Informatie nodig of uw partner of relatie?

10 stappen om een breuk te overleven

Ik ben hier om je te vertellen dat - Ja, je kunt een relatiebreuk overleven en verder gaan met een gezondere relatie! Natuurlijk is het niet makkelijk. Er is niets gemakkelijks aan het loslaten van wat je had gehoopt dat de relatie van je leven zou zijn, ook al was jij degene die al het werk deed, aan het plannen was en droomde voor de toekomst.

Wat is de volgende stap voor je liefdesleven? Kom erachter met een psychische liefdesreading.

Wanneer je een relatie loslaat die negatieve energieën, verwarring en hartzeer met zich meebrengt, open je de deur voor iets beters. Dat is het enige wat telt.

Veel van mijn bellers zeggen tegen me: "Ik kan het niet loslaten." Er is een groot verschil tussen "het niet kunnen" en "het niet willen." Je moet een vastberaden poging doen om de banden met Mr. "Oh Zo Fout" te verbreken. Bevrijd uzelf door de volgende 10 stappen te nemen:

1. Gooi de foto's weg of verwijder ze van uw computer.

2. Wees dankbaar voor de ervaring/relatie - nu weet u wat u niet wilt.

3. Neem het uzelf niet kwalijk - het is niet uw schuld dat de relatie niet werkte.

4. Weet dat u uw partner niet kunt repareren. Een relatiebreuk gaat vaak gepaard met een gevoel van mislukking. Het is geen "mislukking" - het werkte gewoon niet.

5. Je ex zal niet veranderen. Houdingen kunnen veranderen, maar de fundamentele persoonlijkheid van iemand verandert niet.

6. Zeg niet meer: "Was het maar ...". Vergeet "was het maar" en accepteer dat dit is zoals het is. Vergelijk uw relatie niet met een toekomstige of potentiële relatie.

7. Leef in het heden. Vandaag is een geschenk - daarom wordt het "het heden" genoemd."

8. Stop met het kwalijk nemen van de tijd die u "verspild" hebt - u hebt gewoon niet het volledige rendement van uw emotionele investering gekregen.

9. Blijf in uw hoofd niet stilstaan bij alle dingen die verkeerd waren in de relatie, en blijf niet stilstaan bij de dingen die goed waren. De relatie is niet voor niets stukgelopen - hij was niet in balans. Jij hebt er meer moeite in gestoken dan je partner ... en het heeft niet gewerkt.

10. Weet dat er iemand anders op komst is. Je bent niet voorbestemd om alleen te zijn. Vul je ziel met dingen die je gelukkig maken, en je zult van binnenuit stralen.

Je bent niet alleen. Er zijn vele anderen die het hartzeer van een relatiebreuk hebben meegemaakt en het hebben overleefd. Je kunt het niet alleen overleven, je kunt er ook van opbloeien en er genadig mee omgaan. Zet je verdriet om in genade - en presto! - het universum zal de juiste persoon voor je laten vallen. Kansen zijn overal; je zult ze kunnen zien als het donkere wolkendek van je vorige relatie is verdwenen. Kom op - je kunt het!

Gerelateerde artikelen