Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Steenbok man: liefde & verenigbaarheid

De Steenbok-man leeft het liefst volgens de regels. Hij is zeer vastberaden en doelgericht en gelooft in het volgen van goed uitgestippelde plannen om succes te behalen. Hij is heel serieus en praktisch in het bereiken van wat hij het liefst wil: respect, sociale status en financiële zekerheid. Hij zal zichzelf vaak verliezen in het bereiken van zijn doelen, maar hij zal dat doen met eerlijkheid en integriteit.

De Geit is vaak een eenling die weinig mensen toelaat tot zijn innerlijke kring, omdat veel Steenbokken verlegen zijn. Vanwege het wantrouwende karakter van de Steenbok zul je je betrouwbaarheid moeten bewijzen voordat hij je als vriend accepteert. Als je deze prestatie hebt volbracht, zal een Steenbok man je trouwe, betrouwbare, ondersteunende metgezel zijn. Maar als je ooit de band van vertrouwen verbreekt, reken er dan niet op dat je een tweede kans krijgt. De Geit zal verder gaan en nooit meer omkijken.

De Steenbok-man wordt vaak gezien als koud en emotioneel afstandelijk, maar dit is grotendeels een beschermingsmechanisme. Als hij er eenmaal van overtuigd is dat je motieven oprecht zijn, zal hij zich voor je openstellen, al kan dit enige tijd duren. De kwaliteit van de relatie zal meestal verbeteren met de jaren, dus hou vol! Je zult ontdekken dat hoe zekerder hij in een relatie is, hoe meer hij bereid is zijn diepste gevoelens te delen.

Het leven met een Steenbok-man is misschien niet a-thrill-a-minute, maar hij zal zijn partner en zijn gezin zekerheid en stabiliteit bieden. De Geit staat er niet om bekend een slecht humeur te hebben, noch is hij humeurig. Hij is soms pessimistisch, maar de juiste metgezel kan dit overwinnen en zijn vooruitzichten opfleuren. Verrassend genoeg zijn Steenbokmannen, ondanks hun over het algemeen ingetogen aard, vaak avontuurlijke minnaars die genieten van speelse stoeipartijen in de slaapkamer.

De Steenbokman vinden en houden

De Steenbokmannen zijn experts in managen en organiseren, en als zodanig zijn ze vaak te vinden aan het hoofd van een bedrijf of in een andere leidinggevende positie. Een typische Steenbok-man kan een baan hebben als administrateur, arts, ingenieur, "headhunter", CEO of politicus. Rustige avonden thuis zijn veel meer zijn snelheid dan feesten, clubs of overvolle restaurants. Het kan moeilijk zijn om een Steenbok te vinden in de gebruikelijke uitgaansgelegenheden voor singles. Richt u in plaats daarvan op carrièregerichte functies, beroepsorganisaties, liefdadigheidsevenementen of alles wat zijn carrière vooruit kan helpen.

De meeste Steenbok-mannen zijn niet oppervlakkig, dus ze zijn niet op zoek naar de meest flitsende vrouw in de kamer. In feite geven de meeste Geit-mannen de voorkeur aan intelligentie en karakter boven uiterlijk in een potentiële partner, dus houd dit in gedachten als je probeert zijn aandacht te trekken. Hij wil een levenspartner die zijn doelen deelt en die hem zal helpen succes te behalen. Zorg er daarom voor dat hij je niet als een bimbo ziet. Wees in plaats daarvan rustig, serieus en intelligent, en kleed je conservatief.

Even als een Steenbok man zich tot je aangetrokken voelt, zul je misschien de eerste stap moeten zetten. Een Geit man zal vaak goede vrienden worden met een vrouw voordat hij een romantische relatie met haar overweegt. Dit geeft hem de kans om haar echt te leren kennen voordat hij zich vastlegt. Houd hem geïnteresseerd door hem te complimenteren met oprechte lof en nooit zijn plannen in de war te sturen. Laat hem je zien als een ondersteunende partner, maar ook als een liefdesinteresse.

Het is gemakkelijk om ontmoedigd te raken als je gevallen bent voor een Steenbok-man. Hij heeft een schijnbaar ondoordringbare buitenkant die maanden kan duren om weg te breken. Maar als het eindelijk erodeert, is er onder de oppervlakte een warme, gevoelige man te vinden. Hij zal een uitstekende levenspartner en een toegewijde vader zijn.

Kapril compatibiliteit met andere sterrenbeelden

 • Ram 21 maart - 19 april

  De Ram vrouw en de Steenbok man zullen succesvol zijn in hun carrières en individuele doelen, maar deze twee hebben weinig andere eigenschappen met elkaar gemeen. Ram kan Steenbok saai vinden, en hij zal denken dat ze te grillig is. Ze zullen allebei een beetje tegen hun natuur in moeten gaan als hun relatie de tand des tijds wil doorstaan.

 • Stier 20 april - 20 mei

  De Stier-vrouw en de Steenbok-man passen meestal wonderwel bij elkaar. De Geit biedt de zekerheid die de Stier zoekt, en beiden zullen zich verheugen in hun stabiele, betrouwbare relatie en liefdevol huiselijk leven. Om de vonk tussen deze twee nuchtere types levend te houden, is wel wat werk nodig.

 • Tweelingen 21 mei - 21 juni

  De Gemini-vrouw en de Steenbok-man zijn bijna totale tegenpolen. De Tweelingen is altijd in beweging, wat de Steenbok nooit zal begrijpen. Aan de andere kant zal ze misschien niet houden van zijn liefde voor regels en tradities. Als ze er toch in slagen om de dingen te laten werken, kan het een heerlijk eigenzinnig koppel worden!

 • kreeft 22 juni - 22 juli

  Zowel de kreeft vrouw als de Steenbok man houden van thuis en familie, maar ze zijn werelden van verschil als het op emotie aankomt. Kreeft kan de Geit als koud en afstandelijk zien, en Steenbok kan denken dat de Krab onpraktisch en overdreven dramatisch is. Elk van hen zal moeten begrijpen wat de ander drijft om een duurzame romance op te bouwen.

 • Leeuw 23 juli - 22 augustus

  De Leeuw staat graag in het middelpunt van de belangstelling, terwijl de Geit een introvert persoon is. Met dit paar kunnen ruzies over geld talrijk zijn, want zij houdt ervan om extravagant uit te geven, terwijl hij een gierigaard is. Het omarmen van hun verschillen zal de sleutel zijn tot

 • Maagd 23 augustus - 22 september

  De Maagd-vrouw kan een geweldige partner zijn voor de Steenbok-man. Beide tekens zijn praktisch, doelgericht en nuchter. Ze zullen elkaar begrijpen en hard werken om er samen een goed leven van te maken. Grote romantische gebaren zullen voor geen van beiden gemakkelijk zijn, dus ze zullen misschien een beetje moeten werken om de dingen pittig te houden.

 • Weegschaal 23 september - 22 oktober

  De vrolijke vrouw met veel geluk Weegschaal vrouw kan een echt probleem hebben met de sombere kijk van de Steenbok, terwijl de Geit haar als frivool en wispelturig kan beschouwen. Het kan wat werk kosten voor deze twee om elkaar echt te begrijpen.

 • Schorpioen 23 oktober - 21 november

  De Schorpioenvrouw en de Steenbokman zijn beiden traag om elkaar te vertrouwen en te binden, dus deze relatie zal wat tijd vergen. Zodra het dat doet, zal het voor beide partijen gunstig zijn. De intense passie van de schorpioen zal de steenbok de emotionele zekerheid bieden die hij nodig heeft, en zijn onsterfelijke toewijding zal ervoor zorgen dat zij zich echt geliefd voelt.

 • Boogschutter 22 november - 21 december

  Deze twee tegenpolen brengen niet het beste in elkaar naar boven. Boogschutter vrouw is helemaal gericht op het hebben van plezier, terwijl de Geit gericht is op verantwoordelijkheden. Haar vrijgevochten onafhankelijkheid kan hem onzeker maken, en zij kan zich verstikt voelen door zijn bezitterigheid.

 • Steenbok 22 december - 19 januari

  De Steenbokvrouw en de Steenbokman zullen elkaar goed begrijpen. Met hun vastberadenheid en werkethiek, is er niets dat dit paar niet kan bereiken. Hun grootste probleem is dat ze zo opgaan in hun verantwoordelijkheden dat ze nooit tijd nemen voor plezier.

 • Waterman 20 januari - 18 februari

  De creatieve en avontuurlijke Waterman vrouw kan de Geit een beetje saai vinden. En door zijn bezitterige aard zal de Waterdrager zich vaak opgesloten voelen. Het kan lijken dat ze gewoon te vrijgevochten is voor de traditionele Steenbok man. Beiden zullen een beetje uit hun comfortzone moeten stappen om een gemeenschappelijke basis te vinden.

 • Vissen 19 februari - 20 maart

  De Vissen-vrouw en de Steenbok-man zijn heel verschillend, maar ze zijn vaak vullen elkaar goed aan. De Geit kan de Vis helpen te aarden en orde in haar leven te scheppen, en Vissen helpt de Steenbok zijn gevoelens te uiten.

Hulp nodig om meer te weten te komen over de Steenbok-man?

Als je hebt besloten dat een Steenbok-man de juiste man voor je is, dan zal het waarschijnlijk een langdurige verkeringstijd worden voordat je hem eindelijk voor je hebt gewonnen. De Steenbok bouwt en onderhoudt een muur om zich heen, en het kan bijna onmogelijk zijn om die te doorbreken. Als je wilt weten hoe je een Steenbok-man zover krijgt dat hij zich voor je openstelt, vraag dan advies aan een professionele astroloog bij Keen.com.

Alle Steenbokken zijn niet precies hetzelfde. De belangrijkste elementen in hun persoonlijkheid worden beïnvloed door een aantal astrologische factoren, waaronder hun rijzende teken. Het rijzende teken van een persoon verandert elke twee uur en hangt af van de precieze geboortetijd. Een astroloog zal hier rekening mee houden bij het maken van astrologische kaarten op maat voor zowel jou als je beoogde partner. Dit kan je helpen om verbazingwekkende informatie over jullie compatibiliteit te ontdekken. Hij of zij kan zich ook wenden tot Tarotkaarten, numerologie, en andere hulpmiddelen en technieken.

Door een professionele helderziende of astroloog te raadplegen, kun je de mysteries van de Steenbok-man ontsluieren en ontdekken wat hij werkelijk wil en nodig heeft. Als je dat eenmaal hebt gedaan, zul je ontdekken dat de liefde met een Steenbok-man heel bevredigend kan zijn!

Liefdesadvies voor vrouwen per sterrenbeeld

Verdere artikelen