Wilt u met een medium of paragnost praten?

Welke informatie moet ik mijn helderziende lezer geven tijdens een lezing?

Feliciteerd, u hebt de keuze gemaakt om een reading te krijgen, en hopelijk hebt u de tijd genomen om voor te bereiden. Nu kunt u zich afvragen wat voor soort informatie te geven aan uw psychische tijdens de lezing.

Als een adviseur moet beschikken over specifieke gegevens, zoals geboorte-info, kunnen zij vragen om dat op voorhand of aan het begin van de lezing. Ik heb de volgende checklist gemaakt van het soort dingen die nuttig kunnen zijn voor een lezer om te weten tijdens je reading.

  • Geboortegegevens:Als je adviseur astrologie gebruikt of Akasha-kronieken leest, zal hij of zij waarschijnlijk op zijn minst je geboortedatum en geboorteplaats moeten weten. Misschien moet je ook de tijd weten, en als je die informatie nog nooit eerder nodig hebt gehad, weet dan dat het een beetje zoeken kan zijn. U kunt beginnen met het aan uw ouders te vragen, en soms hebben geboorteakten of ziekenhuizen uw geboortetijd.

  • Uw vragen: Dit lijkt misschien voor de hand liggend, maar het is goed om duidelijk te zijn over wat u wilt weten. Denk niet dat uw helderziende wel zal raden wat u wilt weten - dat is niet de beste manier om uw tijd te gebruiken. Maak een duidelijke lijst van uw vragen, gerangschikt op volgorde van belangrijkheid, zodat u uw deel kunt doen om de reading nuttig en op de rails te houden voor u.

  • Jouw angsten:Ik vind het heel nuttig om te weten waar mijn cliënten echt bang voor zijn - ook wat ze bang zijn dat ik ze ga vertellen! Vaak willen cliënten bijvoorbeeld iets weten over een ex-geliefde, vriend of echtgenoot. Misschien zijn ze in de midden in een breakup of scheiding. Ze kunnen willen weten of die persoon terug zal komen, maar ze kunnen ook bang zijn om een bepaald antwoord te horen. Als ik weet wat hun angsten zijn, kan ik gevoeliger zijn in het doorgeven van die informatie aan hen, mocht ik die ontvangen.

  • Jouw wijsheid/intuïtie: U beschikt over veel waardevolle informatie uit uw eigen ervaring en intuïtief weten. Houd dit niet verborgen voor je lezer. Een reading is een gezamenlijk gecreëerde ervaring, en ik bespreek zaken liever met mijn cliënten dan dat ik ze in volledige stilte laat luisteren.

Een paranormale reading is een gedeelde en, zoals ik al zei, een gezamenlijk gecreëerde ervaring. Nieuwe cliënten, vooral als ze nog nooit een reading hebben gehad, denken misschien dat ze niets moeten delen, zodat ze kunnen bewijzen dat de helderziende "echt" is. Hoewel u kunt deze weg te nemen, ik denk dat het een verspilling van waardevolle lezing tijd en uw geld. Veel paranormaal begaafden krijgen eigenlijk geen informatie over uw dode huisdieren uit uw kindertijd, de initialen van uw eerste vriendje, of wat uw computerwachtwoord is. Dit betekent niet dat ze geen waardevolle informatie met u kunnen delen of geen accurate begeleiding kunnen geven.

Tijdens de reading is het waarschijnlijk dat er een wisselwerking zal zijn tussen de paragnost die u vragen stelt en de informatie die hij/zij ontvangt. Hoe meer u deelneemt aan de reading, hoe beter uw adviseur zijn of haar "antenne" kan afstemmen om informatie te krijgen die voor u relevant is. Er is een heleboel informatie die rondzweeft, en niet alle informatie is nuttig op het moment van

Ben je er ook van bewust dat je niet altijd de antwoorden zult krijgen die je wilt of misschien zelfs helemaal geen antwoorden zult krijgen over een bepaald onderwerp. Soms is het niet in uw hoogste goed voor u om de uitkomst van een situatie te weten.

Voor relatievragen of elke vraag die de vrije wil van een andere persoon betreft, realiseer je dat het moeilijk is om definitieve antwoorden te krijgen. Omdat jij en de andere persoon op elk moment vrije wilskeuzes maken, kan wat een paragnost vandaag als waarschijnlijk ziet, morgen veranderen als jij of de andere persoon een nieuwe richting inslaat.

Ik heb bijvoorbeeld ooit een reading gehad waarbij de paragnost me vertelde dat een relatie met een ex waarschijnlijk zou uitmonden in een tweede kans. Ik ging met een goed gevoel weg en had een ingeving om een middag vrij te nemen van mijn werk en naar het strand te gaan. Op het strand ontmoette ik een man, heel willekeurig, en we eindigden met een diner samen en daarna daten voor 3 jaar! Ik ben nooit meer bij mijn ex teruggekomen, hoewel hij wel een paar keer heeft geprobeerd contact met me te leggen, en nu ik een gelukkige partner heb, kan ik me niet meer voorstellen dat ik bij hem zou willen zijn.

Zat mijn helderziende er dus naast? Nee, ik heb haar niet gevraagd naar nieuwe relaties, alleen naar mijn ex. En omdat ik me na de reading positief voelde, stond ik open en reageerde ik op mijn eigen intuïtie, dus koos ik ervoor om naar het strand te gaan. Maar de vrije wil is altijd beschikbaar, en de keuzes die we maken kunnen de toekomst veranderen.

We weten nooit hoe de informatie die we van een helderziende krijgen ons leven zal beïnvloeden. Ga naar je reading met een geest van openheid, empowerment en voorbereiding. Doe mee, deel en vertrouw erop dat u de begeleiding zult ontvangen die op dat moment in uw hoogste belang is.

Ben je nieuwsgierig naar een paranormale lezing? Keen heeft een groot aanbod van ervaren, getalenteerde paragnosten. Bel een consulent vandaag!