Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

De mars manhunt: mars in retrograde

De planeet Mars heerst over mannelijkheid. Het is de planeet van actie en oorlog. Gewelddadige gebeurtenissen zijn vaak terug te voeren op de activiteit van Mars in de hemel. Maar de opbouw van de beschaving, het streven om alle mensen naar de vrijheid te leiden, de drang om de mensheid te verbeteren met vooruitgang... al deze positieve activiteiten beginnen met een impuls van de planeet Mars.

Mars cirkelt in de loop van iets meer dan twee aardse jaren om de aarde. Er zijn momenten waarop het lijkt alsof hij vertraagt en achteruit langs de hemel beweegt. Deze illusie is gebaseerd op de snelheid en positie van de aarde. Omdat wij zo veel dichter bij de zon staan, maken wij een rondje om de zon terwijl Mars lijkt te treuzelen. We noemen deze schijnbare achterwaartse beweging "retrograde". En hoewel het een optische illusie kan zijn, is het effect dat retrograde Mars heeft, heel reëel op mannen, agressie en de drang om verder te gaan.

Mars is op 16 oktober het dierenriemteken Leeuw binnengegaan. Hij staat het grootste deel van december stil ten opzichte van de beweging van de aarde en gaat op 19 december retrograde. Tot 10 maart lijkt hij achterwaarts langs de hemel te bewegen. Op dat moment zal hij precies staan waar hij midden oktober stond: aan het begin van de dierenriem Leeuw. Als het eindigt zijn retrograde en lijkt vooruit te bewegen, zal het eindelijk leeuw verlaten en intrede Maagd op 7 juni.

Wat betekent dit voor u? Als u onlangs een relatie, vraag je je misschien af wat hij doet, waar hij is en hoe hij zich voelt over wat er gebeurd is. De meeste van alle, is er het slepende afspelen van de gebeurtenissen over en over in je hoofd, benieuwd wat er had kunnen worden gedaan anders en speculeren over de vraag of het zou werken als hij zou terugkeren om het allemaal opnieuw te proberen. Wanneer de planeet van de mannelijkheid retrograde draait, hebben mannen de neiging om meer te herkauwen op het verleden. Ze gaan over hun acties mentaal, maar ook emotioneel. Ze kunnen zelfs de moeite om een verleden relatie fysiek recreëren. Het is veilig om te zeggen dat als hij gaat om terug te komen naar je, of op zijn minst proberen om de oude vlam weer aanwakkeren, zal het zijn terwijl Mars retrograde.

De beste manier om voor te bereiden op een ontmoeting met hem is om te weten wat hij doormaakt. Iedere man zal anders reageren op Mars retrograde in Leeuw, afhankelijk van zijn dierenriemteken. Lees hieronder het teken van de man die je bent kwijtgeraakt om te zien of er een kans is dat hij aan je denkt en zin heeft om misschien terug te komen.

Ram Maart 21 - 19 april

De Ram voelt zich romantischer dan ooit. Waarom kon hij niet zo zijn toen jullie nog samen waren? Hij zal weemoedig zijn naar wat ooit was, maar zijn herinnering is een idealisering en hij zal misschien niet goed omgaan met een terugkeer naar de realiteit.

Stier april 20 - mei 20

Wanneer de Stier er een punt achter zet, dan zet hij er een punt achter. De kans dat hij plotseling naar je verlangt is klein, maar Mars retrograde heeft een manier om de kansen te verslaan. Als hij verhuisd is, is hij waarschijnlijk behoorlijk eenzaam en heeft hij misschien zelfs heimwee naar wat jullie samen hadden.

Tweelingen mei 21 - juni 21

Hoe hij ook zegt en wat de roddels ook zijn, als je verhalen over hem hoort of hem in toevallige ontmoetingen tegenkomt, wil hij je terug, en graag. Maar hij wil je niet terug zoals het ooit was. Snuffel een beetje rond en kijk hoe hij je opnieuw heeft voorgesteld.

kreeft juni 22 - juli 22

Als die leuke Krab uit je verleden terug in je leven kruipt, zoek dan eerst zijn financiële situatie uit voordat je in zijn klauwen verstrikt raakt. Misschien wil hij je terug omdat je toegang hebt tot een baan of geld. Maar misschien is hij nu beter af en wil hij het opnieuw proberen met meer zekerheid voor jullie beiden.

Leeuw Juli 23 - Augustus 22

Met Mars retrograde in zijn teken, is je Leeuw ex zijn leven opnieuw aan het evalueren, en waarschijnlijk doet hij dat met minder drama dan ooit tevoren. De zeldzame aanwezigheid van echte nederigheid zou hem attent en attent genoeg kunnen maken voor jullie twee om het opnieuw te proberen.

Maagd August 23 - September 22

Als je Maagd-ex langskomt terwijl Mars retrograde in Leeuw is, zorg er dan voor dat hij niet heeft gedronken of op een andere manier zijn stemming heeft veranderd. Hij zal in een escapistische modus zijn en zou jou kunnen gebruiken om te vermijden dat hij met zijn huidige situatie moet omgaan.

Weegschaal 23 september - 22 oktober

Je Weegschaal-ex groeit meer geobsedeerd door zijn sociale status dan ooit tevoren. Mocht hij aan je deur verschijnen, bedenk dan dat hij misschien meer geïnteresseerd is in de feestuitnodigingen die je hebt ontvangen dan in een diepe liefde die jullie weer zou kunnen aanwakkeren.

Schorpioen Oktober 23 - November 21

Je Schorpioen-ex is geobsedeerd door het pad waarop hij zich bevindt en begint spijt te krijgen van stappen die hij heeft gezet en die hem hebben weggebracht van waar hij denkt dat hij zou moeten zijn. Als hij bij je terugkomt, is dat om op zijn schreden terug te keren en op het juiste pad te komen. Nogmaals, het draait allemaal om hem.

Zagschutter November 22 - December 21

Als Mars achterwaarts door de hemel lijkt te bewegen, hunkert de Sagittariaanse man naar avontuur. De verveling van zijn alledaagse bestaan zal hem doen fantaseren over weglopen, en de ideale partner is iemand die hij al kent. Zorg ervoor dat je fantasie overeenkomt voordat je je te diep in de zijne verstrengelt.

Kapril December 22 - 19 januari

Hij zal het toonbeeld van klasse zijn en je in het begin van het nieuwe jaar misschien zelfs uit de problemen helpen om zichzelf opnieuw aan je voor te stellen. Maar als hij wat dieper in je leven doordringt, zou je kunnen denken dat hij het meest geïnteresseerd is om in je broekje te komen. Zorg ervoor dat hij op jou uit is en niet alleen op je fysieke aanwezigheid.

Waterman januari 20 - februari 18

Je waterdragende ex zal zeker beïnvloed worden door Mars om geobsedeerd te zijn over jou en wat er misschien was tussen jullie twee. Het probleem hierbij is dat hij de martelaar kan gaan spelen om dit hele drama te manipuleren in weer een andere manier om de controle over dingen te laten gelden. Zijn jullie al terug bij af?

Vissen februari 19 - 20 maart

Mars in Leeuw zorgt ervoor dat je Vissen ex dingen in zijn leven gaat heroverwegen om zijn manier van werken te veranderen. Hoewel je blij kunt zijn dat hij grote vooruitgang boekt, moet je niet te dichtbij komen totdat er bewijs is van echte verandering.

Mars in Steenbok Voorspellingen van 2010