Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

De mars manhunt: mars in tweelingen

Mars is de planeet van actie, oorlog, verovering en mannelijkheid. Als je de locatie van Mars aan de hemel kent, zal dat je helpen bij je jacht op elke man hier op aarde. Elke man kan de jouwe zijn, het enige dat echt telt is de timing van je verleiding. Kennis van het dierenriemteken van een man is alles wat nodig is om te weten hoe Mars zijn "vangbaarheid" beïnvloedt. De locatie van Mars beïnvloedt zijn mannelijkheid en de interactie met jouw vrouwelijkheid.

Mars staat van 11 juli tot en met 25 augustus 2009 in Tweelingen. Als Mars in Tweelingen staat, moet machismo tot uiting komen. Mannen omarmen communicatiestijlen in alle vormen, verbaal, non-verbaal, artistiek, gepassioneerd, enzovoort. Deze Mars positie inspireert je man om iedereen te laten weten wie hij is, hoe hij zich voelt en wat hij denkt. De gekozen methode van zijn communicatie en de intensiteit ervan zullen natuurlijk zijn lot beïnvloeden. Ondertussen kan je verleiding pauzeren of vooruitgaan, afhankelijk van zijn dierenriemteken. Lees hieronder voor details:

Ram March 21 - April 19

De Ram-man kan erop rekenen dat hij elke Mars-beweging intens zal opvatten, aangezien actiegerichte Mars heerst over het eerste teken van de dierenriem. Na 11 juli zullen Rammen alles op alles zetten en zeggen waar het op staat. Verwacht weinig geheimen of terughoudendheid tot 25 augustus. Als je je zinnen hebt gezet op een Ram, kun je hem benaderen terwijl Mars in Tweelingen staat en je alles geven wat je wilt of alle hoop de grond in boren. Feiten zijn feiten.

Stier April 20 - Mei 20

Een obsessie met financiën is een kenmerk van de Stier. Terwijl Mars in Tweelingen is, zul je zien dat al zijn gepraat en activiteiten draaien om financiën, behalve als het een obsessie is om dezelfde set geld te delen. waarden met de mensen die het dichtst bij hem staan. Als je kunt praten over waar hij echt in gelooft en zijn waardensysteem kunt evenaren, zul je het gemakkelijker hebben dan ooit om in zijn intieme gezelschap te komen.

Tweelingen mei 21 - juni 21

Terwijl Mars in Tweelingen staat, draait het meestal allemaal om hem. Dit is niet het beste moment om je slag te slaan met een mannelijke Tweelingen, want hij zal elk vluchtig flirten beschouwen als een versterking van zijn meest egomaniakale overtuigingen. Intimiteit zal hem alleen maar aanmoedigen om elders op zoek te gaan naar meer. Leun achterover en wacht tot de herfst, want je potentiële Tweeling-bang zal moeten leren dat hij ook maar een mens is en één vrouw nodig heeft en één vrouw alleen.

kreeft juni 22 - juli 22

Er is wat zielsonderzoek gaande bij je potentiële Krab-bang en dit zou in de weg kunnen staan van het feit dat hij je opmerkt. Je kunt bloedmooi zijn en schaamteloos flirten, maar zijn gedachten kunnen afdwalen naar een alledaags onderwerp als de was of zo filosofisch als het nadenken over de zin van het leven. Tenzij je subtiel zijn muze kunt worden, is het beste advies om je terug te trekken tot hij wat meer gefocust is op de liefde. Hij zal zeker wat winterknuffelen nodig hebben.

Leeuw Juli 23 - Augustus 22

Als je op een Leeuw uit bent, zorg dan dat je toegang hebt tot een grote menigte. Om naast je te zijn op je populairst is een absolute turn-on voor elke Leeuw-man terwijl Mars in Tweelingen staat. Als het niet koesteren in zijn eigen glorie is, houdt een Leeuw man van koesteren in gereflecteerde glorie. Als u een eer te beurt valt en het middelpunt van de belangstelling zult zijn bij een sociale gelegenheid, moet u ervoor zorgen dat de door u gewenste Leeuw-hunk aanwezig is. Hij zal uw absolute dienaar zijn, tenminste tot het applaus

Maagd August 23 - September 22

Als je mogelijke partner een Maagd is, kijk dan of het bezoek van Mars aan Tweelingen er een is waar hij iedereen laat weten wat zijn carrière aspiraties zijn. Als je contacten kunt leggen in de wereld van zijn professionele bezigheden, zul je als een vangst worden beschouwd. Natuurlijk zul je de charme willen aanwenden terwijl je hem in je ban hebt, want hij zal zich niet willen laten afleiden door de liefde bij het nastreven van de carrièrepositie die hij al lang begeert. Laat hem weten hoe ondersteunend je kunt zijn en dit zou een zaak voor de lange termijn kunnen worden.

Weegschaal September 23 - Oktober 22

Altijd een teken dat goed reageert op verleiding, de vrijgezelle Weegschaal man is vooral klaar voor avontuur terwijl Mars in Tweelingen staat. Een Weegschaal-man die wordt aangesproken, zal lichamelijk nieuwe energie opdoen en kan zijn vrouw of vriendin uitdagen om hun passies van het vlees bij te houden. Als je in de achtervolging bent, bied hem dan een exclusief avontuur of toegang tot een club die zijn deuren niet voor iedereen opent. Hij wil de dingen door elkaar gooien in augustus, dus waarom zou je niet het rietje zijn dat zijn drankje roert?

Schorpioen Oktober 23 - November 21

Wanneer een Schorpioen-man obsessief wordt, zul je, tenzij je het object van zijn obsessie bent, bijna worden doorgekeken alsof je van glas gemaakt bent. De weg naar het hart van een Schorpioen man als Mars in Tweelingen staat, is om het object van de aandacht van veel mannen te zijn. Deze Mars positie zal de natuurlijke concurrent in uw kleine Schorpioen naar boven brengen. Hij zal volhouden dat hij de beste vangst is van alle vissen in de zee als hij eenmaal zoveel anderen dicht bij je ziet zwemmen.

Boogschutter November 22 - December 21

Een obsessie voor partnerschap is misschien precies wat je zoekt in een leuke, vrijgezelle man, maar wees voorzichtig met wat je wenst. Terwijl Mars in Tweelingen staat, kun je het krijgen in de vorm van een Sagittarian man die op zoek is naar een partnerschap. Het probleem is dat dit avontuurlijke sterrenbeeld wispelturig is als het gaat om een verbintenis. De tijdelijke duik in een totale verbintenis zal eindigen als hij het allemaal ziet als gewoon een ander groot avontuur van waaruit hij verder kan gaan. Als je zijn gebruikelijke spel van hard-to-get speelt tijdens deze voorspellingsperiode, zal hij je aantrekkelijker vinden voor de lange termijn.

Kapril December 22 - 19 januari

Als je die Steenbok-man niet kunt vinden terwijl Mars in Tweelingen staat, komt dat omdat hij waarschijnlijk in de sportschool is of een zelfhulpcursus aan het volgen is. Observeer zijn goed gepolijste routine voor lang en je zult duidelijke veranderingen zien na 11 juli. Het idee van een nieuwe partner om zijn leven te verbeteren zal echter een ding zijn dat hij waarschijnlijk zal overwegen en nastreven. U moet eruit zien alsof u goed in zijn leven zult passen terwijl hij veranderingen voor zelfverbetering maakt. Wees voorbereid op grote veranderingen in je eigen routine, want hij zal je van je voeten vegen als je daarvoor in aanmerking komt.

Waterman januari 20 - februari 18

Terwijl Mars in Tweelingen staat, is het jouw kans om de rollen om te draaien bij een beschikbare Aquarius-man. Laat hem in je klauwen lopen. Dit is een korte periode waarin hij ontvankelijk zal zijn voor de traditionele romantische technieken van flirten en verleiden. Onthoud echter dat een Waterman er het meest van houdt om aanbeden te worden, en dus moet je benadrukken dat alleen jij hem echt begrijpt.

Vissen februari 19 - 20 maart

Terwijl Mars in Tweelingen staat, zoek je naar een Vissen-man die op zoek is naar een nieuwe locatie. Hij kan of hij nu de truck inpakt voor het lange afscheid of gewoon een nieuwe koffiebar in de buurt probeert te vinden met draadloos internet. Maar wat zijn situatie ook is, hij zal vooral reageren op een leuk meisje dat op de hoogte is van de buurt om haar heen. Dus als er na 11 juli een vis opduikt in de buurt van je veranda, neem hem dan mee en kijk hoe hij van het tafereel geniet voordat je hem teruggooit in de oceaan.

Mars Manhunt Voorspellingen van 2009