Informatie nodig of uw partner of relatie?

4 stappen om de liefde op te roepen die je verdient

Jij bent perfect, heel en compleet, zelfs in je ontelbare onvolkomenheden. Als je dat eenmaal weet, het viert en je leven hebt afgestemd op je doelen, is alles mogelijk. Nu ben je echt klaar voor de liefde. Dus hoe ga je de wereld dat laten weten? Een tweet, een billboard, of misschien een tv-commercial? In plaats van een miljoen gegraveerde uitnodigingen te versturen, zijn hier wat tips om de basisregels vast te stellen als je aan je volgende reis begint. Nu is het tijd om te roepen: "Ik ben klaar voor de liefde!" En het enige wat je echt hoeft te doen is liefde uit te stralen.

Ben je er eerst van bewust dat je je beste kwaliteiten hebt geïdentificeerd en hun krachten hebt gemaximaliseerd. Er is nu meer van jou en je prachtige zelf dan ooit tevoren. Erken uw succes en vraag een vriend om dit samen met u te erkennen, misschien onder het genot van een glas met iets feestelijks.

Lange wrokgevoelens zijn uitgepraat. Verslagenheid en teleurstellingen uit het verleden zijn opnieuw ingedeeld en in de juiste proporties geplaatst in de context van een lang leven. Uw ergste onzekerheden zijn onderzocht en hun geschiedenis is belicht. U hebt vrede gesloten met uw vijanden en de kwelgeesten vergeven. Je bent sterk en helder van geest. U bent op uw angsten afgestapt en hebt ze vierkant en objectief bestudeerd. De voorheen vuile was is schoon, opgevouwen en op zijn plaats gelegd.

U hebt uw fysieke zelf getransformeerd. Het beeld dat in de spiegel wordt weerspiegeld is een gelukkig beeld. Dit is wie je bent en je bent geweldig. Je kunt nu de schoonheid van je lichaam voelen. Een diepe ademhaling is een ervaring van fabelachtige sensaties. Naarmate je relatie met je lichaam zich ontwikkelt, kom je dichter bij de natuur te staan.

Je spirituele zelf is ook ontwaakt. Je religieuze overtuigingen zijn geïdentificeerd, afgedankt en gekozen. Elke dag ben je je bewust van de schoonheid van het leven. Jouw tijd op deze aarde is een feest. Je kunt nu in de frontlinie staan en applaudisseren voor elke dageraad.

Hoe laat je het universum weten dat je klaar bent voor de liefde? Gewoon stralen. Je gezicht en lichaamshouding zijn je reclamebord voor de wereld. De schoonheid van je houding is een uitnodiging aan een verwante ziel. Je goede werken worden aangeboden als ondersteunend bewijs.

Om je voor te bereiden op de reis naar partnerschap en de wereld te laten weten dat je er klaar voor bent, moet je je tas inpakken met de volgende gevoeligheden.

Stap één: oefen geduld en begrip

Je bent er klaar voor. Maar soms is de rest van de wereld dat niet. Dat moet u opvangen met geduld en begrip. Misschien ben je er klaar voor om je soulmate gedag te zeggen, maar moet hij eerst zijn studie afmaken, uit zijn ouderlijk huis verhuizen of een baan vinden voordat hij kan teruglachen. Jij bent er klaar voor.

Geduld stelt je in staat om dieper te kijken. Onze maatschappij hecht veel waarde aan eerste indrukken, maar je weet hoe onbetrouwbaar eerste indrukken zijn. Geduld stelt je in staat om navraag te doen en de ware kenmerken van een ander te ontdekken. Geduld stelt je in staat om te luisteren.

Om te stralen, of om het goede dat in je zit uit te stralen, is het nodig dat je een stapje terug doet. Het vereist dat je bepaalde verlangens loslaat en accepteert wat het leven je voorschotelt. Maakt het echt uit welke haarkleur je soulmate heeft? Moet hij een snowboarder zijn? Moet hij per se rijk zijn? Laat dat los.

Dit wil niet zeggen dat je je doelen moet laten varen. In sommige kwesties zult u agressief willen zijn. In liefdeszaken is het het beste om geduldig en begripvol te zijn. U kunt de tijd niet haasten. Elk seizoen heeft vele dagen.

Stap twee: wees genadig

Om te stralen is een gevoel van eigenwaarde nodig, een bereidheid tot actie en een aanleg voor gratie. Je streeft naar schoonheid. U kiest voor goede wil. U verkiest de helderheid van licht en begrip boven de duisternis van oordeel en vooroordeel. Uw daden weerspiegelen deze overtuigingen. Terwijl je geduldig wacht en observeert, wees je genadig met iedereen die je tegenkomt. Dit is de hoge weg. Loop altijd met genade. Kies voor genadigheid. Mensen zullen uw glans opmerken.

Stap drie: Wees zelfverzekerd

Je hoeft niet te schreeuwen. Zelfvertrouwen is een heel rustige emotie. Zelfvertrouwen is geen hoop, maar een overtuiging. Haal diep adem en adem langzaam uit. Zelfvertrouwen is stil. Als zelfvertrouwen te luid wordt, maken we kennis met een opschepper. Zelfvertrouwen kan gezien worden. Het is gemakkelijk te herkennen. Zelfverzekerd zijn is stralen. Doe een stap terug, ontspan en straal.

Stap vier: Wees gewoon uzelf

Al uw harde werk is voorbij. Ontspan je nu. Wees gewoon wie je bent op dit moment en . Er is niets meer te doen. Geen zorgen te maken. Geen zorgen te maken. Gewoon te zijn. Zoals de helderste ster of de krachtigste vuurtoren, is jouw gratie, vertrouwen en mededogen een baken. Gloeien is de wereld vertellen dat je klaar bent voor liefde. Glow.

Gerelateerde artikelen