Informatie nodig of uw partner of relatie?

Liefde in de buidel: wanneer gooi je de handdoek in de ring?

Hoe veel liefde je ook geeft of hoeveel tijd en energie je ook in een relatie steekt, er zijn voorvallen en incidenten die aangeven dat het tijd is om op te geven. Maar er zijn ook grijze gebieden; dingen die een reden lijken om te vertrekken, kunnen in feite bouwstenen zijn voor een betere samenwerking.

Is een ruzie tussen jullie twee een signaal om er een punt achter te zetten, of een kans om eindelijk basisregels op te stellen voor wat beter werkt? Elke onenigheid tussen jou en je geliefde kan een licht werpen op waar jullie samen naartoe kunnen werken. Soms kunnen jullie samen groeien, maar op andere momenten groeien jullie juist uit elkaar en is het tijd om de relatie te beƫindigen. Lees hieronder de zeven dingen die aangeven dat het tijd is om de handdoek in de ring te gooien.

Fysiek misbruik

Er is geen enkel excuus voor. Gooi onmiddellijk de handdoek in de ring en schakel de politie in. Denk aan zijn volgende slachtoffer als u bedenkingen hebt. Het eerste gewelddadige knijpen in de arm, een klap die hij probeert te wijten aan stress, of iets anders dat fysiek agressief is, gaat over de grens. Gooi die handdoek over de rand van de afgrond en kijk niet meer om.

Verbaal geweld

Als hij eens in de maand of zo voor het ontbijt in een chagrijnige bui is, kan dat worden vergeven. Maar als hij je regelmatig uitscheldt met gemene namen, je uitscheldt of tekeergaat over kleine dingen, is dat een teken van een veel groter probleem. problemen. Uw beste kans is misschien weg te gaan. Als u af en toe een uitbarsting kunt verdragen, leg dan uit dat u het niet zult verdragen dat er op die manier tegen u wordt gesproken. Nadat u hem hiervan op de hoogte hebt gesteld, gaat u een tijdje weg.

Dit moet u elke keer doen. Accepteer zijn excuses niet. U moet hem uitleggen dat u verbaal geweld niet accepteert en dat u hem er altijd rustig mee confronteert en even weggaat, zelfs als plannen moeten worden gewijzigd of afgezegd. Als hij dit patroon afkoelt, probeer dan met hem in therapie te gaan om de relatie te redden. Als zijn verbale geweld meer is dan een slechte gewoonte, dump hem dan.

Manipulatie

Je kunt manipulatie in de meeste gevallen classificeren als emotioneel misbruik. Laat hij je veel dingen doen die je eigenlijk niet wilt doen? Geeft hij je een slecht gevoel als je niet doet wat hij wil? Terwijl bij sommige stellen de misverstanden met vallen en opstaan verdwijnen, ga je voortdurend in op zijn eisen zonder dat je ooit iets te zeggen hebt?

Het is moeilijk om toe te geven dat je misschien een relatie hebt met een manipulator. Je moet zijn manier van manipuleren van tevoren zien aankomen en laten weten wat je wilt. Veel manipulators worden een of andere vorm van misbruik wanneer de spelletjes die ze spelen plotseling niet meer werken.

Verlavingen

Wordt de Heeft de man in je leven een probleem met iets dat hem ervan weerhoudt echt zichzelf te zijn? Of het nu drugs, alcohol, gokken of pornografie, zijn misbruik van iets anders dan jij is misbruik toch. Als hij zich niet wil laten behandelen, moet je de handdoek in de ring gooien. Excuses zijn geen middel om van je te houden, ze zijn een methode om in ontkenning te leven en een pleidooi voor jou om te doen alsof wat er gebeurt niet echt gebeurt.

Overspel

Als je denkt dat hij je misschien bedriegt, gaat hij waarschijnlijk die kant op, ook al is hij nog niet volledig verwikkeld in een affaire. Aangezien je er niet bij kunt zijn om te zien of hij aan veilige seks doet, laat staan of de andere vrouw seksueel overdraagbare aandoeningen heeft, hoef je niet te wachten om het proefkonijn te zijn. Gooi de handdoek in de ring.

Mannen gaan vreemd als ze geen respect hebben voor de verbintenis die ze zijn aangegaan. Dat is de eerste en enige reden en het zal de reden zijn dat hij weer vreemdgaat. Ga niet terug naar hem. Er zijn andere vissen in de zee. Ga op zoek naar een echte man die van je houdt en die de verbintenis die jullie samen zijn aangegaan respecteert.

Emotioneel vreemdgaan

Heeft de man in je leven naast jou nog een speciaal meisje? Rechtvaardigt hij het hebben van een intieme en tijdrovende vriendschap met een andere vrouw door erop te wijzen dat ze geen seks hebben? Als het u stoort en het vertrouwen ondermijnt dat u hebt

Voel je vrij om de handdoek in de ring te gooien als je man een speciaal iemand heeft met wie hij zijn tijd, gevoelens en moeite deelt. Je kunt niet het derde wiel aan de wagen zijn in je eigen relatie. Laat de tortelduifjes eindelijk een excuus hebben om er helemaal voor te gaan. Gooi de handdoek in de ring en ga op zoek naar een fulltime minnaar.

Mooching

Betaal jij alle rekeningen en het grootste deel van zijn uitgaven? Doe je dit al langer dan een maand? Genoeg gezegd - Gooi de handdoek in de ring.

Het is natuurlijk makkelijk om met de vinger naar je partner te wijzen, maar je moet ook zelfonderzoek doen. Als u deze lijst leest, bedenk dan of u misschien ook een aantal van deze gedragingen vertoont. Als dat zo is, is het misschien tijd om je te herpakken voordat je je relatie gaat saboteren.

Gerelateerde artikelen