Wilt u met een medium of paragnost praten?

Wat is een aura? het menselijk energieveld begrijpen

Renee was een cliënt die bij me kwam voor hulp in de omgang met haar autistische zoon. Eddie was zes jaar oud, en niet erg verbaal. Het is begrijpelijk dat Renee zich zorgen maakte of ze wel met hem kon communiceren, vooral nu hij wat ouder werd. Ze besteedde veel tijd aan het begrijpen van zijn behoeften. Tijdens een sessie vertelde ze dat ze dacht dat ze Eddies aura had gezien - hoewel ze niet zeker wist wat een aura was.

"Ik zie steeds een groene kleur rond zijn hoofd," zei Renee. "Wat is dat? Is dat zijn aura? Wat betekent die kleur? "

"Gefeliciteerd!" Ik zei tegen haar. "Je hebt de prachtige ervaring om het energieveld van je zoon te zien. Waarschijnlijk komt dat omdat je zo op hem bent afgestemd, als je nog niet eerder andere aura's hebt gezien. Dit zou voor u een geweldige manier kunnen zijn om zijn stemmingen te begrijpen, aangezien hij ze niet altijd kan overbrengen."

Renee was een beetje geschrokken van het feit dat ze plotseling Eddies energieveld kon waarnemen, maar ze besefte dat het een verbazingwekkend geschenk was, toen ik haar eenmaal had uitgelegd wat ze zag.

Wat is de aura?

De aura, of het menselijke energieveld, is als een bel van energie die elk levend wezen omringt. Van planten, dieren en zelfs de aarde kan worden gezegd dat ze een energieveld hebben. Het menselijke systeem is echter specifiek voor onze en beïnvloedt hoe wij incarneren en het leven waarnemen. Hoewel er verschillen zijn in terminologie en de waargenomen anatomie van het veld, zijn de meeste spirituele tradities het er in wezen over eens dat een dergelijk veld bestaat.

Het veld beïnvloedt en reageert op het fysieke lichaam. Gedachten, gehechtheid aan vorige levens, astrale objecten - al deze dingen kunnen zich in het energieveld bevinden en het functioneren van een persoon beïnvloeden. Als de vervormingen lang genoeg sterk zijn, kan er een lichamelijke ziekte ontstaan. Energetische genezers en sommige paranormaal begaafden kunnen het veld lezen, deze vervormingen opsporen en ook gebeurtenissen zien die zich in de potentiële fase bevinden voordat ze zich in het fysieke bestaan manifesteren.

De kleur van de aura wordt beïnvloed door de gezondheid - zowel lichamelijk als geestelijk - wat we op dat moment ervaren en hoe we onze energie het grootste deel van de tijd "runnen". Drugsgebruik, trauma, gebed en helend werk kunnen allemaal de substantie van de aura ten goede of ten kwade veranderen. Wat wij doorbrengen met denken, zien, doen en geloven heeft allemaal invloed op de kwaliteit van onze aura.

Onze aura maakt deel uit van onze energetische handtekening, is een bron van energie en bevat informatie over ons levensplan voor deze incarnatie.

Anatomie van het energieveld

De persoonlijke aura bestaat uit zeven lagen, waarvan er één overeenkomt met . Elke laag regelt een ander aspect van het leven en de algehele gezondheid. Wanneer mensen kleuren zien, zien ze meestal de vierde of de tweede laag van het veld, waar de verschillende kleuren zich het meest manifesteren. Laten we eens kijken naar elk niveau, en hoe het betrekking heeft op ons leven.

Eerste niveau. Dit wordt ook wel het Etherische lichaam genoemd. Het bestaat uit een fijn netwerk van blauw of grijs licht - bijna een webachtige structuur - dat precies het fysieke lichaam nabootst, inclusief organen. Sommige genezers, zoals Barbara Brennan, geloven dat het Etherische lichaam letterlijk het fysieke ondersteunt; het is de matrix waarop onze lichamen zich manifesteren en groeien. Het komt overeen met het eerste chakra, en beide worden geassocieerd met onze fysieke geaardheid, wil om te leven, vermogen om te gedijen, en basis overlevingskwesties.

Tweede Niveau. Dit is het Emotionele lichaam, dat geassocieerd wordt met gevoelens. De structuur is vloeibaar en vol gekleurde wolken van licht. Gewoonlijk wordt het waargenomen op een afstand van ongeveer 15 cm van het fysieke lichaam. De kleuren hier weerspiegelen de stemming. Bijvoorbeeld, het groene licht dat Renee zag in de aura van haar zoon toont liefdevolle, vreugdevolle of speelse gevoelens. De tweede chakra is gerelateerd aan dit niveau en regelt seksualiteit, het geven en ontvangen van plezier, en zelfliefde.

Derde niveau. De derde laag is het Mentale lichaam. Deze laag is ook gestructureerd, zoals de eerste, maar trilt op een sneller niveau. Gewoonlijk zien helderzienden dit niveau als een pulserend geel licht. Het derde niveau bevat de structuur van onze gedachten en ideeën. De derde chakra is gerelateerd aan deze laag en regelt onze perceptie van kracht, wil en kennis van onze plaats in het universum.

Vierde Niveau. Deze laag, ook bekend als het astrale lichaam, is ook gevuld met gekleurd licht, maar levendiger dan dat van het tweede niveau. Het strekt zich ongeveer een voet van het lichaam uit. Veel van de energetische activiteit tussen mensen vindt plaats vanuit dit niveau. Energetische objecten uit vorige levens kunnen op dit niveau van het veld bestaan. regelt onze openheid voor het leven en hoe we liefhebben, en dient ook als brug tussen de onderste en bovenste chakra's.

Vijfde niveau. Dit wordt de Etherische template genoemd en is een andere gestructureerde laag. Barbara Brennan omschrijft dit niveau als "het creëren van een lege of negatieve ruimte waarin de eerste Dit niveau is voor mensen vaak het moeilijkst te vatten, maar het is in wezen als een fotografisch negatief van het eerste niveau. Het is de laag waar geluid materie creëert, en als zodanig komt het overeen met het vijfde chakra van communicatie. In mijn ervaring is dit het niveau waar spirituele chirurgie plaatsvindt, die op zijn beurt het fysieke lichaam en het eerste niveau beïnvloedt.

Zesde niveau. Het Hemelse lichaam is waar de spirituele dimensie van emoties bestaat. Het strekt zich ongeveer twee meter van het lichaam uit en is vol van opalescent, pastelachtig licht. Dit is het niveau van spirituele extase, eenheid met de geest, en andere transformerende toestanden. Het zesde chakra, gerelateerd aan dit niveau, is onze poort naar onvoorwaardelijke liefde en ook clairvoyant visie.

Het zevende niveau. Dit is het Causale lichaam en het mentale niveau van het spirituele vlak. De uiterlijke vorm ervan bepaalt de aura en bevat alle andere niveaus. Het is als een gouden web van licht, dat een sjabloon van de chakra's en het lichaam bevat. Sommige mystici zeggen dat dit de plaats is waar de energetische verticale krachtstroom zit, die op en neer door de ruggengraat loopt. Het bijbehorende zevende chakra is de zetel van onze goddelijke wijsheid, onze ervaringsverbinding met onze spiritualiteit.

Het belang van werken met de aura

We hebben nog maar net het oppervlak geraakt van wat het menselijke energieveld omvat. Vanwege het directe verband met ziekten of storingen in het lichaam, de geest of de geest, is het van cruciaal belang om met de aura te werken voor een optimaal welzijn. Energiegeneeskunde bestaat in vele vormen, van Reiki tot Brennan Science tot sjamanistische genezing. Helderzienden en energetische beoefenaars kunnen ons helpen inzien hoe onze negatieve gedachten en handelingen onze aura beïnvloeden. Inzicht in je eigen aura (of die van anderen) kan helpen ziekten te genezen voordat ze zich in het lichaam manifesteren, of emotionele wonden te transformeren.

Nieuwsgierig naar uw aura of energetische handtekening? Bel vandaag nog met een adviseur van Keen, en krijg inzicht en informatie in de persoonlijke, onschatbare bron van uw energieveld.

Citaten

¹Brennan, Barbara. Handen van licht, 1987, Bantam Books. pp. 52