen heeft paranormale gaven. Dit aanvaarden is de eerste stap in het aanwenden van je eigen krachten. Hoewel dit over het algemeen een eenvoudig en goed begrepen concept is, wordt het iets gecompliceerder als je precies wilt weten welke paranormale krachten we allemaal bezitten.

Elk persoon die je ontmoet kan het collectieve onbewuste aanboren en er iets uithalen. Het vergt oefening, vertrouwen en het vermogen om onderscheid te maken tussen wat je wilt en wat je voelt. Het belangrijkste is echter dat je de grenzen van je eigen sterrenbeeld kent.

Je paranormale vermogens zijn gekoppeld aan je astrologische geboorteteken. Als je je sterrenbeeld kent, kun je leren je te concentreren op de specifieke paranormale gaven die je bezit.

Psychische gaven per sterrenbeeld

 • Ram 21 maart - 19 april

  Right Place, Right TimeJouw paranormale gave is het vinden van het volgende grote ding. Bijvoorbeeld, terwijl je gewoon doelloos rondwandelt, kom je op een feestje en ontdek je een artiest die zijn of haar act aan het bijschaven is voor tien vrienden en wat familie, die volgend jaar voor miljoenen dollars aan concertkaartjes zal verkopen. Je bent een talentenmagneet!

 • Stier 20 april - 20 mei

  Zint de Onzichtbare GrensDe Stier boort diep in grenzen begrijpen. U vermijdt spanningen door nooit de onzichtbare lijn van aanvaardbaar gedrag te overschrijden die ieder mens vaststelt. U voelt aan wanneer iemand voorbij uw persoonlijke barrières probeert te komen en gaat onbevreesd de confrontatie aan voordat het te diep gaat.

 • Tweelingen 21 mei - 21 juni

  De woorden vindenDe Tweeling is sterk verbonden met de vijf zintuigen, zo sterk zelfs, dat een zesde zintuig bijna niet nodig is. De Tweeling is een natuurlijke spreker van de juiste woorden. Je zult vaak de vraag krijgen: "Hoe wist je dat?" en geen concreet antwoord hebben. Je wist het gewoon. Je helderziendheid haalt de juiste woorden uit de lucht.

 • kreeft 22 juni - 22 juli

  Betrouw op je gevoelDe reden dat je psychisch weet wat er gaat gebeuren, is dat je emotionele gevoel in staat is om aan te voelen wat anderen voelen. Als je aanvoelt dat een pestkop eigenlijk aarzelt onder een agressieve houding, zal je agressie worden gezien als bravoure terwijl het in werkelijkheid psychische empathie in actie was.

 • Leeuw 23 juli - 22 augustus

  Timing is allesJe bent psychisch, bijna magnetisch, verbonden met het ritme van het leven, van moment tot moment. Je weet precies wanneer je moet verschijnen. Als het feest begint om 18.00 uur en je bent er pas om 21.30 uur, dan begint de saaie boel ineens te rocken. Je weet wanneer je moet arriveren, wanneer je iets moet zeggen en wanneer je je slag moet slaan.

 • Maagd 23 augustus - 22 september

  Opportuniteiten en bedreigingen waarnemenJe vermogen om informatie te kennen voordat ze wordt vrijgegeven en om een correcte prognose te formuleren, lijkt misschien wel een geniale ingeving. Dankzij je helderziendheid over hoe het gebouw er volgend jaar zal uitzien op het braakliggende terrein van vandaag, weet je wanneer je moet verhuizen naar een buurt die op het punt staat een betere plek te worden om een gezin groot te brengen.

 • Weegschaal 23 september - 22 oktober

  De ander beter kennen dan jezelf Jouw helderziendheid bestaat erin andere mensen te lezen, hun motieven te begrijpen en te weten wat hun volgende zet zal zijn, nog voor ze het zelf weten. Maar er is een blinde vlek. Het is de spiegel. Je kent jezelf niet goed genoeg om je eigen prestaties in een juist licht te zien. Je verliest ook je zesde zintuig wanneer iemand dicht bij je komt.

 • Schorpioen 23 oktober - 21 november

  Filtering Out the Surface Layer Je honger naar diepe genegenheid heeft een intense fysieke uiting. Het verbale is bijna altijd een ergernis. Woorden staan in de weg in je streven naar passie en je herkent een flirt aan iemand die echt liefde wil. Het vermogen om lust te lezen en binnen te halen is jouw paranormale kracht - en je kunt ook zien wanneer iemand oprecht geïnteresseerd is in een vriend.

 • Boogschutter 22 november - 21 december

  Boogschutter Succes Jouw sterrenbeeld heeft een natuurlijk optimisme omdat je van tevoren precies weet waar de kansen liggen. Terwijl andere mensen naar grafieken en diagrammen kijken en consultants inhuren, weet jij al waar en wanneer je de gok moet wagen, of dat nu in zaken is of in de liefde. Je succes in het nastreven van winst is benijdenswaardig.

 • Kapril 22 december - 19 januari

  Kennis van het tempo Sommige mensen stoppen plotseling met waar ze mee bezig zijn. Ze zeggen hun baan op en verhuizen. Ze verkopen hun huis. Steenbokken kennen psychisch het tempo van het leven. Als het tijd is om te groeien, begin je voordat er aanwijzingen zijn of informatie beschikbaar is. Je maakt radicale veranderingen in je leven op het juiste moment en beweegt je in een gestaag tempo omhoog op de ladder van succes.

 • Waterman 20 januari - 18 februari

  MindreadingHet vermogen om van andere mensen te krijgen wat je wilt, is een aangeboren talent van een Waterman en je hanteert het als een kunstvorm. Je kunt vragen om wat je wilt, maar je weet al waar de ander naar op zoek is en kan jouw behoeften en verlangens verpakken als hun wensen.

 • Vissen 19 februari - 20 maart

  Het hele plaatje zienVissen is veruit het meest helderziende teken van de dierenriem. Het grote plaatje is jouw specialiteit. Jij weet waar alle stukjes van de puzzel vallen. Sciencefiction en andere dimensies zijn feiten en jij kunt ze bezoeken via intense visioenen, waarbij je grotere waarheden kanaliseert naar de rest van ons, die gebonden zijn aan het aardse vlak.

Lees meer over paranormale gaven

Interesseerd in het ontrafelen van de geheimen van jouw astrologische teken of paranormale gaven? of bel een professionele astroloog of paragnost voor hulp. Een goed uitgangspunt is een gedetailleerde astrologische kaart, met vermelding van eigenschappen en compatibiliteit op basis van de specifieke geboortedata voor u en uw liefde belang. De talenten en gereedschappen in het arsenaal van een professionele helderziende houden daar niet op, en kunnen ook tarot kaarten en runen omvatten. Neem vandaag nog contact op met een paragnost om meer te weten te komen over uw mogelijke toekomst.

Verdere artikelen