Wilt u met een medium of paragnost praten?

Hoe bereid ik me voor op een helderziende lezing?

Als u erover denkt om een te krijgen, is het mogelijk dat u op hete kolen zit - zo veel onbeantwoorde vragen! Zal de adviseur vriendelijk zijn? Zullen ze je echt helpen? Zal je huilen? Is het wel goed om te huilen? Misschien vraag je je zelfs af wat een psychische lezing eigenlijk is? Misschien heb je al eens een persoonlijke lezing gehad, maar was het meer een opwelling en had je geen tijd om er van tevoren over na te denken. Maar nu u een telefonische reading hebt gepland, wilt u er zeker van zijn dat u het meeste uit uw tijd samen haalt.

Het is normaal om nerveus te zijn als u iets nieuws doet. Als u nog nooit een helderziende reading hebt gehad, is het normaal dat u nieuwsgierig, sceptisch en bang bent. Als u een sessie hebt gepland of weet dat u contact gaat opnemen met een consulent van Keen, neem dan de tijd om u voor te bereiden op uw tijd samen.

Bedenk op welke gebieden van uw leven u zich het meest zorgen maakt.

Bij het kiezen van de beste paragnost voor u, denk dan aan de gebieden van uw leven waar u hulp bij nodig hebt. Dit kan zijn op het gebied van relaties, werk, spirituele ontwikkeling, vriendschappen, familiezaken en meer - maar vermijd onderwerpen die met gezondheid te maken hebben. Hoewel er intuïtieven zijn die zich specifiek met medische zaken bezighouden, willen de meeste paragnosten geen invloed uitoefenen op uw beslissingen over gezondheid. In het bijzonder paranormaal begaafden doen geen medisch advies geven.

Maak een lijst.

De tijd tijdens een sessie gaat sneller dan u denkt, dus zodra u uw zorgen hebt geïdentificeerd, maak dan een lijst voor uzelf in volgorde van belangrijkheid-u zult op deze manier beter psychisch advies krijgen. Het zal u ook helpen om psychische vragen te stellen aan uw adviseur. Eerlijk gezegd is het niet ongewoon dat klanten een uur besteden aan hun liefdesleven alleen!

Vraag specifieke vragen.

Vraag nooit passief (Zal ik?), geruststellend (Moet ik?), of twijfel-gestimuleerde vragen. De zijn specifiek en open, zoals: "Ik heb problemen met het vinden van een goede verstandhouding met mijn partner, wat moet ik doen?" Zorg ervoor dat je niet te veel informatie weggeeft, anders kun je jezelf onbedoeld in de val laten lokken van oplichterij.

Ontdek je eigen agenda.

Dit is een belangrijke stap! De gedachten, gevoelens en verlangens die je op dit moment hebt, zullen in je energieveld aanwezig zijn. Een helderziende zal deze vibraties kunnen oppikken. Als hij/zij dat weet, zal hij/zij beter in staat zijn om de informatie die hij/zij ontvangt te sorteren. Het is cruciaal dat u weet wat uw hoop (en dus onbewuste verwachtingen) zijn voor de reading. U moet begrijpen dat een goede helderziende niet alleen gaat vertellen wat je wilt horen - maar dat betekent niet dat de informatie is

Bereken uw verwachtingen.

Geen enkele helderziende zal het altijd 100% bij het rechte eind hebben. Je hebt een vrije wil en je verandert voortdurend van gedachten en maakt nieuwe keuzes. Nieuwe beslissingen hebben een invloed op de resultaten, dus houd daar rekening mee bij het ontvangen van paranormaal advies en zorg ervoor dat u uw verwachtingen stelt voordat u de sessie ingaat.

Maak een geïnformeerde keuze.

Als u voor het eerst een reading krijgt of een nieuwe paragnost wilt uitproberen, neem dan de tijd om de profielen of hun website te bekijken. Als je niets met engelen hebt, kies dan geen engelbehandelaar; als je geïnteresseerd bent in verleden levens, zoek dan naar een handlezeres die dat als een van hun sterke punten of interesses vermeldt. Als u in contact wilt komen met een overleden dierbare, boek dan een medium reading. Kijk naar foto's en als je je niet kunt vinden in de manier waarop iemand zich voordoet, kies dan iemand anders. Hoewel dit misschien oppervlakkig klinkt, is het belangrijk dat je je op je gemak voelt. Als een Goth look je nerveus maakt, kies dan de helderziende die er gewoon uitziet als een alledaagse Jane. Hetzelfde geldt voor het geslacht; als je weet dat je problemen hebt met mannen, kies dan geen mannelijke helderziende!

Stel de helderziende niet op de proef."

Of je nu voor de eerste keer naar een medium gaat, of voor een liefdes- en relatiegesprek expert, test de helderziende niet. Veel nieuwe cliënten willen een soort van bewijs dat hun paranormaal begaafde "echt" is. Dit is legitiem, maar weet dat niet alle paragnosten in staat zijn om te scannen op bestaande feiten. Dit betekent niet dat ze geen echte mogelijkheid hebben. Hoe meer tijd je neemt om te spelen, hoe minder tijd je hebt om te besteden aan zaken die belangrijk voor je zijn.

Zie je geest open.

Als je naar een reading komt met het vaste voornemen om je helderziende niets te vertellen en met een gesloten, sceptische instelling, dan zal je helderziende door die energie gehinderd worden. Een gesloten geest is het energetische equivalent van een gesloten deur. Het is een verspilling van tijd en geld om een reading op deze manier te benaderen.

Een paranormale reading is net als elke andere professionele interactie die je zou kunnen hebben, maar het is ook zeer persoonlijk. Hoewel een helderziende geen therapeut is, ervaren veel cliënten dezelfde opluchting en voldoening als wanneer ze een vertrouwenspersoon bezoeken. Uw bereidheid om eerlijk te zijn, mee te werken en ook een gevoel voor proportie en plezier te behouden, zal u helpen een bevredigende, vruchtbare reading te hebben.

Waarom uzelf niet het geschenk van een paranormale reading geven? Neem een kijkje in de uitgebreide lijst van consulenten op Keen en kies ervoor om die speciale relatie te beginnen vandaag!