Wilt u met een medium of paragnost praten?

De keen faq: een ultieme gids voor helderziende lezingen

Er is een zekere mate van mysterie rond paranormaal begaafden en paranormale gaven. De informatie op het web kan tegenstrijdig zijn, maar wij van Keen werken sinds 1999 met allerlei paranormaal begaafden en hebben deze FAQ samengesteld om te verduidelijken hoe het is om een paranormale lezing te hebben.

Hoewel paranormale begaafdheid en intuïtie voor iedereen beschikbaar zijn, worden sommige mensen geboren met een natuurlijke gave of talent. De meeste paranormaal begaafden hebben in hun kindertijd paranormale vaardigheden ontwikkeld die ze in de praktijk willen brengen. Sommigen leren door verschillende hulpmiddelen uit te proberen, zoals astrologie of Tarot, terwijl anderen na verloop van tijd gewoon in de rol van adviseur vallen.

Volgende lezing

Intuïtie spreekt altijd in ieder mens. Het is het stemmetje, het voorgevoel, het onderbuikgevoel, de verandering van mening op het laatste moment. Maar je moet luisteren en dan kiezen om te handelen naar dat voorgevoel of gevoel. Intuïtieve begeleiding wordt ontvangen.

Psychisch vermogen is niet anders dan intuïtie. Het is slechts het intuïtieve vermogen waar aandacht aan is besteed, dat is ontwikkeld en aangescherpt. Het is gericht en bewust gebruik van intuïtie.

Volgende lezing

Het internet bestaat, maar het heeft geen fysieke locatie. Het is een verzameling energie, zo je wilt, met miljoenen portalen om in te loggen. Je kunt er toegang toe krijgen met je computer, telefoon, tablet - en van overal ter wereld. Je energieveld, en elk ander referentieveld waartoe een helderziende toegang heeft (astrale vlakken, Akasha-kronieken, andere dimensies, enz.), is als het internet: het is een verzameling energie die voor iedereen en overal toegankelijk is.

Houd je van sms'en? Messaging uw vrienden op Facebook of Snapchat? Als je je het meest op je gemak voelt in een instant messaging format, dan zul je waarschijnlijk genieten van het krijgen van een psychische lezing via online chat.

Ik merk dat mijn jongere cliënten de vertrouwdheid van dit formaat waarderen. Ook sommige nieuwe, nerveuze cliënten kiezen voor deze optie omdat er nog steeds een zekere mate van anonimiteit is door het ontbreken van spraakcontact. Je emoties hoef je niet te laten zien en het is makkelijker om de sessie te beëindigen als je dat nodig vindt.

Volgende lezing

Hoe u een reading krijgt, hangt af van uw persoonlijke voorkeur en wat er plaatselijk voor u beschikbaar is. Als u niet in een plaats woont waar u een helderziende persoonlijk kunt zien, dan zijn uw opties beperkt tot telefoon, e-mail, of online lezingen. Er zijn voor-en nadelen voor elk, en ik raad u proberen verschillende formaten om te zien wat je het beste bevalt.

Volgende lezing

Het is gebruikelijk om nerveus te zijn als je iets nieuws te doen. Als je nog nooit een paranormale reading hebt gehad, is het normaal om nieuwsgierig, sceptisch en bang te zijn - en het is normaal om deze dingen te voelen, zelfs als je al eerder een reading hebt gehad! Als u een reading hebt gepland of weet dat u een beroep gaat doen op een consulent van Keen, neem dan de tijd om u voor te bereiden op uw tijd samen door onder andere onderwerpen voor te bereiden die u wilt bespreken en wees specifiek.

Volgende reading

Als een consulent specifieke gegevens nodig heeft - zoals geboorte-info - kan hij daar van tevoren of aan het begin van de reading om vragen. Ik heb de volgende checklist gemaakt van het soort dingen die nuttig kunnen zijn voor een lezer om te weten tijdens uw reading.

Volgende reading

Pagnosten gebruiken verschillende hulpmiddelen om informatie te verkrijgen tijdens een reading. Tarotkaarten, astrologie, runen, kristallen, spirituele gidsen, engelen - de lijst is lang en fascinerend. En sommige paragnosten werken met geen van deze instrumenten; zij gebruiken gewoon de paranormale gave die zij hebben om in te loggen op het "energie-internet" en vragen om de informatie die zij nodig hebben.

Op een paar onderwerpen na die ik cliënten adviseer te vermijden, kan een paranormaal begaafde op bijna elk gebied van het leven helpen. Dat gezegd zijnde, sommige thema's komen meer voor dan andere. Laten we eens kijken naar de populairste soorten paranormale lezingen.

Doorgaan Reading

Hoewel het misschien irrelevant lijkt welke paranormaal begaafde u kiest - ze zullen immers allemaal toegang hebben tot de "waarheid" -, is de keuze van uw adviseur net zo belangrijk als de keuze van de juiste therapeut. Je moet in staat zijn om uw psychische vertrouwen en zich comfortabel voelen met hun methoden en persoonlijkheid om voor uw sessies effectief te zijn. Hoe kiest u de juiste persoon voor u?

Volgende lezing

Ik zie veel cliënten en houd niet echt bij hoe vaak ze bellen. Maar soms bellen cliënten wekelijks, dagelijks of zelfs vaker, en dan weet ik dat het tijd is om in te grijpen. Hoewel het geweldig is om een regelmatige relatie met je paragnost te hebben, kun je te veel paranormale lezingen krijgen.

Volgende lezing

Het kan heel nuttig zijn als je een regelmatige paranormale "check-up" hebt. Ik heb veel cliënten die één keer per maand komen, meestal binnen de eerste week, zodat we de maand kunnen bekijken en waar ze hulp bij nodig hebben. Dit heeft ons geholpen om een relatie op te bouwen, waardoor hun paranormale werk effectiever wordt.

Doorgaan met lezen

Het is gebruikelijk dat mensen onzeker zijn over het contacteren van een paragnost. Er is zoveel verkeerde informatie over wat paragnosten doen en hoe wij handelen - veel daarvan is afkomstig van TV of films en is niet erg waar of vleiend. Het goede nieuws is dat er niets is om bang voor te zijn als je contact opneemt met een paragnost.

Volgende lezing

Toen ik mijn eigen paranormale gaven aan het ontwikkelen was, verdiepte ik me in de Noordse Runen. Ik verslond boeken over sjamanen en wijze mensen die wichelden met botten, dierlijke ingewanden of theebladeren. Het was allemaal zo fascinerend. Hoewel ik uiteindelijk Tarot, spirituele gids lezingen en astrologie als mijn belangrijkste focus heb gebruikt, heeft mijn onderzoek naar al deze methoden mij geholpen mijn paranormale gaven aan te scherpen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Het belangrijkste om te onthouden is dat hulpmiddelen als deze paragnosten helpen hun vermogens te kanaliseren, maar geen invloed hebben op de kwaliteit van de lezing - alleen hoe je de lezing krijgt.

Volgende reading

Vaak zijn paragnosten niet in dienst van duistere krachten en al hun diensten komen voort uit liefde en intentie voor het hoogste goed van iedereen. Maar het woord van de meeste intuïtieven en paragnosten is voor sommigen niet genoeg, en uiteindelijk kunt alleen u zelf beslissen of een ontmoeting met een paragnost in strijd is met uw persoonlijke geloofsovertuiging.

Doorgaan Lezen