Informatie nodig of uw partner of relatie?

Hoe vermijd je post-breakup gewichtstoename

Als je een relatiebreuk meemaakt, zou je kunnen denken dat de stress je magerder zal maken. Maar de behoefte aan troost stuurt velen van ons naar het ijs, de junkfood en de fastfood. De eenzaamheid die we voelen creëert ellende - waardoor we meer gaan eten - wat weer gewichtstoename veroorzaakt - wat weer meer ellende veroorzaakt. Dit is een vicieuze cirkel die niet kan worden doorbroken door te wensen dat het zou veranderen, of door een terloopse inspanning te leveren en te verwachten dat je binnen een week het figuur van een Barbie krijgt.

Hier volgt een snelle adviesgids van wat je wel en niet moet doen om de gewichtstoename te vermijden die optreedt wanneer een relatiebreuk je in beslag neemt. Als je deze richtlijnen volgt, zul je ook merken dat je post-relatie melancholie misschien ook verdwijnt. Bovendien kunnen deze tips u een manier bieden om uzelf te gedragen, ongeacht uw relatiestatus.

Doen na een relatiebreuk"

Vind een uitingsvriend

Als u iemand hebt bij wie u terecht kunt om alles eruit te laten komen, wordt het gemakkelijker om over uw gevoelens te praten. U kunt er dan mee omgaan, in plaats van ze te onderdrukken met de derde diepvriespizza van de avond.

Neem kookles

Het is belangrijk dat voedsel niet uw vijand wordt. Als je een cursus volgt, leer je je eigen gezondere maaltijden te maken. U begint op een sociale manier met eten om te gaan, u leert nieuwe mensen kennen, vrienden te maken en een goed assortiment keukengewoonten samen te stellen die u kunnen helpen voorkomen voedsel dat u verleidt op basis van hoe gemakkelijk het te bereiden is.

Uitoefening

Calorieën verbranden is verplicht. Een les in de sportschool kan ook een sociale gelegenheid zijn. Veel fitnessclubs hebben fitnessruimtes voor mannen en vrouwen waar u kunt werken aan uw gewicht en tegelijkertijd uw gedachten kunt verzetten tegen uw ex-man.

Adopteer een reddingshond

Een reddingshond is niet alleen een nieuwe relatie met onvoorwaardelijke liefde, maar ook een bevestiging van uw hoop. Terwijl u uw steentje bijdraagt aan een betere wereld, zal uw gewicht er ook baat bij hebben; een dagelijkse wandeling of jogging met uw hond zal ervoor zorgen dat de kilo's eraf blijven.

Mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen

Het kan makkelijker zijn om je gedachten van het eten af te halen als je iets voor jezelf doet. Er zijn tal van organisaties, of ze nu religieus of liefdadig zijn of een specifieke dienst verlenen, die uw tijd en inspanning kunnen gebruiken. Of uw interesse nu uitgaat naar kunst of zoölogie, er bestaat een organisatie die u kan helpen om buiten uzelf te treden en weg van de zakken chips die in uw voorraadkast verschijnen als u alleen thuis bent en zich verveelt.

Vak je in bij een club

Zou een trektocht ver van het dichtstbijzijnde fastfoodrestaurant helpen om de kilo's kwijt te raken? Er is een club die u dichter bij de natuur kan brengen en u kan verbinden met vrienden. Er zijn ook clubs waar u astrologie kunt bespreken, haaktips kunt uitwisselen, uw favoriete sportteam kunt volgen ... allerlei dingen waarbij u geen cheeseburgers als tussendoortje hoeft te eten.

Verzamel uzelf

Een pint van Rocky Road is een traktatie, maar het komt op een grote kosten. Waarom ga je niet naar een kuuroord, neem een pedicure of ga winkelen voor iets dat je er geweldig uit laat zien. Te veel eten terwijl je eenzaam bent is een symptoom van het babyen van jezelf. Behandel uzelf in plaats daarvan als een volwassen vrouw die het verdient om goed behandeld te worden en u zult merken dat uw houding verbetert terwijl uw taille zich niet uitbreidt.

Geef een hobby

Hoewel vrijwilligerswerk en lid worden van clubs u het huis uit helpen, is de kans nog steeds aanwezig dat u vaak binnen blijft, alleen met de browniemix die uw naam roept vanuit een kastje in uw keuken. Als je thuis een hobby hebt, of dat nu het knutselen voor de feestdagen, olieverfschilderen of fantasiehonkbal is, kun je ergens zo diep in opgaan dat je de roep van de browniemix mist.

Post-Breakup "Don'ts"

Het vermijden van bepaalde dingen is ook nodig om de kilo's eraf te houden. Aandacht besteden aan wat je niet moet doen, is de beste manier om de valkuilen te vermijden die de leegte na een relatiebreuk voor je opwerpt.

Geen fastfood

Gezond eten is een topprioriteit voor gewichtsbeheersing. Probeer het gemak van een fastfoodtent te visualiseren als een extra tijdsbesteding naast de ellende die je zult hebben als je alleen bent en vol zit met slechte eetkeuzes.

Geen Drive Thru

Wat fastfood mist aan kwaliteit, maakt het goed in betaalbare kwantiteit. Door nooit via de drive-thru te gaan en slechts één maaltijd te bestellen, kunt u Misschien ga je dan nog eens nadenken of je fastfood wel wilt eten. Als het gemak eenmaal uit de weg is geruimd, besef je misschien het voordeel van gezondere restaurantkeuzes en van zelf koken.

Geen ijs

Er zijn tientallen verse vruchten om uit te kiezen in je supermarkt die zoet en lekker zijn en net zo'n goed toetje vormen als ijs, maar met minder calorieën. En de meeste van deze vruchten zijn gezond voor u.

Geen medelijdenfeestjes

Elk uur dat u zich wentelt in zelfmedelijden is een uur uit vorm blijven en waarschijnlijk iets te eten halen om de negatieve tijd te voltooien, waarbij u alleen maar medelijden met uzelf hebt. Doe het niet.

Geen negatieve vrienden

Het feit dat je niet alleen thuis bent, betekent niet dat je gevrijwaard bent van alle negativiteit die met je relatiebreuk en de gewichtstoename na de scheiding te maken heeft. Veel zogenaamde vrienden zijn alleen geïnteresseerd in het verspreiden van hun eigen ellendige gevoelens. Het oude gezegde, "misery loves company," is een waarheid als een koe, die in moeilijke tijden nog wordt versterkt. Je moet alle negatieve mensen vermijden die je aanmoedigen om niet verder te gaan met je leven. Iedereen die de spot met je drijft omdat je alles bent wat je kunt zijn of die op een andere manier negativiteit in je wereld brengt, zal je ook een extra portie friet voorstellen.

Geen drank

Alcohol kan de moeilijke tijden wat lichter maken, maar de dikmakende eigenschappen van elk glas bier, wijn en sterke drank zijn schokkend. Je kunt net zo goed op twee repen kauwen voor elke drank die je inschenkt. De calorieën tellen sneller op dan de buzz, en duren langer in je dijen dan de kater in je hoofd doet.

Gerelateerde artikelen