Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

De mars manhunt: mars in maagd

Mars is de heerser van de dierenriem over alles wat mannelijk is. In de oudheid noemden de Romeinen de planeet naar hun oorlogsgod. In het hedendaagse tijdperk regeert hij de tijden dat we actie moeten ondernemen in ons persoonlijk leven en agressief of confronterend te werk moeten gaan om te krijgen wat we willen. Maar bovenal heerst het over mannen. Alle mannen. En de plaats van Mars in de dierenriem op een bepaald moment kan unieke invloeden hebben op mannen die onder verschillende tekens geboren zijn. De een kan problemen de baas worden, terwijl de ander nodeloos een strijd voert die allang voorbij is.

Waar pas jij in al deze Mars-gekte? Als je op mannenjacht bent, kun je door te begrijpen hoe Mars een bepaalde man in je leven beïnvloedt, gemakkelijker een verleiding plannen of een seintje geven dat je een paar weken rust moet nemen totdat Mars naar een dierenriemteken gaat dat beter bij hem past.

Mars staat al een hele tijd in Leeuw. In de ochtend van 7 juni gaat hij naar het teken Maagd. Alle leeuwachtige intensiteit, egocentrisme en angst voor kritiek verdwijnt ten gunste van de Maagdelijke liefde voor bereidheid, teamspeler benadering en bereidheid om opbouwende kritiek te geven en te ontvangen. Kijk voor deze kwesties om overal te verschijnen actie-georiënteerde situaties en proactieve reacties gebeuren. Mensen van bepaalde dierenriemtekens zullen niet goed reageren op deze verschuiving in kosmische energie, terwijl anderen eindelijk een motiverende kracht naar hun zin zullen vinden. Is het dierenriemteken van het oogstoffer er een die Mars verwelkomt en jouw man motiveert? Of zal het een wrede zomer van ergernis worden totdat Mars op 29 juli naar Weegschaal overgaat? Zal de actie hem van je wegduwen elke keer dat je probeert dichtbij te komen? Ontdek het sterrenbeeld van de man die je leuk vindt en lees hoe zijn voorspelling jullie beiden zou kunnen beïnvloeden.

Ram Maart 21 - 19 april

De rode planeet regeert het teken van de Ram en als hij een zet doet, zijn de vroege effecten altijd duidelijk bij een Ram-man. Als de rode planeet het teken Ram beheerst, zijn de eerste effecten altijd zichtbaar bij een Ram. Deze focus verzekert je er in ieder geval van dat hij niet naar andere meisjes kijkt.

Stier april 20 - mei 20

Zoek je Stier in een speelse, liefdevolle stemming, met romantiek in zijn hoofd en poëzie op zijn lippen. Als je man kinderen heeft, zullen zij de periode van dit Marsbezoek domineren. Als jij een rol speelt in het leven van zijn kinderen, zal alles goed gaan zolang je hen respect geeft en speels bent in plaats van dominant.

Tweelingen mei 21 - juni 21

De spanning die een man die geboren is onder het teken van de Tweelingen overvalt, zal te maken hebben met zijn woonplaats. Denk twee keer na voordat je een leuke man op je bank laat slapen terwijl hij "weer op de been komt". Tweelingen is gespannen en zijn fysieke locatie wordt uitgedaagd door krachten waarover hij weinig controle heeft.

kreeft juni 22 - 22 juli

Je verliefdheid op een Krab zal gepaard gaan met enige interesse in hem en zijn verhaal bij uitgeverijen of de media. Zal het hem allemaal naar het hoofd stijgen, of zal het alleen maar tijd in beslag nemen die je eigenlijk aan hem had willen besteden? Die van jou? Volg hem via het internet om uit te vinden wanneer die vrije tijd aanbreekt.

Leeuw Juli 23 - Augustus 22

Mars die de Leeuw verlaat, kan voor een inzinking zorgen in de energie van de Leeuw-man. Dit kan zich uiten als de blues, de blahs of klassieke bankzitterigheid. Uw Leeuw zal gemakkelijk te verleiden zijn als u een onderdanige rol op zich wilt nemen. Verwacht een obsessie voor financiën die hem in juni en juli minder gul zal maken.

Maagd August 23 - September 22

Mars in zijn teken zal hem mannelijk en aantrekkelijk doen lijken. Je zult echter niet het enige meisje zijn dat dit opmerkt. Dat is het probleem als Mars in het teken staat van de man die je het liefst wilt - elk meisje dat van mannelijkheid houdt, zal hem plotseling leuk vinden. Werk snel om hem het grote plaatje te laten zien.

Weegschaal September 23 - October 22

Is er een manier om hem enthousiast te krijgen over jullie tweeën? Misschien is hij bezig met een aantal details en is hij verwikkeld in een favoriete hobby of obsessie. Hem vergezellen op zijn zoektocht naar bevrediging, of dat nu is door postzegels te verzamelen of te mountainbiken, zal de weg naar zijn hart zijn.

Schorpioen Oktober 23 - November 21

Mars is de oude heerser van de Schorpioen en als hij een zet doet, reageert dit starre dierenriemteken alsof hij in een crisis zit. Schorpioenen worden het best vermeden van 7 tot 10 juni, maar komen snel in actie als het stof is gaan liggen. Schorpioen-mannen voelen zich aangetrokken tot groepsactiviteiten, dus neem hem mee naar de menigte.

Zagschutter November 22 - December 21

Een man van de Boogschutter aan je binden is iets waarmee u op elk moment van het jaar een moeilijke tijd kunt hebben. Als je nog geen vooruitgang hebt geboekt in het daten met hem, dan is Mars die de Boogschutter bezoekt een punt van no return in zijn voortdurende levenstransformatie. Hij gaat een ander pad op.

Kapril December 22 - 19 januari

Als je dicht bij een Steenbok-man kunt komen voordat hij op zomervakantie vertrekt, zul jij degene zijn naar wie hij verlangt ... tenzij hij er natuurlijk voor kiest om je mee te nemen voor de rit. Stel stevige grenzen voor de relatie. De Geit zal dat respecteren, maar hij kan zo heet zijn dat je je eigen regels negeert.

Waterman januari 20 - februari 18

Vind jezelf een Waterman terwijl Mars Maagd bezoekt, want zijn koude aard zal op zijn heetst en meest passioneel zijn. Er is misschien geen garantie voor de lange termijn met de Waterdrager, en zijn behoefte aan adoratie kan worden verergerd door Maagd's kieskeurige aard, maar de passie zal uit de hitlijsten zijn.

Vissen Februari 19 - Maart 20

Het verlangen naar een partnerschap kookt over in de Vissen-man. Kijk uit naar de Vis die bezeten is van een eenzijdig verlangen om aan de haak te slaan en aan de haak te blijven slaan. Beweeg zo snel mogelijk; als hij stabiel is en werk heeft, wordt u misschien in de richting getrokken om bij hem in te trekken. Als jullie twee een match zijn, waarom wachten?

Mars Manhunt Voorspellingen van 2010