Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Astrologische vooruitzichten: soulmate verrassingen

Juli vuurtekenharmonie brengt brandende passie!

Vorige juli was de eerste keer in 76 jaar dat de Zon in harmonie was met de planeet Uranus terwijl dit verre hemellichaam in het dierenriemteken Ram stond. Hij zal daar de komende zeven jaar staan en in die tijd zullen er slechts veertien gevallen zijn van de komende laat-juli harmonie van de Zon in een vuurteken die goed samenvalt met de planeet Uranus.

Deze planeet is de heerser van schokken en verrassingen. De noordpool van Uranus ligt twee graden boven zijn evenaar. Het is de enige planeet die bijna verticaal ronddraait terwijl hij een horizontale reis rond de zon maakt. Stel je de Noordpool voor in de Sahara-woestijn en je begint te begrijpen waarom Uranus een gekke kleine planeet is.

Uranus beïnvloedt het leven op aarde door de vonk van verrassing toe te voegen aan een saaie routine. Als de Zon in harmonie is met deze planeet, zijn schokkende gebeurtenissen altijd van de aangename, opwindende soort. De Zon regeert onze ego-natuur. Als de zon in harmonie is met een planeet, wordt ons verhaal over hoe het leven zou moeten zijn vervuld. Als de Zon harmoniseert van een vuurteken met een planeet in een ander vuurteken, wordt de energie en vitaliteit van het leven benadrukt. Levendige mensen en frisse situaties in overvloed.

Wanneer de Zon uit Leeuw naar de op Ram gebaseerde Uranus beweegt, volgt Venus, de planeet van de liefde, hetzelfde tweeledige vuurtekenpatroon naar de planeet Uranus. Dit versterkt schokken van passie en partnering.

De Zon gaat op zondag 23 juli 2011 het vuurteken van de dierenriem Leeuw binnen. Zonneharmonie met de planeet Uranus is exact op de middag van woensdag 27 juli. Venus maakt een exacte harmonieuze engel met Uranus op 31 juli. U kunt de effecten van deze gepassioneerde dierenriemharmonie duurt tot begin augustus. Lees hieronder je dierenriemteken om te zien waar in het universum jij je soulmate-verrassing kunt vinden!

 • Ram Maart 21 - 19 april

  De Ram ziet er al op je best uit met de elektrische Uranus in jouw teken. De extra energie zal je inspireren en uitbundig maken. Door uzelf aan te prijzen als de oplossing voor uw zielsverwant, trekt u de besten en de slimsten aan. Je hebt de luxe van een keuze. Kies voor jezelf een droomboot!

 • Stier April 20 - Mei 20

  Je goede ideeën zullen je ver brengen in de richting van het imponeren van een nieuwe liefdesinteresse. Wat echt intimidaties van soulmate-solidariteit teweegbrengt, is de kans om samen quality time door te brengen bij jou thuis. Misschien komen jullie er wel achter dat huisje-boompje-beestje spelen leuk is!

 • Tweelingen mei 21 - 21 juni

  Een beetje publiciteit over jou komt een heel eind en als de gedachte aan fans je aantrekt, stel je dan eens voor dat een van hen blijft plakken om jouw liefde te verdienen. Vrienden zullen de boodschap overbrengen, maar je nieuwe soulmate zal je beoordelen op je daden.

 • kreeft juni 22 - juli 22

  Intense financiële kwesties zullen je doen nadenken over een carrièrekeuze die een element van risico in zich draagt. Je zielsverwantenenergie pulseert als een krachtige magneet als je de nadruk legt op de wilde en risicovolle kant van je persoonlijkheid. Maak een paar weken een wandeling op die kant.

 • Leeuw 23 juli - 22 augustus

  De zon in je sterrenbeeld geeft aan dat een verjaardag nabij is en je zomerse soulmate heeft misschien iets voor je om privé uit te pakken. De passie is nog intenser als een van jullie op reis is en de verleiding van de reisgids de boel ophitst.

 • Maagd August 23 - September 22

  Een diepgewortelde trouw zal een gelijkgestemde soulmate opleveren die recht op de slaapkamer af wil stevenen. Of je nu een sciencefictionfreak, een die-hard fan van een sportteam of een verdwaalde in de fijne kneepjes van de hedendaagse kunstwereld bent, er komt een partner met net zo'n diepe fanstatus aan!

 • Weegschaal 23 september - 22 oktober

  De planeet Uranus brengt al opwindende mensen in je leven. Maar het einde van de maand onthult een verleidelijke traktatie. Nee is misschien geen aanvaardbaar antwoord. Misschien bent u te toegewijd aan een relatie om ervan te profiteren, maar de fantasie kan u tevreden houden.

 • Scorpio October 23 - November 21

  U zult lof krijgen van de baas op het werk of de leraar op school. Een goede klant wil misschien een of andere gespecialiseerde dienst waarbij u moet uitklokken voordat u aan het werk gaat. Misschien zal je volgende promotie het negen tot vijf voorgoed laten rusten.

 • Boogschutter November 22 - December 21

  Als het derde teken van de dierenriem profiteer je het meest van deze planetaire uitlijning. Je creatieve sappen stromen en je legt in deze periode met gemak professionele contacten die normaal gesproken jaren zouden duren. Iemand met macht wil u met diep verlangen verslinden.

 • Kapril December 22 - 19 januari

  U kunt er maar beter voor zorgen dat uw internetrekening thuis betaald is, want u zult zo hard en zo snel voor een liefdesinteresse vallen dat u niet veel verder komt dan uw domicilie. Houd contact met de rest van je wereld terwijl je nieuwe geliefde contact houdt met

 • Waterman januari 20 - februari 18

  Zoek een manier om de buurt op te vrolijken met gezellige bijeenkomsten of evenementen en merk op wie van de vrijgezellen er steeds komt opdagen. Zie er op uw best uit en neem een week de tijd om te beslissen wie de beste langetermijnrelatie zou kunnen vormen. De planeet Uranus zal zeven jaar lang in Ram staan, dus je wilt iemand die blijft!

 • Vissen februari 19 - maart 20

  Zal die leuke collega in de zomerhitte opeens zien dat het je voor de wind gaat? Je kunt beter een ijscoman bellen om je iets te bezorgen om af te koelen terwijl jullie twee overuren maken. Zoek uit of jullie samen op vakantie kunnen om de roddels op kantoor te ontvluchten.

Vaar op de golf van passie en verandering. Wil je meer specifieke, persoonlijke begeleiding? Bel een astroloog voor een persoonlijke voorspelling!