Informatie nodig of uw partner of relatie?

Ben je "plan a" of "plan b"?

Je hebt God gesmeekt, gesmeekt en onderhandeld om hem alsjeblieft terug te brengen. Je hebt gezworen dat je een beter mens zult zijn en hem meer zult waarderen. Je weet gewoon dat deze persoon de sleutel in handen heeft om de deur naar geluk voor je te openen. Zonder hem, ben je niets. Je voelt je ellendig en eenzaam.

Toen, alsof de hemel openging en gouden sterren strooide op de telefoon die al maanden niet is overgegaan - hij gaat over. Het is hem. Natuurlijk kan hij langskomen. Dat doet hij ook, en hij stort zijn hart bij je uit, terwijl hij een heleboel vroegere "zonden" en verontschuldigingen opnoemt. Hij overlaadt je met loftuitingen over hoeveel je voor hem betekend hebt, en hoe leeg en saai het leven zonder jou geweest is. Jij bent de enige aan wie hij nog kan denken sinds jullie uit elkaar zijn gegaan.

Jij luistert en merkt dat je hart overloopt van liefde. Je laat alle pijn en wrok achter je die je voelde toen je onaangekondigd werd afgezet en je hart voor een vrachtwagen werd gesmeten. Gevangen in het romantische moment, verlies je alle herinnering aan hem die vrolijk de zonsondergang tegemoet danst met het schepsel dat hij een paar maanden geleden in een bar ontmoette. Je wilt geloven dat wat er gezegd wordt waar is. Je moet geloven dat jij degene bent die het verschil in zijn leven heeft gemaakt, en dat jij degene bent die de stralende ster bent die zijn leven compleet maakt.

De lijnen zijn uitgegooid ... en ja, je neemt het aas. En weer hoor je niets van hem. Je belt, maar er wordt niet teruggebeld. Er gebeurt niets. Geen magische nachten zoals beloofd. Toch geen beter "vriendje".

Wat is er gebeurd?

Je hebt het hem te gemakkelijk gemaakt om terug te walsen in je leven. Voor hem was het slechts een controle om er zeker van te zijn dat u nog steeds naar de relatie verlangt - of, anders gezegd woorden - je bent "Plan B."

Hoe voorkom je dat je "Plan B" wordt? Dat is niet eenvoudig, maar hier volgen een paar tips:

  • Denk niet te lang na over hoe goed de relatie was. (De relatie is niet voor niets stukgelopen.)
  • Blijf niet alleen bij de telefoon zitten in de hoop dat hij overgaat.Zoek krachtige muziek en luister ernaar! ("I Can Do Better" is een goed begin.)Laat je wrok varen en wees dankbaar dat je bent gedumpt. Dat geeft je de kans om een beter iemand te vinden. Gun jezelf een korte rouwperiode. Bij elk verlies hoort een rouwperiode. Als hij vreemd is gegaan, hoeft dat niet lang te duren.
  • De eerste keer dat hij weer bij je terugkomt en weer bij je terug wil komen, moet je niet toegeven aan zijn litanie over jouw deugden - luister, maar zeg hem dat je er nog over na zult denken.
  • De tweede keer dat hij bij je terugkomt, moet je hem laten weten dat je het nog steeds overweegt.
  • De derde keer dat hij langskomt, vertel hem dan dat je het met je huidige partner gaat bespreken (dat kan iedereen zijn - je hond kan altijd je partner zijn.)
  • De vierde keer dat hij langskomt, laat hem dan weten dat je daadwerkelijk gedragsveranderingen moet zien. Praten is goedkoop. Als hij voor de vijfde keer langskomt, zeg dan dat je met hem uit eten gaat en kijk hoe dat gaat. Hopelijk ben je tegen de 5e keer over de "ex" heen en weiger je iets met hem te doen.

Het hele punt is simpel. Als je geen "Plan B" wilt zijn, moet je je houding veranderen in "Plan A" ... en dat betekent dat je je ex dwingt om voor jou te werken! Als je een "Plan A" instelling hebt, krijgt u het respect dat "Plan A "s verdienen. En hier is een grote hint: als je die "Plan A"-houding hebt, zul je iemand aantrekken die je respecteert - en de kans is groot dat je ex een ex zal blijven.

Start vandaag: Wees het "Plan A"!

Gerelateerde artikelen