Informatie nodig of uw partner of relatie?

Zal ik ooit weer verliefd worden?

Zal ik ooit nog verliefd worden? Dit is een vraag die vaak gesteld wordt tijdens lezingen, en het antwoord op deze vraag is altijd hetzelfde voor iedereen die het mij vraagt. Het antwoord op de miljoen dollar vraag is ... als je het jezelf toestaat.

Mensen hebben de neiging om te denken dat alles in het leven wordt bepaald door het lot, en het is waar dat veel van wat we meemaken op ons pad wordt gebracht door het universum. Maar als het gaat om wat ons wordt toegestuurd, spelen we zelf een grote rol in wat ons wel en niet bereikt. Veel heeft te maken met hoe open we staan om te ontvangen wat het universum ons aanbiedt. Ik heb het niet over ontvangen wat je wilt of nodig hebt. Ik heb het over in een toestand verkeren waarin je energieën vrij kunnen stromen zonder veel blokkades. Laat me dit illustreren met een veelvoorkomend voorbeeld:

Je vriendje heeft het uitgemaakt en je bent er kapot van, je wereld is ingestort en je hebt het gevoel dat je nooit meer van iemand zult kunnen houden. Je doet je uiterste best om het te accepteren en verder te gaan, zoals veel mensen je aanraden te doen. Je doet je best, maar diep van binnen houd je nog steeds veel van de pijn van die teleurstelling uit het verleden vast. Hoewel je kansen krijgt om met nieuwe mensen om te gaan, lijkt er nooit schot in de zaak te komen zoals jij dat wilt.

Wat is de volgende stap in je liefdesleven? Kom erachter met een paranormale liefdeslezing.

Dit is een klassiek geval dat voor veel mensen keer op keer speelt, en ze vragen zich altijd af: "Waarom?" Van jongs af aan wordt ons geleerd dat pijn slecht is en dat we het voelen ervan koste wat kost moeten vermijden. Huilen en onze emoties uiten worden gezien als slechte dingen. Dus we beginnen het contact met onze energie te verliezen en zijn niet in staat om te voelen wat ermee aan de hand is - dit creëert blokkade. Dus om het grote "waarom?" hierboven te beantwoorden, het is omdat je energie geblokkeerd wordt door "rommel" uit het verleden die je geconditioneerd hebt om te onderdrukken ... je stroomt niet zoals je bedoeld bent. Door onze energie te negeren en ons alleen op het fysieke te richten, geven we veel van de macht op die we hebben bij het bepalen van de kwaliteit van ons leven.

Dus als je het gevoel hebt dat je vastzit, niet alleen in de liefde, maar op elk gebied van het leven, zou het heel nuttig zijn om te kijken naar healing en contact op te nemen met een energiewerker die je kan helpen om in contact te komen met je energie. Je zult in staat zijn om te zien waar dingen geblokkeerd zijn en welke kwesties uit je verleden je moet loslaten. Bedenk dat het geen snelle oplossing is en dat het in feite hetzelfde is als een nieuwe manier van leven aanleren die een beetje toewijding vergt. Maar het zal een enorm verschil maken in je leven en je in staat stellen de kansen te ontvangen die het universum je wil sturen.

Gerelateerde artikelen