Informatie nodig of uw partner of relatie?

Zorg ervoor dat je relatie het varkensseizoen overleeft

Het is weer die tijd van het jaar. De lucht is fris en vol verwachting kijken velen naar de televisie om van donderdag tot zondag - en niet te vergeten maandagavond - af te stemmen op voetbal. Er is college voetbal, professioneel voetbal en zelfs middelbare school voetbal op vrijdagavond. Alles is voetbal op dit moment, want uw partner leeft, eet en ademt voetbal. En hoe je het ook probeert, je zult niet opvallen. Zelfs als je naakt voor de televisie gaat staan, word je omzeild en gevraagd opzij te gaan omdat Brett Favre nu een Viking is.

Voor de sportfanaat in je leven is dit de "Hap-hap-gelukkigste tijd van het jaar". Er gaat niets boven een prachtige zondag waarop de natuur pronkt met haar prachtige herfstkleuren en je voor de televisie zit te kijken naar twee teams die elkaar actief proberen te overtreffen op het voetbalveld.

Dus hoe ga je om met de sportfanaat in je leven? Toegegeven, de opties zijn een beetje beperkt, maar hier gaan we dan:

 • Leer het spel leuk te vinden

  Zoek iets over het spel dat je leuk vindt. Je kunt bijvoorbeeld genieten van de mode die op het veld te zien is. De kleuren van de tenues zijn flitsend en de kapsels van de spelers zijn al even vermakelijk - sommige spelers hebben dreadlocks die flapperen

 • Als u ervoor kiest om naast hem te gaan zitten kijken, stel dan geen vragen

  Nou eigenlijk, stel geen vragen. Dit wordt "Football Interruptus" genoemd en zal alleen maar leiden tot onrust bij de persoon die met aandacht zit te kijken naar een groep mannen die op het veld op elkaar springen. Het is beter om de spelregels te googelen en ze zelf te leren.

 • Zorg voor wat snacks als je man vrienden op bezoek heeft om een "belangrijke wedstrijd" te kijken (op dit moment zijn ze allemaal belangrijk)

  Maar serveer niet iets te lekkers, anders wordt je huis aangewezen als de plek waar wekelijks voetbal wordt gekeken. Chips en dip zijn prima.

 • Doe enthousiast

  Deel mee in het enthousiasme dat je voetbalfanaat over een wedstrijd toont. Ja, misschien moet je doen alsof, maar overdrijf het niet.

 • Geef een kalender

  Het voetbalseizoen eindigt officieel met de Super Bowl. Bereid u erop voor dat u van november tot januari wordt overspoeld door een stortvloed aan wedstrijden.

En tot slot nog een laatste tip:

 • Zorg dat u toegang hebt tot een ander televisietoestel

  Tijdens de meeste voetbalwedstrijden is er meestal een geweldige Lifetime-film op tv. Als u de kans hebt om er een te kijken, ver weg van de voetbalwedstrijd, doe dat dan!

Het voetbalseizoen komt elk jaar, dus lach en verdraag het. Misschien raakt u er zelfs in verzeild en vindt u uzelf of het team van ex-jockeys en analisten op Fox om op de hoogte te blijven van wat er gebeurt in de wereld van het voetbal. En als je er echt zin in hebt, kun je meedoen aan een fantasy football competitie. Het kan nooit kwaad om een passie met je geliefde te delen.

Andere artikelen van adviseur "Jane Wilcox"