Informatie nodig of uw partner of relatie?

10 stappen om een gebroken hart te herstellen

Hartzeer is niet selectief. Hartzeer is niet bevooroordeeld. Het maakt niet uit of je man, vrouw, hetero, homo, zwart of blank bent, of welke identiteit je ook draagt. Alle harten breken op dezelfde manier en alle harten zullen herstellen, als ze maar genoeg tijd krijgen. Als mens hebben we een ingebouwde "ongeduldigheidsfactor" die wil dat de pijn voorbij is en ons ervan weerhoudt om het proces af te wachten dat nodig is om te genezen. Velen denken dat als ze snel na het verbreken van een slechte relatie iemand anders ontmoeten, dit de leegte zal opvullen die de liefde heeft achtergelaten.

Wat is de volgende stap in je liefdesleven? Kom erachter met een psychische liefdesreading.

Hier volgen een paar tips die je zullen helpen om genoeg tijd te nemen om je gebroken hart te laten helen en je terug te helpen naar een gelukkiger en gezondere ruimte:

Evalueer de relatie

Denk eens heel goed na over de persoon met wie je niet meer gaatJe mist de relatie misschien, maar waardeerde je tegen het einde echt de manier waarop je werd behandeld? Vraag uzelf af: "Is het de persoon van wie ik hield? Of het in een relatie zijn waarvan ik hield?" Het gevoel speciaal te zijn voor iemand anders vervult ons allemaal met vreugde, maar als die persoon jou niet behandelde alsof je iemand speciaal was - wat zou je dan moeten missen?

Geef jezelf veel "ik"-tijd

De tijd zal je wonden helen. Tijd voor jezelf is de manier waarop het universum je voorbereidt op de volgende betere relatie die op je pad komt.

Vraag je af of je bitter bent over de relatiebreuk

Je partner kan maar vraag jezelf eens af of je echt verbitterd bent over deze persoon of dat je echt boos bent op jezelf omdat je deelnam aan een ongezonde relatie?

Stop met jezelf de schuld te geven omdat je de relatie niet hebt kunnen "fixen"

Je bent misschien boos op jezelf omdat je hebt geprobeerd te fixen wat er mis was terwijl je partner nog steeds wegliep. Er zijn "nemers" en er zijn "gevers" in destructieve relaties. U bent misschien gezegend met het feit dat u een "gever" bent, maar niet alles kan worden opgelost en een "nemer" waardeert over het algemeen de inspanningen van een "gever" niet.

Gebruik uw tijd alleen om uzelf te genezen en te stretchen

Doe dingen die u leuk vindt. Het kan eng zijn om alleen op pad te gaan, maar zie dit als een onderdeel van je persoonlijke groei. Probeer uw beste innerlijke gloed uit te stralen en straal goede energie uit wanneer u naar buiten gaat. Omarm het avontuur!>

Vind geen vervanger

Een vervanger is maar tijdelijk - uiteindelijk wil je een relatie. Je moet de tijd nemen om je emotionele reservoirs weer op te bouwen. Je loopt echt op leeg als je te snel met jezelf in zee gaat.

Zoek uit wie je bent en wat je wilt

Gebruik deze tijd om jezelf en je wensen echt te leren kennen. Schrijf op wie je bent - je talenten, kwaliteiten, dromen, enz. Schrijf vervolgens op wat je van een relatie verwacht - vertrouwen, lachen, verenigbare interesses, enz.

Vind nieuwe dingen die je interesseren Jij

Dit is jouw tijd om te werken aan wie je bent. Als je je gedraagt en dezelfde dingen doet als vroeger, dan zul je waarschijnlijk dezelfde soort relatie aantrekken. Stap buiten de gebaande paden. Probeer nieuwe en andere activiteiten uit.

Leer alleen te zijn

Als je niet van je eigen gezelschap houdt, hoe kan een partner daar dan van genieten? Verwen uzelf, maak gezonde maaltijden voor uzelf, houd uw ruimte schoon en herwin uw gevoel van eigenwaarde. Elke keer dat je iets aardigs voor jezelf doet, zal dat je gevoel van eigenwaarde versterken.

Je staat er niet alleen voor!

Niemand wijst je met een beschuldigende vinger naar de "plotseling single" persoon. Er zijn heel veel alleenstaanden in de wereld. De media en evenementenorganisatoren leggen de nadruk op paren en schilderen onze samenleving af als een op paren gerichte samenleving, maar jij kunt dat standpunt verwerpen. Wees single en wees er trots op! Je vrijgezellenbestaan is tijdelijk.

Dank tot slot het Universum dat de relatie niet is gelukt, want er zal iets beters voor je komen. Droog je ogen en huil niet meer. Blijf niet hangen in cynisme over de liefde. Verzamel je kracht en weet dat de relatie die je wilt en de persoon die je ware relatiegenoot is, eraan komt.

Gerelateerde artikelen