Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Tarot geboortekaart calculator & betekenissen

Wat is een Tarot Geboortekaart?

Wist je dat tarot en numerologie hand in hand gaan? Tarot geboortekaarten kunnen je een kijkje geven in het doel en de reis van je leven.

De kaarten zijn gebaseerd op de datum van je geboorte en zijn in bepaalde opzichten vergelijkbaar met de meer bekende symbolen van de dierenriem. Tarot geboortekaarten beschrijven constanten en kwaliteiten in uzelf - geen stemmingen of voorbijgaande gebeurtenissen. Dit zijn dingen die een belangrijke rol spelen in de paden die je bewandelt en de uitdagingen die je tijdens je leven zult tegenkomen. Het ontdekken van uw tarot geboortekaarten vereist slechts een paar eenvoudige berekeningen (tarot numerologie) met behulp van een tarotkaart combinatie calculator. Daarna ontvang je een paar kaarten (of trio, in sommige gevallen) die je een waardevol inzicht in je leven zullen geven.

Hoe vind ik mijn tarot geboortekaart?

Om uw geboortedatum te vinden, gebruikt u deze eenvoudige tarot combinatie calculator.

Bereken uw twee-cijferig getal om het nummer te bepalen dat bij je tarot hoort

1 - De Magiër2 - De Hogepriesteres3 - De Keizerin13 - De Magiër14 - De Magiër14 - De Magiër14 Dood14 - Matigheid6 - Geliefden7 - De wagen2 - de Hogepriesteres3 - de Keizerin3 - de Keizerin
VOORSTE KAARTTWEEDE KAART
10 - Wiel
11 - Gerechtigheid
12 - De Gehangen Man
13 - De Keizerin4 - De Keizer5 - De Hiërofant
15 - De Duivel
16 - De Toren
17 - De ster8 - Kracht
18 - De maan9 - De heremiet
19 - De zon10 - Het wiel, 1 - de Magiër
20 - het Oordeel
21 - de Wereld

Speciale omstandigheden voor het berekenen van je tarot geboortekaart

De meeste mensen hebben alleen deze drie stappen nodig om hun tarot geboortekaarten te vinden. Maar bepaalde geboortedata hebben speciale omstandigheden. Als de kaart niet voor u werkt, lees dan verder.

Mijn totaal uit stap twee is groter dan 21.

Als je na het voltooien van de stappen een getal hebt dat groter is dan 21, maak je dan geen zorgen. U hoeft alleen maar de cijfers op te tellen van het getal dat u bij stap twee hebt gekregen. Bijvoorbeeld, als uw totaal bij stap twee 29 was, moet u 2 + 9 optellen om 11 te krijgen. Dit nieuwe getal is het nummer van je eerste geboortekaart.

De kaart laat zien dat ik drie tarot geboortekaarten heb, maar alle anderen hebben er maar twee.

Mensen die naar nummer 19 gaan, hebben drie tarot geboortekaarten. Als je kijkt naar de kaart van tarot geboortekaarten, zult u merken dat de koppelingen ook door optelling worden gevormd.

Bij voorbeeld, de kaarten 16 en 7 zijn aan elkaar gekoppeld omdat 1 + 6 = 7. Het getal 19 is een speciaal geval. Als je 1 + 9 optelt, krijg je 10, wat een geldig kaartnummer is. Maar 10 is ook een getal van twee cijfers. Als je de cijfers (0+1) optelt, krijg je 1. Dat is waarom mensen die 19 krijgen drie tarot geboortekaarten hebben: 1, 10, en 19.

Geef een online numerologie lezing als je nieuwsgierig bent naar wat de getallen nog meer over jou en je levenspad te zeggen hebben.

Vragen die je jezelf moet stellen bij het interpreteren van je Tarot Geboortekaart

Als je eenmaal de getallen van je geboortedatum hebt berekend, is het tijd om ze te interpreteren om te begrijpen welke rol ze in je leven spelen. Stel uzelf de volgende vragen:

  • Wat moet ik van deze kaart leren?
  • Hoe kan ik de uitdagingen van deze kaart het hoofd bieden?
  • Hoe kan ik de kansen die ik zie zo goed mogelijk benutten?
  • Welke afbeeldingen, symbolen, verhalen, kleuren of kenmerken trekken mij aan?
  • Hoe kan ik de diepere kwaliteiten en gaven van deze kaart aanboren?

Je kunt de kaart ook onder je kussen leggen of in je handtas, zak of portefeuille bewaren om te zien of je specifieke gedachten of gevoelens oppikt door je intuïtie aan te spreken.

Wat betekenen mijn tarot geboortekaarten?

Nu je je tarot geboortekaarten kent, lees je hier wat ze betekenen:

Het Rad en De Magiër (10 en 1)

Het draaiende Rad vertegenwoordigt de cycli van verandering die altijd aanwezig zijn in het leven. Je herkent deze veranderingen en kunt je er gemakkelijk aan aanpassen dankzij de vindingrijkheid van de Magiër

Justitie en De hogepriesteres (11 en 2)

Je bent zeer intuïtief in bijna elke situatie. Gerechtigheid geeft je de logische helderheid die je nodig hebt om snel beslissingen te nemen en objectief te blijven. De Hogepriesteres houdt je sterk verbonden met je innerlijke stem.

De opgehangen man en De keizerin (12 en 3)

Net als de opgehangen man in ophanging, bent u in staat om gemakkelijk om te gaan met vertragingen of pauzes in uw levensreis. Deze gratie, evenals je verzorgende geest, komt van de Keizerin tarot geboortekaart.

De dood en De keizer (13 en 4)

Wanneer er een deur sluit, heb je de stabiliteit en autoriteit van de keizer om een nieuw te openen en dat nieuwe pad te volgen. De dood brengt misschien het einde van een cyclus, maar voor jou is het een kans op een nieuw begin.

Temperance en The Hierophant (14 en 5)

Je hebt de kwaliteiten van een groot leider. U beschikt over de grote wijsheid van de Hiërofant, die nodig is om leiding te geven. Gematigdheid helpt u conflicten op te lossen. Je brengt kalmte en sereniteit in elke situatie.

De Duivel en De Geliefden (15 en 6)

Je bent erg sensueel en gepassioneerd over alles wat je doet. De Duivelskaart betekent dat je speels bent, wat kan leiden tot problemen met materialisme. De passie van de Geliefden kan het evenwicht echter herstellen.

De Toren en De Chariot (16 en 7)

Je bezit het vermogen om vooruit te gaan, zelfs in turbulente tijden. De Toren is een vernietigende kracht, maar tussen het puin ontstaan nieuwe wegen. Dan leidt de strijdwagen de weg voorwaarts, waarbij hij alle impulsen zorgvuldig in de hand houdt.

De Ster en Kracht (17 en 8)

Een bekend icoon van wensen, de Ster vertegenwoordigt hoop en een algehele optimistische kijk op het leven. Dit komt voort uit een grote innerlijke kracht, die je door de moeilijke tijden van het leven kan dragen.

De Maan en De Kluizenaar (18 en 9)

Als een Kluizenaar ben je vaak solitair en volg je liever je eigen innerlijke stem en intelligentie. Je gebruikt dit om je weg te vinden door de duisternis en de dromen die de maan met zich meebrengt.

De Zon, Het Rad, en De Magiër (19, 10, en 1)

Het Rad van Fortuin kaart houdt je in contact met de steeds veranderende wereld om je heen. Je kunt je gemakkelijk aanpassen aan alles wat op je pad komt, dankzij de krachten van de Magiër. En net als de Zon heb je altijd een heldere kijk op het leven, wat je vreugde en tevredenheid brengt.

Voordeel en De Hogepriesteres (20 en 2)

Intuïtie leidt de Hogepriesteres. Je beste resultaten krijg je als je vertrouwt op de stem van binnen. Door de Oordeelskaart ben je niet bang om elke situatie opnieuw te evalueren en de beste beslissing te nemen, ook al moet je daarvoor veel beperkingen doorbreken.

De wereld en De Keizerin (21 en 3)

Als de Keizerin word je geleid door liefde. Het geven en ontvangen van liefde van de mensen in je leven is heel belangrijk voor je. U streeft naar eenwording van de verschillende aspecten van je leven om een harmonieuze en gastvrije wereld te creëren.

begin vandaag nog met een Tarotreading

Tarot geboortekaarten zijn gebaseerd op je geboortedag en geven inzicht in het doel & de reis van je leven. Leer hoe u uw geboortekaarten kunt berekenen en wat ze betekenen! Praat met een online tarotlezer op Keen om meer te weten te komen over uw tarot geboortekaarten. Onze adviseurs staan altijd klaar om contact te leggen en inzicht te geven. Je hebt niets te verliezen; de eerste drie minuten zijn voor ons.