Wilt u met een medium of paragnost praten?

Hoe realistische verwachtingen te stellen voor een helderziende lezing

Als er één vraag is die ik meer krijg dan alle andere, dan is het wel: "Zijn je gaven echt?"

Hey, ik snap het! De wereld van een paranormaal begaafde omvat noodzakelijkerwijs dingen die onzichtbaar zijn of die voor de gemiddelde mens niet waarneembaar zijn. Helderziende gaven zijn er in alle soorten en maten, en ze werken op verschillende manieren (lees daar hier meer over). U moet een verstandige consument zijn bij het kopen van een dienst, en paranormale begeleiding is niet anders.

Verschillende slagen voor verschillende mensen

Paranormaal begaafden hebben verschillende sterke punten en gebieden van expertise. Sommigen gebruiken hulpmiddelen, zoals Tarot en astrologie, en sommigen doen dat niet. Het is belangrijk dat je je behoeften en verwachtingen afstemt op de juiste beoefenaar - net zoals je een tandarts of therapeut kiest.

Ik help mensen bijvoorbeeld graag bij grote veranderingen in hun leven, toegang te krijgen tot hun aangeboren gaven, en blokkades voor succes op te heffen. Omdat dit mijn interesse heeft, heb ik mijn vaardigheden ontwikkeld om met deze onderwerpen te werken. Ik ben een kei in het lezen van verleden

Mijn collega Barbara is echter wel in staat om haar cliënten feiten over hun leven te vertellen: hoe ze zijn opgegroeid, hoeveel broers en zussen ze hebben, enzovoort. Dit is geruststellend voor haar cliënten, want haar specialiteit is contact leggen met zielen in transitie. Vaak bevinden haar cliënten zich in een rouwproces en het hebben van dat "bewijs" dat zij dingen over hen kan weten, helpt hen erop te vertrouwen dat de informatie die zij doorgeeft van hun overleden dierbaren echt zal zijn.

Een andere helderziende die ik ken, werkt uitsluitend met het engelenrijk en helpt mensen om deze behulpzame goddelijke energieën aan te boren. Weer een ander, Sula, begeleidt haar cliënten uitsluitend met Tarotkaarten op het gebied van carrière en levensdoel.

Je ziet dat we allemaal verschillende interesses hebben en manieren waarop we onze vaardigheden hebben ingezet. Wat we echter gemeen hebben (en met ons vele andere paragnosten) is dat we de toekomst niet voorspellen.

Verrast? Ja, hoewel er een populair idee bestaat dat paragnosten u de kleinste details van uw toekomst kunnen vertellen - inclusief de timing - is dit niet de norm. Waarom niet? Omdat we allemaal een vrije wil hebben, en onze toekomst dus niet in steen gebeiteld is, maar van minuut tot minuut verandert.

Dus, weet voordat u met een helderziende gaat werken wat voor soort vaardigheden, doelstellingen en resultaten u wilt. De meeste paragnosten zijn duidelijk over wat ze doen en hoe ze hun gaven gebruiken. Als je geen interesse hebt in engelen, werk dan niet met een engel intuïtief. Als je feiten over je leven wilt horen, huur dan niet iemand zoals ik in die niet op die manier werkt. Geïnteresseerd in de Tarot of handlijnkunde? Kies een helderziende die deze instrumenten gebruikt.

To Be or Not To Be?

Wat helderzienden waarnemen over de toekomst van een cliënt ligt meestal op het gebied van wat er mogelijk is, wat er op dit moment in de aura, of potentiële uitkomsten van mogelijke keuzes. Soms gaan we verder op een pad dat creëert wat de helderziende heeft gezien; andere keren kiezen we iets anders, en komt de voorspelling niet "uit."

Het krijgen van een voorspelling is niet altijd nuttig. Ik heb ooit een reading gehad - een van mijn eerste, als jonge vrouw op de universiteit - van een helderziende op een weekendmarkt. Ze gebruikte een kristallen bol en vertelde me dat ik op latere leeftijd zou trouwen en twee kinderen zou krijgen die niet van mezelf waren. Toen ik haar vroeg wanneer, zei ze schoorvoetend: "Waarschijnlijk na mijn veertigste."

Wel, ik kan dat ik een beetje gefixeerd was op deze lectuur, en jarenlang niet serieus uit wilde gaan met een man zonder kinderen! Ik was in de twintig. Hoeveel mannen kwam ik tegen die leeftijd die kinderen hadden? Niet veel. Ik was ook gestrest over het alleen zijn tot mijn late 40s. Ik was jong en "na 40" leek nog ver weg. Ik trouwde inderdaad op mijn 33e. Geen kinderen in zicht. Tot mijn verbazing scheidden we tien jaar later. (De helderziende had me dat niet verteld). Toen ik 45 was ontmoette ik een man met twee tienerjongens (de reading had geïmpliceerd dat de kinderen klein zouden zijn). De relatie is niet gemakkelijk geweest, maar we hebben ervoor gekozen om bij elkaar te blijven. We zijn echter niet getrouwd en zullen dat waarschijnlijk ook nooit worden.

Een vriendin van mij had een ander verhaal. Haar ervaring kwam door een voorspellende vorm van astrologie. De astroloog vertelde haar dat ze nooit een eigen bedrijf zou krijgen. Wat denk je? Ze is een succesvol ondernemer, maar heeft jarenlang geworsteld om die voorspelling naast zich neer te leggen.

De moraal van deze verhalen? De toekomst voorspellen is niet per se een teken van een kundig paranormaal adviseur. Soms kan het horen van een voorspelling je groei echt belemmeren! Of soms klopt de smaak wel, maar zijn de bijzonderheden dat niet. Fixeren op voorspellingen kan je er ook van weerhouden om gewoon open te staan om te creëren wat je wilt in de

Mijn advies is om op zoek te gaan naar een adviseur die zijn of haar verhaal kan vertellen, die meelevend is, die overvloedig is en die echt naar je kan luisteren. Dan kun je erop vertrouwen dat ze "echt" zijn.

Realistische verwachtingen stellen voor je reading

Dus, wetende dat een helderziende meestal geen gedetailleerde informatie heeft over wat er absoluut gaat gebeuren, hoe stel je dan een realistische verwachting op voor een reading, en waar kun je naar vragen?

U kunt vragen stellen over alles wat u wilt- al zijn er een aantal onderwerpen om te vermijden-maar houd in gedachten dat de keuze en de verantwoordelijkheid voor die keuzes en uitkomsten altijd aan jou is. Terwijl en contracten met andere zielen vaak op hun plaats zijn, kunt u er eigenlijk voor kiezen om ze niet te eren (deze keer).

Zelfs, als je erg gehecht bent aan een bepaalde uitkomst (zoals, zal hij/zij bij me terugkomen?), ga dan niet shoppen bij paranormaal begaafde adviseurs totdat iemand je vertelt wat je wilt horen. Vergeet niet dat jij een vrije wil hebt, net als je ex, en het is onwaarschijnlijk dat iemand kunnen u precies vertellen hoe die toekomst zich zal ontvouwen.

Paragnosten kunnen ongelooflijk nuttig zijn wanneer u wilt begrijpen waarom een relatie is beëindigd, en zij kunnen u helpen bij het zien van manieren om verder te gaan. De meeste paragnosten zijn ook meelevende mensen en hebben het vermogen om echt naar u te luisteren en een veilige ruimte te bieden om uw gevoelens te delen. Zij kunnen u ook begeleiden bij de volgende stappen in het creëren van de relatie die u wilt en verdient.

Ben je nieuwsgierig naar het werken met een helderziende? Het bellen van een consulent op Keen is een geweldige manier om verschillende leesstijlen te ervaren. Neem de tijd met lezerprofielen en getuigenissen om de beste helderziende voor uw behoeften.