Opzoek naar spirituele verlichting?

De kracht van woorden

"Ik ben niet geliefd" ... "Niemand mag me" ... "Ik ben mooi" ... "Ik heb alle tijd van de wereld."

Woorden en onze zelfexpressie zijn zeer krachtig. Wat je ook zegt, het manifesteert zich bijna onmiddellijk. Je zegt tegen het universum: "Dit is mijn waarheid." God gaf je het gesproken woord om die eenvoudige reden. Je persoonlijke waarheid is zeer krachtig, dus wees wijs in het gebruik van je gave van het gesproken woord. Dit omvat niet alleen de woorden die je tegen anderen zegt, maar ook wat je in je innerlijke dialoog zegt.

Het is algemeen bekend dat woorden en andere vormen van zelfexpressie trillingen hebben en inderdaad energie zijn. Voor degenen die de wetten van aantrekking en manifestatie begrijpen, zijn woorden de "gelijken trekken gelijken aan" in de hele vergelijking. Probeer het eens - denk aan een grappig woord en zeg het hardop. Kijk hoe snel je een advertentie op TV of Internet ziet met dat woord, hoe iemand het ter sprake brengt in een gesprek of hoe een vreemde het zal zeggen als hij door de supermarkt loopt.

Met het inzicht dat onze woorden magneten zijn, kunnen we beginnen te veranderen wat we zeggen om onze innerlijke waarheid te weerspiegelen en het leven te manifesteren dat we werkelijk wensen. Klinkt eenvoudig, toch? Dat is het ook! Het enige wat nodig is, is werk en het bewuste begrip dat wat je zegt, jou zal weerspiegelen. Dit betekent niet dat je de wereld in gaat met je meningen en oordelen en iedereen die je pad kruist de grond in boort. Het betekent wel dat je de balans opmaakt van wat echt belangrijk voor je is en beseft dat je Je verdient het, of het nu vriendschap, steun, liefde, overvloed, geld, een nieuw huis, en/of een liefdevolle relatie is. Je hoeft geen leven van gebrek, angst of eenzaamheid te leiden.

We zijn mensen met een eigen wil, dus we zullen ruzie maken en gefrustreerd raken over elkaar ... of zelfs over onszelf. Dat is niet erg. Het is belangrijk om in deze tijden de waarheid te spreken in plaats van harde woorden te gebruiken. Het kan zo moeilijk zijn om de wispelturige tong te kalmeren als die op hol slaat, maar vergeet niet dat wat je ook uitstraalt, je terug zult krijgen van het universum. Dit omvat roddel, laster, meningen en oordelen. Als je iemand gebrekkig noemt, wees dan niet verbaasd dat diezelfde persoon iets soortgelijks over jou heeft gezegd in een ander gesprek. Als je in het heetst van de strijd tegen het universum zegt: "Ik wil nooit meer iets van die persoon horen!" - dan is dat precies wat je zult krijgen, totdat je je boodschap en toon verandert.

Hier zijn manieren waarop je in contact kunt komen met je waarheid:

 • Maak een lijst van wat je verlangt en formuleer dit in de tegenwoordige tijd:

  • "Ik heb meer dan genoeg geld om een comfortabel en ontspannen leven te leiden. "
  • "Ik ben een mooi mens en genees anderen met mijn woorden."
 • Vind een hobby of maak opnieuw kennis met een oude hobby.

 • Luister naar je innerlijke stem en sluit negatieve gedachten uit. Vertel ze dat

 • Bedenk leuke affirmaties en hang ze rond in je huis.

 • Adem! Reageer niet zo gretig in een gesprek of spring niet te snel in de aanval als je boos bent. Haal een keer of vijf adem voordat u iets zegt. Dit geldt ook als je een slechte dag hebt.

 • Mij-tijd is heel belangrijk. Neem ten minste één keer per dag de tijd om iets te doen wat u leuk vindt.

 • Verstop uw gevoelens niet. Spreek je gevoelens op een positieve manier uit door er over te schrijven, met een vriend(in) te praten, grenzen in relaties te stellen of door te zeggen: "Dit voelt niet goed. Ik heb even tijd nodig voordat ik een beslissing neem."

 • Als u boos moet worden, excuseer uzelf dan en blijf slechts een beperkte tijd boos. Onderdruk uw gevoelens niet. Lach er daarna smakelijk om. Dit geldt ook voor andere negatieve of zelfvernietigende gevoelens.

 • Vind de waarheid in anderen. Luister tijdens gesprekken zonder na te denken over hoe u zult reageren. Vaak worden we gekoppeld aan mensen die ons onze waarheid zullen leren kennen door er alleen maar over na te denken.

Er zijn veel manieren om jezelf te uiten: woorden, zang, schrijven, koken, dansen, enzovoort. Laat je wereld weerspiegelen wat je wenst. Onthoud dat al deze vormen van zelfexpressie jouw geschenken zijn! Wat zegt je zelfexpressie over jou en je realiteit? Wat vertel je de wereld dat je wilt aantrekken? Komt deze expressie uit negativiteit of uit je hart en een plaats van waarheid?

Andere artikelen over de Wet van Aantrekking

Andere artikelen van adviseur "Mandy Kay"