Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

De mars manhunt: mars in kreeft

De plaats van een planeet in een deel van de dierenriem zal de dingen op aarde anders beïnvloeden dan wanneer die planeet in een ander deel van de astrale gordel staat. Terwijl elke planeet door elk dierenriemteken beweegt, ontwikkelt het leven op aarde zich in wendingen.

Mars is de planeet van de actie. Het is de meest mannelijke planeet van allemaal. Waar hij zich ook bevindt in de dierenriem, hij bepaalt hoe mannen zich hier op aarde gedragen. Als Mars het dierenriemteken Kreeft bezoekt, zullen mannen overal ongewoon onzeker zijn en rijp voor verleiding. Kreeft is het dierenriemteken dat ons gevoel van veiligheid beïnvloedt. Wanneer planeten door Kreeft bewegen, worden onze gevoelens van vertrouwen en zekerheid aangetast. We winnen of verliezen vertrouwen, voelen ons slechter of beter over onszelf. De effecten zijn subtiel, maar het bezoek van een planeet kan een tijdje aanhouden en langzaam onze veranderingen van hart en hoofd opbouwen. Kreeft is een sentimenteel teken en gevoelens zijn altijd dieper en dunner als planeten hier zijn. De actie en intensiteit van Mars versterken deze kwetsbare structuur alleen maar.

Mars trekt op 25 augustus Kreeft binnen en zal daar tot 16 oktober blijven. Zoek het sterrenbeeld van de man die je wilt en lees hieronder voor advies om hem te vangen terwijl hij Mars in Kreeft de gevoelens loslaat.

Ram Maart 21 - 19 april

De Ram voelt zich onzeker over waar hij woont en zijn directe omgeving. Je kunt laat blijven en ontbijt voor hem maken om zijn hart te doen smelten terwijl Mars in Kreeft staat. Je De Ram-man zal er zeker van willen zijn dat een huiselijke omgeving iets is wat hij kan omarmen. Als je een goed verhuisbedrijf kent en hem dat aanbeveelt, zal hij bijzonder geïnteresseerd zijn in wat je nog meer te bieden hebt.

Stier april 20 - mei 20

De stier is meestal een praktisch type en laat zich niet gemakkelijk verleiden tot nieuwe passies. Maar terwijl Mars in Kreeft staat, kun je verwachten dat er een zachtere, verleidelijke kant tevoorschijn komt, want je man in kwestie laat zich gemakkelijk verleiden door flirten en suggesties dat hij nog lang en gelukkig zal leven. Houd het gesprek op het fantastische want discussies over de dagelijkse activiteiten zullen hem uit zijn droom wekken en hem uit je armen en weer aan het werk zetten.

Tweelingen mei 21 - juni 21

Altijd een prater, kijk uit naar de Tweelingen man om geïnteresseerd in je te zijn hoe meer je instemmend knikt met je hoofd terwijl Mars in Kreeft staat. Zijn onzekerheid zal worden gemaskeerd door een agressieve zekerheid, maar geduld is aan jouw kant. Wanneer hij zich uiteindelijk heeft uitgeput met het uitleggen van zijn "waarheden", zal er een moment van leegte voor jou zijn om te vullen. Wees voorzichtig, misschien wil hij dat je nog even blijft.

kreeft juni 22 - juli 22

Met Mars in zijn teken zal de Krab nog neurotischer zijn dan normaal, zich zorgen maken over zijn aanzien in een bepaalde gemeenschap, zich druk maken over geldbeleggingen en zich afvragen hoe hij zijn uiterlijk kan verbeteren. Als je een vertrouwensbooster / cheerleader bent, ben je in zijn ogen onvervangbaar, maar je zult wel stilletjes de kudde moeten afmaken van

Leeuw Juli 23 - Augustus 22

Je hebt de Leeuw op een kwetsbaar moment te pakken, vooral als hij een midlifecrisis nadert. Zijn kwetsbaarheden zullen voor hem onmogelijk te bespreken zijn; hij kan achtervolgd worden door spijt die hij nooit onder ogen kan zien. Opduiken als gids naar een opwindende toekomst zal je helpen bij je zoektocht naar een man, want hij zal iemand verwelkomen die hem kan helpen de negativiteit van het verleden te vergeten door te wijzen op een optimistische toekomst van partnerschap.

Maagd August 23 - September 22

Aan de arm van een Maagd-man de wereld intrekken zal je blootstellen aan zijn voorkeuren en afkeren, en je ook informeren over de menigte waarmee hij verlangt mee te lopen. Veel Maagd-mannen zijn timide als het gaat om de werkelijke ervaring en vervangen kennis in de plaats. Als het lijkt alsof je verbonden bent met een ervaring die hem aantrekt, kan een bezoek van Mars aan Kreeft je een nieuwe vriend opleveren.

Weegschaal September 23 - October 22

Een Weegschaal-man heeft relaties altijd in zijn achterhoofd. Maar nu Mars in Kreeft staat, kan zijn obsessie met carrièrezaken ervoor zorgen dat hij eerder door je heen kijkt dan naar je. Het geheim voor jou zou kunnen zijn om een connectie te hebben die zijn klim op de ladder van succes bevordert. Ken je iemand uit zijn gekozen vakgebied? Noem vaak namen - het zal hem inspireren om minder op zijn hoede te zijn.

Schorpioen Oktober 23 - November 21

Zelfs als hij nooit de deur uitgaat huis, zal de Schorpioen man reizen terwijl Mars in Kreeft staat. Vrienden buiten de stad hebben die jullie een nachtje samen willen doorbrengen zal de manier zijn om hem het meest op te winden, want hij is verveeld met zijn gebruikelijke omgeving. Verwacht een lange internetchat met hem als hij thuis is, hoewel een bezoekje aan zijn huis met wat films van verre oorden en dromerige fantasieën ook volstaat.

Boogschutter November 22 - December 21

Terwijl Mars in Kreeft staat, zijn Sagittarian mannen op hun meest genotzoekende zelfzuchtig en dus is het aan jou om het aas aan de haak te slaan met verleidelijke traktaties die altijd net buiten bereik zijn, maar altijd verrukkelijk in zijn verbeelding. Je hoeft niet te beloven dat je al zijn fantasieën zult bevredigen, maar hem laten denken dat je daartoe in staat bent zal hem waarschijnlijk dichter bij het vervullen van een paar van de jouwe brengen als het grondwerk voor een wilde relatie begint.

Kapril December 22 - 19 januari

Mars in Kreeft is een sirene oproep aan de Steenbok man om samen te werken. Dit is het gemakkelijkste teken van de dierenriem om deze dagen aan te spreken, maar je zult niet alleen zijn. Deze man zal veel flirterige avances en directe aanbiedingen krijgen. Zowel snelheid als geduld zijn van essentieel belang. Trek snel bij hem in en blijf een tijdje. Hij zal geïnteresseerd zijn in degenen die het meest toegewijd zijn aan een langetermijnvisie.

Waterman januari 20 - februari 18

De Waterman zal nooit onzekerder en onderdaniger zijn dan wanneer Mars in Kreeft staat. Hij zal zijn streven om te behagen en kan kijken naar u voor hulp in deze zaak. Geef hem een beetje aandacht en een heleboel ondergeschikte taken en kijk hoe hij om je aandacht smeekt. Zijn zelfvertrouwen zal terugkomen wanneer Mars in Leeuw komt en het is aan jou om hem zover te krijgen dat hij je al als partner beschouwt, want half oktober zal hij een langdurige relatie willen vastleggen.

Vissen februari 19 - maart 20

Mars op bezoek in Kreeft verandert zelfs de meest cynische Vissen-man in een hopeloze romanticus. Je hebt misschien geen controle meer over hem, alleen omdat hij verrukt in het moment zal leven, maar zolang het met jou is, kan dit meer dan een maand van extase zijn die jouw kant op wordt gestuurd. Als jullie in oktober allebei wakker worden, moeten er misschien rekeningen worden betaald, dus zorg ervoor dat het feest niet voorbij is als de muziek eindelijk uit is en de lichten aan gaan.

Mars Manhunt Voorspellingen van 2009