Opzoek naar spirituele verlichting?

Kiezen voor je hoogste goed

In het leven worden we altijd voor keuzes gesteld. Er is niet slechts één weg, één persoon en één manier om iets te doen. In de paranormale zaken wordt bijna dagelijks gevraagd: Komt hij terug? "Moet ik deze baan nemen?" "Wat moet ik doen?" Om u te antwoorden, neem ik de waarschijnlijkheden en zoek ik uit wat in uw hoogste goed is.

Een cliënt vroeg me: "Wat bedoelt u met 'hoogste goed?'" Ons "hoogste goed" is wat ons op ons pad houdt - groeiend, lerend en gestaag op weg naar ons zielsdoel. Het is wanneer Spirit het meest opgetogen is omdat we vooruit gaan en niet achteruit. Maak je geen zorgen; zelfs de meest verlichte mensen maken wel eens een misstap. We zijn allemaal mensen en we zijn hier om te leren. Niemand heeft alles de eerste keer goed.

Is er maar één mogelijkheid om ons op dit pad te houden? Nee. En dan wordt mijn werk leuk, maar ook behoorlijk frustrerend. Ik kan u zeggen: "Ja, hij komt terug, maar u zult teleurgesteld zijn. Er zijn twee andere mogelijkheden die meer in je hoogste belang zijn." Als mensen horen en focussen we op "Hij komt terug" en we vergeten de andere mogelijkheden die Spirit ons voorlegt.

We hebben deur A: de hereniging met de ex-vriend die zal leiden tot teleurstelling en geen verdere groei, of deur B: de keuze tussen twee mannen, die ons het type relatie zullen geven dat we nodig hebben en die ons zullen helpen bij ons leerproces. Dus wat kiezen we? Het hoogste goed? Of hetzelfde oude

Carrièrezaken zijn niet anders. Ik heb een cliënt die ongelooflijk getalenteerd is en ik zag haar wel films schrijven en regisseren. Het blijkt dat dit inderdaad is wat ze wil gaan doen, maar ze is teleurgesteld vanwege een gebrek aan financiering en het publiek heeft haar films niet van harte ontvangen... nog niet.

Ik zag geen enkele reden voor deze persoon om ontmoedigd te zijn over de financiering of haar publiek. Ik bleef maar "Ga! Ga! Ga!" van haar begeleiders die wilden dat ze ondanks haar bedenkingen toch aan een bepaalde wedstrijd zou meedoen.

Mijn cliënt had intern een heleboel alternatieve opties opgebouwd. Ik moest haar vragen: "Hoe zou je je voelen als je het maken van een film opgaf?" en ze zei dat ze het gevoel zou hebben dat een deel van haar was gestorven. Natuurlijk zou ze zich een mislukkeling voelen als ze wegliep van haar hartenwens. Het voelde goed om tegen haar te zeggen: "Ja, dit is jouw pad en je zult gesteund worden. Maak je geen zorgen." Het was normaal om door een paar andere deuren te gluren, maar ze was al door de deur naar haar hoogste goed gelopen.

Ik zou oneerlijk zijn als ik zou zeggen dat ik nooit "deur A" heb gekozen, ondanks veelbelovende "deur B's" in mijn leven. Ik heb zelfs de slechtste keuze gemaakt omdat ik mijn ego toestond mij te vertellen wat ik wilde op het gebied van liefde, carrière en persoonlijke zaken. Adviseurs vertelden me wat in mijn hoogste goed was en ik negeerde het. Ik weet hoe het is om iets zo graag te willen dat het onmogelijk is om de andere mogelijkheden te zien. Mijn werk wordt Moeilijk als ik iemand moet vertellen dat hij zal krijgen wat zijn ego wil, maar hij zal opnieuw teleurgesteld zijn omdat de situatie niet het gewenste resultaat zal hebben. Op deze momenten hoop ik dat het ego de "maar" niet wegfiltert. Onthoud de "maar" en onthoud dat het onze taak is om de cliënt altijd naar een weg van empowerment te leiden.

Wanneer je voor keuzes wordt gesteld, is je hoogste goed misschien niet waar je om hebt gevraagd, maar het is wel wat je nodig hebt: een geschenk van Spirit. Wees niet boos omdat de dingen niet zo gelopen zijn als je menselijke ego had gepland. Kijk naar de situatie, laat het gaan met gratie, en heb vertrouwen dat wat in je hoogste goed is zal komen.

Andere artikelen van adviseur "Mandy Kay"