Opzoek naar spirituele verlichting?

Je beschermengelen en de wet van aantrekking

Als je naar jezelf luistert, weet je wat goed en fout is en kom je in de buurt van het bevatten van je volledige potentieel. Wanneer je het universum vertelt wat je wilt en je gedrag de wereld laat weten wie je bent, doen je beschermengelen de boodschappen door ruimte en tijd om de energie van het universum voor je te laten werken.

Wist je dat je beschermengelen hebt? Iedereen weet dat. Als je verzonken bent in een ideologie, groepsidentiteit of asociale kliek, blijven je beschermengelen weg. Op de momenten dat je wel een visie hebt, maar geen geloofssysteem, nemen je beschermengelen de positieve energie die je creëert en creëren ze daaruit de kansen, de toevalligheden en de mogelijkheden die bepalend zijn voor succes.

Je beschermengelen moeten letterlijk samensmelten met je energie om in je diepste potentieel te kunnen kijken. Een dissonante energie is als een krachtveld dat je beschermengelen op afstand houdt - telkens als je te veel interne woede of wrok in je hart hebt, worden je beschermengelen afgestoten. Maar op de momenten dat je vrede vindt en een blijvend vredig bestaan opbouwt, verspillen je beschermengelen geen milliseconde om namens jou aan het werk te gaan en de energie te accepteren die je in het universum uitstraalt

Hier zijn enkele manieren om je beschermengelen in je leven uit te nodigen, zodat ze het universum in kunnen gaan en positieve energie voor je kunnen verzamelen.

Stop and Smell the Roses

De materiële wereld kent vele afleidingen die stimulerend werken. Of het nu de felle lichten van de grote stad zijn of de roddels en drama's van een disfunctionele relatie, er zijn talloze methoden om je aandacht te richten op iets anders dan je persoonlijke ontwikkeling. Als je de materiële afleidingen uit je dagelijkse leven kunt minimaliseren, creëer je een ruimte waarin je beschermengelen in contact kunnen komen met je energie. Dit is geen oproep om je terug te trekken uit de werkelijkheid of om de gewone genoegens die onze wereld te bieden heeft te vermijden. Er is slechts een moment van pure vrede nodig om deze overdracht te laten plaatsvinden. Dat moment vinden kan zo eenvoudig zijn als midden in de overprikkelde dagelijkse sleur te stoppen en je te verbinden met een innerlijke vrede. Stop en ruik aan de rozen, neem een moment om de lucht in te ademen en voel hoe die je longen binnendringt. Adem uit in de wetenschap dat je je beschermengelen een beetje van je innerlijke energie geeft om mee te werken in het universum als geheel.

Laat los

In veel culturen en Van religies wordt gezegd dat engelen door het goddelijke zijn geschapen om de mens te helpen het geschenk van het leven zo goed mogelijk te benutten. Op de momenten in ons leven waar we het meest hulpeloos zijn en positieve energie nodig hebben, dringen we erop aan om nog meer controle over de dingen te nemen. Terwijl je wereld uiteenvalt, is het gevoel dat je de leiding hebt een illusie, omdat krachten buiten je controle zelfs de meest capabele en krachtige overweldigen. Vaak is het loslaten van je stress op gespannen piekmomenten de beste strategie die je kunt volgen. Loslaten is het universum om hulp vragen. Je beschermengelen komen op dit moment binnenstormen en brengen je terug op het goddelijke niveau, een niveau waarvan we maar al te vaak ontdekken dat we er vrijwillig van zijn weggelopen. Wanneer je loslaat, open je de deur om de agenten van de goddelijke bron van universele kracht, de engelen, het over te laten nemen en hun dagelijkse werk te laten doen ... taken die, wanneer ze voltooid zijn, we ons als wonderen kunnen verbazen.

Droom het niet; Wees het!

We worden allemaal geboren met de vonk van het goddelijke. Je beschermengelen proberen je innerlijke potentieel in het universum vrij te laten komen. Je kunt de dingen versnellen door je er naar te kleden. Als je succesvol wilt zijn in zaken, dan creëer je door je de hele dag in een trui en een sweater te kleden niet de energie die je beschermengelen aankondigen. engelen dat je van plan bent om een zakenman te zijn. Als je van plan bent om een succesvol kunstenaar te worden, dan moet het maken van kunst en het ontwikkelen van je talent misschien wel voorrang krijgen boven het praten over hoe verveeld je bent bij een kopje thee in het plaatselijke koffiehuis. Als je daadwerkelijk begint met het creëren van de omstandigheden van je succes, dan is de kans groter dat succes je zal vinden - of in ieder geval zal het zo lijken, waarschijnlijker is dat je beschermengelen je het succes hebben bezorgd waarvan je acties onthulden dat je het wilde.

Als je op zoek bent naar liefde, dan is actief daten een manier om de mogelijkheden in je leven te brengen. Concentreer je op het positieve van wat je vindt - zelfs een slechte date laat je beter begrijpen wat je niet wilt in een man. Beschrijf jezelf in een online persoonlijke advertentie in vrolijke bewoordingen over hoe je wilt zijn, en begin je dan te gedragen alsof je die persoon bent die je hebt beschreven. Als je de weg naar succes effent, zullen je beschermengelen je er snel heen rijden.

Probeer het niet; doe het!

Velen van ons proberen iets te bereiken in plaats van het universum te vragen ons te bevrijden. Als we het proberen, doen we vaak wat we moeten doen. We volgen lessen en maken aantekeningen, maar we doen nooit moeite om onze boeken opzij te leggen en gewoon dat te doen waarvoor we in de wieg zijn gelegd. Als je de regels van het spel begrijpt, is het enige wat je in de weg staat om het spel echt te gaan spelen, jij die aan de zijlijn staat. Je beschermengelen zijn niet de coaches die je toestemming geven om het spel te spelen, het zijn de fans in de stadionstoelen die je zo luid en hartstochtelijk aanmoedigen dat het hele stadion al snel meegeniet van je triomfantelijke daden. Het heeft geen zin om te proberen als je in plaats daarvan zou kunnen doen.

Ben niet bang om hulp te vragen

Als je merkt dat je vastloopt in je pogingen om je te manifesteren via je beschermengelen, wees dan niet bang om de telefoon te pakken en hulp te vragen aan je favoriete helderziende. Zij kunnen je adviseren en de beste manier voorstellen om je beschermengelen in staat te stellen je te helpen te krijgen wat je in je leven verlangt.

Andere artikelen over de Wet van Aantrekking