Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

De mars manhunt: mars in stier

Mars is de planeet van actie, oorlog, verovering en mannelijkheid. Weten waar Mars aan de hemel staat, kan een meisje helpen een man te achtervolgen. Elke man is te vangen; je moet het alleen goed timen. Weten wat het sterrenbeeld van een man is, is alles wat van je wordt verlangd. Raadpleeg dan de stand van Mars aan de hemel om te begrijpen hoe de interacties hier op aarde zullen verlopen.

Mars staat van 31 mei tot en met 11 juli in Stier. Dit is een koppige positie voor zo'n actieve planeet, maar het zorgt ervoor dat sommige mensen toegeven en anderen zich binden. De posities van andere planeten werken samen met Mars en beïnvloeden hoe mannen zich voelen over het leven, romantiek en de toekomst. Lees hieronder zijn sterrenbeeld en begrijp wanneer en hoe je je slag kunt slaan.

Ram March 21 - April 19

Tijdens deze voorspellingsperiode zal de Ram veel geld gaan verdienen en een ongewoon hedonistische fase omarmen. Als je geïnteresseerd bent in iets dat ook maar in de buurt komt van een verbintenis, zul je nog een paar maanden moeten wachten op je Ram-vangst. Als je echter alleen maar iets wilt beginnen met een in april geboren hunk, neem dan een nummertje en hij komt naar je toe.

Stier april 20 - mei 20

Met Mars in zijn teken kun je er zeker van zijn dat hij vooruit wil komen. Verpak jezelf als het symbool van succes en hij zal smoorverliefd zijn. Wees niet al te verbaasd als je hem ongewoon rigide vindt in zijn denken en meningen. Zijn toewijding aan een ideaal is echter een goed voorteken voor een toegewijde relatie, dus leg de focus van gesprekken daar om hem zo snel mogelijk te strikken, bij voorkeur voordat Mars Stier verlaat op 11 juli. 22 juni is een prima dag om de stap te zetten, want de harmonie van Saturnus met Mars brengt hem in een gemoedelijke stemming.

Tweelingen mei 21 - 21 juni

Zie dat de Tweeling in deze periode aan het herkauwen is over verleden en toekomst en waarschijnlijk emotioneel niet beschikbaar is voor jou om volledig te veroveren. Als je terloops date met een Tweeling, wacht dan tot later in de zomer om iets te vragen dat in de buurt komt van een vastere verbintenis, want zijn tweeledige aard zal beledigd zijn door enige druk. Aan de andere kant zal hij erg gul zijn voor degenen die dicht bij hem staan, dus ga met hem om en ontvang wat van zijn vrijgevigheid.

kreeft juni 22 - juli 22

Je droom Kreeft kijkt je recht aan, maar zijn ogen zijn gericht op de menigte, terwijl hij zich koestert in enkele recente successen. Zit je aan zijn arm of tussen de menigte van gelukwensers? Terwijl Mars in Stier is, moet u uw tijd verstandig besteden en onderzoeken wie uw concurrentie voor deze man is. Na de Nieuwe Maan in Kreeft op 22 juni, let op zijn gedrag voor tekenen van een nieuwe start. Dit zou je kansen moeten aangeven om hem de jouwe te maken tegen het einde van de zomer.

Leeuw Juli 23 - Augustus 22

Je lieftallige Leeuw zal verblind worden door de mogelijkheid van roem en lof terwijl Mars in Stier staat. Hij wacht al minstens een jaar op zijn moment. Misschien kun je jezelf verweven laten lijken in zijn drama, de prijs voor al zijn pijn zou jouw passie kunnen zijn. Wees voorzichtig - de beet van een Leeuw kan je hart al na één ontmoeting naar hem toe brengen - Mars in Stier maakt de verleidingskracht van de Leeuw nog intenser dan anders.

Maagd August 23 - September 22

De weg naar het hart van een Maagd terwijl Mars in Stier staat zal je langs zijn waardering voor triviale kennis en geïnspireerde oplossingen voeren. Aangezien zijn heersende planeet, Mercurius, net uit retrograde zal komen wanneer Mars het teken van de Stier binnenkomt, kun je hem betrekken bij een totaal nieuwe ervaring en zal hij je aanwijzen als commandant van zijn uitvalsbasis. Neem zo vroeg mogelijk in juni het initiatief, voordat een ander meisje dat doet.

Weegschaal September 23 - Oktober 22

Als je je zinnen hebt gezet op een Weegschaal-man, is dit het moment om je slag te slaan, want zijn obsessie om een ander te vinden zal op een hoogtepunt zijn. Als hij alleen is, trek dan snel bij hem in. Begrijp dat hij in recordtijd volledig toegewijd zal zijn, maar dat je misschien je spullen georganiseerd wilt houden om eind juli snel te kunnen inpakken als hij vast van gedachten verandert. Als u een verbintenis van hem wilt, laat hem dan in juni om u smeken en beloon hem alleen in stappen van passie.

Schorpioen Oktober 23 - November 21

Partnership spanning is onvermijdelijk met de Schorpioen terwijl Mars is in de natuurlijke partnerschap sectie van de dierenriem, en voor de Schorpioen is dat de Stier. Probeer agressief te worden om te krijgen wat je wilt, maar benadruk je loyaliteit en onderdanige kant als je wilt dat hij je serieus neemt. Op 3 juni is Mars in harmonie met Pluto, de heerser van Schorpioen. Sla zo dicht mogelijk bij deze datum je slag. Het is het beste als je hem op die dag helemaal voor jezelf kunt krijgen... en tot diep in de nacht!

Boogschutter November 22 - December 21

Mannen die onder dit teken geboren zijn, zullen zich minder avontuurlijk voelen dan gewoonlijk terwijl Mars Stier bezoekt. Is er een reden om aan hun liefde voor jou te twijfelen? Nee, maar tegen juli zal de spanning elders in het leven van deze mannen zich manifesteren als een chagrijnigheid van wereldklasse waar je misschien beter niet aan kunt denken. Op 6 juli raakt Mars gespannen met Jupiter, de heersende planeet van dit teken, waardoor er te veel wrijving ontstaat voor partners die te hard van stapel lopen.

Kapril December 22 - 19 januari

Als je je zinnen hebt gezet op een Steenbok-man, dan is juni het moment om je tanden erin te zetten. Hij zal op zoek zijn naar een relatie, vooral een waarin romantiek centraal staat en een kans om een meisje goed te behandelen. Het teken van de Geit is notoir statusbewust, dus probeer zijn kleding na te bootsen en zijn sociale kring te leren kennen. Als je een snelle leerling bent, zou je wel eens naar een langdurige relatie kunnen uitkijken. Saturnus regeert Steenbok en de harmonie van Mars op 22 juni maakt hem veel ontvankelijker voor jouw suggesties over passie.

Waterman januari 20 - februari 18

De volle maan na middernacht, 7 juli kenmerkt zich ook door harmonie aan de hemel tussen Mars en de heersende planeet van Waterman, Uranus. Maak optimaal gebruik van deze kans om met een creatieve Waterman om te gaan. Onthoud dat Mars de planeet van actie is, en dat moedig zijn favoriet is. Omarm eerst zijn behoefte om aanbeden te worden en de verbintenis zal snel daarna komen.

Vissen februari 19 - maart 20

Spanning met een Vis is waarschijnlijk rond 6 juli, als Mars en Neptunus botsen. Neptunus is de planeet die heerst over de dromerige Vissen en iemand zal een Vissen-man onder druk zetten om zijn zaakjes op orde te krijgen en mee te doen aan de echte wereld. Als jij er bent om hem te vertellen hoezeer je zijn buitenaardse manieren steunt, is de kans groter dat hij hard voor jou zal vallen dan voor de persoon die zeurt dat hij zich moet schikken naar de kunstmatige eisen van de maatschappij.

Mars Manhunt Voorspellingen van 2009