Informatie nodig of uw partner of relatie?

Kan een helderziende een huwelijk voorspellen?

Wanneer ga ik trouwen? Zal ik ooit trouwen? Zal ik mijn zielsverwant ontmoeten?

Deze vragen houden veel klanten bezig, en eerlijk gezegd heb ik er zelf ook lange tijd last van gehad. Bij elke reading vroeg ik intuïtieven naar mijn relaties, dus ik begrijp het verlangen om te weten hoe, wanneer en of zo'n verbintenis zal plaatsvinden. Maar hoewel een helderziende je zeker kan helpen om je door relaties heen te loodsen, heb je uiteindelijk een vrije wil en de mogelijkheid om zelf te kiezen of en met wie je gaat trouwen.

Wat kunnen helderzienden voorspellen?

Gezienzienden werken op verschillende manieren. Ze kunnen je de energie rond een bepaalde relatie vertellen. Ze kunnen zien of er een contract of overeenkomst bestaat tussen jullie zielen. Een helderziende kan je helpen te begrijpen hoe je met moeilijkheden omgaat en wat er in een situatie te leren valt. Ze kunnen karma uit vorige levens zuiveren, met jouw toestemming, en als ze healers zijn, kunnen ze helpen om problemen te helen die jij of je partner hebben met betrekking tot relaties en verbintenissen.

Een paragnost kan zien of je een zielsverwantencontract hebt met iemand die momenteel niet geïncarneerd is, of je een zielsverwantencontract hebt met iemand die je nog niet hebt ontmoet, of als je geen zielsverwantencontract hebt (wat niet betekent dat je niet kunt/wilt trouwen!). Vaak kan een helderziende zien of een potentiële partner in de buurt is en welke acties je zou moeten ondernemen om jezelf op het pad van die persoon te plaatsen.

Het voorspellen van exacte data en tijdstippen van ontmoeten of trouwen is moeilijk omdat tijd alleen lineair bestaat in onze perceptie. Informatie die uit de spirituele wereld komt, wordt niet in een lineaire tijdscontext geplaatst en moet dus door het medium worden vertaald. Dit is lastiger dan het klinkt en maakt cliënten vaak gefixeerd, gestrest, en daardoor minder ontvankelijk voor de stroom van het leven. Als een Als een helderziende je iets vertelt, bijvoorbeeld hoe oud je potentiële partner is, hoe hij eruitziet of zelfs hoe je hem/haar zult ontmoeten, kan deze fixatie op de "feiten" ervoor zorgen dat je de persoon in kwestie helemaal mist. Misschien is hij wel blond, terwijl de helderziende een brunette zag.

De kern van onze relatiekeuzes is onze vrije wil. En geen helderziende kan precies voorspellen wat je zult doen met je scheppingskracht.

Het lot versus de vrije wil

Het concept van een "één ware liefde" is erg populair in deze cultuur, maar persoonlijk geloof ik er niet in. Door honderden cliënten te zien en getuige te zijn van vele soorten relatieverbindingen, ben ik tot de conclusie gekomen dat we een aantal relatiecontracten hebben op het moment dat we incarneren (vooraf gekozen door onze ziel), en nog veel meer die we kiezen te creëren terwijl ons leven zich ontvouwt. Laten we eens kijken naar enkele voorbeelden van "noodlot" versus vrije wil relaties.

Luna kwam naar me toe voor een psychische reading. Ze wilde weten of haar vriend, James, de man was met wie ze zou moeten trouwen. Het "zou moeten" was meteen een aanwijzing over wat ze echt voor hem voelde, maar ik keek zonder oordeel naar hun overeenkomst. Ik leerde dat ze inderdaad -dat wil zeggen, ze hadden afgesproken elkaar te ontmoeten om specifieke problemen in relaties uit te werken.

Luna vertelde me dat zij en James een behoorlijk electrische sexuele connectie hadden, maar hij was wilskrachtig en overstemde haar vaak in de dagelijkse beslissingen. Ik legde het karma uit zoals ik het zag: James was haar vader geweest in een vorig leven en had haar vrijheid ernstig beperkt. Hij moest leren macht te delen, en Luna moest oefenen die mondig zijn. Ze hadden een keuze, door hun vrije wil, om te maken wat ze wilden van hun band. Er was dus een element van "noodlot" in hun relatie (de overeenkomst), maar ze waren niet gebonden door een of andere eis dat ze zouden trouwen of zelfs maar bij elkaar zouden blijven. Bij een latere lezing vertelde Luna me dat ze besloten hadden om partner te worden, maar niet om te trouwen. Een andere cliënt, Trina, boekte een sessie om te zien of haar huwelijk het zou redden in moeilijke tijden. Toen ik naar hun relatie keek, ontdekte ik dat er geen karmische overeenkomst of soulmate contract was. Ze waren bij elkaar gekomen puur uit keuze en waren op dit moment karma aan het creëren, maar waren in feite nog nooit eerder samen geïncarneerd geweest. Ik gaf haar advies over de mogelijke uitkomsten van enkele van hun specifieke kwesties, maar omdat zij puur uit vrije wil creëerden, kon niemand hun keuzes voor de toekomst met nauwkeurigheid voorspellen. Ze voelde zich gesterkt om nog harder haar best te doen in de relatie toen ze eenmaal wist dat ze volledig vrij was in haar keuzes.

Julie was een collega die wat objectieve hulp nodig had bij het navigeren in haar relatie met een ex-geliefde. Ik ontdekte dat ze een zielsverwantencontract hadden dat vele levens terugging. Ze zouden elkaar blijven ontmoeten om het contract te vervullen, leven na leven. Zolang geen van beiden de verbinding verbrak, waren ze eraan gebonden. En als zij niet samen geïncarneerd waren, dan zou het vinden van een nieuwe partner moeilijk kunnen zijn vanwege de "herinnering" aan het contract. Ik vroeg haar of ze het contract wilde houden. Als ze het zou ontbinden, zou ze er nog steeds voor kunnen kiezen om met hem verbonden te zijn, maar het zou een vrije wil keuze zijn. Als ze het zou houden, zou ze het misschien moeilijk vinden om echt te kiezen voor een relatie met een ander. Op de een of andere manier zou haar ex altijd in beeld zijn.

"Maar zal ik met iemand anders trouwen?" vroeg ze me. "

"Je kansen om iemand te ontmoeten die beter past bij wie je nu bent, worden zo veel groter als je dit contract ontbindt. Maar het moet jouw keuze zijn. Er is geen enkele garantie."

Julie verliet de lezing zonder besluit. Een jaar later nam ze contact met me op. Ze had besloten om door te gaan met het contract, en ze waren weer bij elkaar. Ze zouden proberen zwanger te worden. Ze gaf toe dat de relatie muf aanvoelde, maar ze wilde niet het risico lopen iemand anders te ontmoeten omdat ze kinderen wilde.

U kunt aan deze voorbeelden zien hoe verschillend elke situatie is, en hoe het lot en de vrije wil samenvallen. Zelfs tweelingvlam connecties eindigen niet altijd in een huwelijk - in feite doen ze dat vaak niet.

Wie je zult trouwen, wanneer, en waarom zijn allemaal keuzes die aan jou zijn.

De beste vraag die je aan een paragnost kunt stellen over de toekomstige relatiestatus is wat je moet doen om jezelf het meest ontvankelijk te maken. Bedenk welke acties u moet ondernemen of welke persoonlijke kwaliteiten u moet cultiveren om het meeste te halen uit de opties die zich aan u voordoen. Als je een contract hebt, zul je de persoon waarschijnlijk ontmoeten. Zo niet, dan ben je vrij om te creëren wat je wilt. Hoe dan ook, ontspan en sta open. Vrije wil is een geschenk - geniet ervan!

Heb je vragen over je relatie? Wil je meer weten over potentiële karma- of zielsverwantencontracten? Neem vandaag nog contact op met een adviseur op Keen!