Wilt u met een medium of paragnost praten?

Regressie uit vorige levens verwijdert blokkades in relaties om verder te gaan in de liefde

We hebben vaak patronen in ons leven die nergens op slaan. Ondanks therapie of andere vormen van genezing die we doen, blijven onze problemen bestaan. Dit komt vaak omdat het antwoord op het waarom diep begraven ligt in ons karma van vorige levens.

Leah kwam naar me toe voor een reading omdat ze zich depressief voelde over haar romantische situatie. We hadden al een paar keer eerder samengewerkt, dus ik wist dat ze te maken had gehad met een moeilijke relatiebreuk. Toen ze me op de hoogte bracht van haar huidige problemen, onthulde ze dat ze sinds we elkaar een paar maanden geleden voor het laatst hadden gesproken, twee frustrerende relatiescenario's had meegemaakt.

"Laten we ons installeren voor onze reading en zien welke begeleiding er komt," stelde ik voor.

"Oké," antwoordde Leah. Ik kon zien dat ze tegen haar tranen vocht. "Ik begin het gevoel te krijgen dat ik alleen moet zijn. Alsof ik misschien gewoon slecht karma heb!"

We haalden even diep adem, en toen begon ik de reading, met de vraag wat er in Leahs highest good stond voor onze sessie. Het antwoord was duidelijk: ze moest een verbinding uit een vorig leven verwijderen die een relatieblokkade veroorzaakte, wat haar verhinderde om verder te gaan in de liefde. Hoewel we nog nooit een regressie hadden gedaan, en Leah niet eens zeker wist of ze wel in vorige levens geloofde, wilde ze het toch proberen.

Wat gebeurt er in een vorig leven regressie?

Regressie naar een vorig leven neemt verschillende vormen aan, afhankelijk van de gebruikte techniek. In de context van een psychische reading laat ik de cliënt in een lift stappen nadat we het probleem dat we willen oplossen hebben opgehelderd. Ik tel de verdiepingen 10 tot één, terwijl ik zachte instructies geef voor ontspanning terwijl ik tel. Als we op niveau één aankomen, instrueer ik de cliënt om zich voor te bereiden om de "bestemming" te "zien" waar we naartoe moeten. De deuren gaan open, en ik begin vragen te stellen. Bijvoorbeeld, ik zou kunnen beginnen met eenvoudige vragen als, "Wat heb je aan? Waar ben je? Bent u een man of een vrouw?" Vanuit het algemene gaan we naar het specifieke: "Wat gebeurt er? Wie is er bij je?" Het verhaal ontvouwt zich vanuit het perspectief en de herinnering van de cliënt; ik ben slechts de gids. Vaak zal de cliënt een diepe emotionele ontlading hebben, die helpt om de blokkade op te ruimen.

Aternatief kan ik het vorige leven zelf zien. Ik gebruik deze techniek voor cliënten die moeite hebben om zich in een diepe trance te laten gaan of die een beetje aarzelen. Terwijl ik informatie ontvang, die voor mij komt in de vorm van het zien in mijn geestesoog, alsof ik naar een film kijk of soms de details hoor, stel ik vragen aan de cliënt. In Leah's geval, omdat ze onzeker was over het proces, is dit wat we deden. Deze vorm van regressie is meestal minder emotioneel louterend voor de cliënt, maar is toch heel nuttig.

Shift Happens

Mijn reis met Leah bracht me naar een dorp waarvan ik dacht dat het ergens in Rusland lag. Verbaasd bevestigde Leah dat ze van Russische afkomst was. Ze hield van haar Russische grootouders, maar voelde zich niet aangetrokken tot het land of de cultuur. Ik zag dat ze vrij jong was, in het zwart gekleed, en met een groep andere vrouwen. Het was na een begrafenis. Leah's man was gestorven. De vrouwen waren een machtige, beschermende groep weduwen - van alle leeftijden - in het dorp. Leah had geen andere familie; om beschermd te worden en binnengelaten te worden de kring van deze vrouwen, moest zij een gelofte afleggen dat zij niet opnieuw zou trouwen, ondanks haar jonge leeftijd. Leah zei "ja" tegen deze gelofte. Ik reisde naar het einde van dit leven, waar zij vredig stierf, maar met enige spijt. De groep weduwen steunde en verzorgde haar aan haar sterfbed, zoals ze dat ook voor anderen voor haar had gedaan.

Toen ik haar het verhaal van Leahs vorige leven vertelde, begon ze zachtjes te snikken.

"Ik weet niet waarom ik zo verdrietig ben. Maar het was toen de juiste keuze voor mij, dat voel ik!"

"Ben je bereid om deze gelofte los te laten, nu je in een nieuw leven bent aanbeland, met andere middelen en behoeften?"

"Ik denk het wel," antwoordde Leah. "Ja, hoewel het verdrietig voelt om deze groep vrouwen te verlaten, ben ik er klaar voor. Ik wil trouwen en kinderen krijgen."

Daarna leidde ik haar door een ritueel om de weduwen en haar gelofte te bedanken en vrij te laten. Toen we uit de lezing kwamen, stond Leahs gezicht vredig en ontspannen. Ze had het gevoel dat er een last van haar was afgevallen. Ik legde haar uit dat ze later misschien wat emoties zou voelen en dat ze die moest laten stromen. Omdat alle energie van dat vorige leven uit haar veld aan het vrijkomen was, zou ze op zijn minst meer rust nodig hebben, zo niet een goede huilbui. We spraken af om over een paar dagen contact op te nemen.

Leahs loslaten van dit karmische contract dat niet langer aan haar behoeften voldeed, stelde haar in staat om haar energie radicaal te verschuiven van, "Ik moet alleen zijn," naar, "Ik ben klaar voor een duurzaam partnerschap." Drie maanden later kreeg ze een romantische relatie met een oude studievriendin die ze "per toeval" op een conferentie ontmoette. Hoewel ze het langzaam aan doen, is het de

Leah is er nog steeds niet zeker van dat ze in vorige levens gelooft (hoewel haar interesse in de Russische cultuur wel is veranderd!). Of je nu gelooft dat Leah's onderbewustzijn metaforisch werkte of met een echt herinnerd leven, de resultaten waren nog steeds gunstig.

Krijg ondersteuning

Hoewel het mogelijk is om regressiewerk op eigen houtje te doen, en zelfs via dromen, is het het beste om samen te werken met een professional die je veilig en met mededogen kan begeleiden. Vanwege het potentieel voor diepe emotionele ontlading, is het hebben van een ervaren begeleider uiteindelijk het meest behulpzaam. Een psychisch adviseur kan de ervaring focussen en je helpen de indrukken en gevoelens te integreren. En, zoals in het geval van Leah, kan de helderziende het "zien" voor u doen.

Voor hulp bij het verdergaan met regressie in vorige levens, belt u een adviseur op Keen vandaag.