Opzoek naar spirituele verlichting?

Beheers de wet van aantrekking

Aantrekking van wat je wilt in het leven vereist de eenvoudige output van positieve energie vermengd met zuivere intenties. Dit is de eenvoudige Wet van Aantrekking waarop alle menselijke interactie gebaseerd is. Maar dit is geen wet die even gemakkelijk te hanteren als te begrijpen is. De Wet van Aantrekking is een eenvoudige filosofie, maar mensen zijn buitengewoon gecompliceerde dieren.

Het belangrijkste om je te helpen bij het manifesteren van wat je wilt, is om volkomen duidelijk te zijn over wat je wilt. De Wet van Aantrekking kan je mistige, dubbelzinnige resultaten opleveren als je doelen mistig en dubbelzinnig zijn.

Hier volgen enkele eenvoudige, leuke oefeningen die, wanneer ze herhaald worden, je helpen duidelijkheid te krijgen over wat het is dat je werkelijk wilt aantrekken.

Gratitude Paper

Op een prominente plaats in je huis of appartement leg je een stapel papier en een paar pennen, potloden en kleurpotloden van verschillende kleuren. Neem elke dag tien minuten de tijd om te schrijven over iets waar je dankbaar voor bent. Vul het papier met woorden en beelden. Dit is geen literatuur- of kunstwedstrijd, dus teken en schrijf voor jezelf. Bewaar je dankbaarheidspapiertjes op een stapel. Adresseer af en toe een enveloppe aan jezelf. Zonder te kijken, neem drie of vier pagina's uit het midden van de stapel, vouw ze op en mail ze naar jezelf. Je bezorgt letterlijk dankbaarheid in je brievenbus. Het universum zal deze energie repliceren en je dingen brengen waar je blij mee kunt zijn. dankbaar zijn. Je moet oefenen in dankbaar zijn om op de juiste manier te ontvangen wat het universum kan brengen.

Door de nadruk te leggen op dankbaar zijn voor wat we hebben, creëren we een overvloedig leven dat alleen specifieke dingen nodig heeft voor milde verbetering.

Positieve vrienden

Hangen met een menigte wiens motto "Alles is klote" is, zal niet veel positieve energie vanuit het universum op je laten neerdalen. Mensen kunnen je dromen om zeep helpen als je ze bespreekt door je simpelweg te vertellen waarom je verkeerd bent om op die manier te dromen. Een oude loyaliteit of relatie wordt zo versterkt en je leven gaat over een droom die is uitgesteld.

Er kan een tijd in je leven zijn om je te omringen met positieve mensen en de greep te verlaten van mensen die slechte energie uitzenden door hun opmerkingen, meningen en algemene houding. Slechte houdingen en de negatieve energie die ze produceren zijn niet altijd gemakkelijk te herkennen. Iemand die vriendelijk maar voortdurend volhoudt dat er in de wereld geen winnaars en verliezers mogen zijn, lijkt misschien een goedbedoelende persoon, maar als je van plan bent om in een concurrerende sector te gaan werken, kan deze schijnbaar goedaardige houding het universum ervan weerhouden om je een manier te geven om te winnen.

Hoewel onverdraagzaamheid niet illegaal is, is het wel aanstootgevend. In de buurt zijn van een onverdraagzame persoon en zijn invloed is al erg genoeg, maar de hele energie van een onverdraagzame persoon is dat je je succes en wat het universum je geeft moet beperken tot een specifieke groep mensen. Onverdraagzamen staan erop dat men nooit het vrije succes en de positieve energie van de hele wereldbevolking om in je leven te komen en je te helpen om te krijgen wat je wilt.

Positieve vrienden steunen je om wie je bent en wat je aan het universum kunt geven, ongeacht wat je krijgt. Door deze mensen te ontmoeten en tijd met hen door te brengen, doorbreek je onmiddellijk de barrières die negatieve vrienden en hun houding opbouwen om het aantrekken van succes te blokkeren.

Hero aanbidding

Ambivalentie is een blokkade voor positieve energie en liefde. Het hebben van een held, iemand die iets groots en historisch heeft bereikt, is een manier om ambivalentie te doorbreken. Weten dat een groot persoon iets heeft gedaan, succes heeft behaald en een verschil heeft gemaakt - dit kan je ertoe aanzetten om vol vertrouwen positieve energie de wereld in te sturen en aan te trekken wat je het liefste wilt.

Een held geeft ons waarden om na te leven en vertrouwen dat succes mogelijk is met visie. Kennis van het leven van grote mensen die de wereld iets hebben gegeven, kan je leven zin geven en je inspireren om de wereld naar jouw beeld vorm te geven.

Ritueel van dagboek en plakboek

Veel mensen houden een dagboek of een plakboek bij. Het is echter in het ritueel van het dagelijks bijhouden van deze projecten dat je de Wet van Aantrekking kunt aanwakkeren om voor jou te werken. Door de repetitieve aard van het ritueel zie je langzaam tendensen ontstaan en leer je wie je bent en wat je werkelijk wilt. Naarmate je ontdekt wie je bent en wat je werkelijk wilt, kan het universum het allemaal op je pad brengen.

Een dagboek is een geschreven meditatie over wat je wilt. Terwijl je elke dag schrijft, zou je moeten merken dat het onderzoek naar wat je wilt specifieker wordt. Elke dag zou je een plakboek moeten aanleggen met een afbeelding van wat je wilt. Een vrouw die een dagboek en plakboek bijhield, begon te schrijven over de man van haar dromen. Ze knipte foto's uit van stoere surfers op het strand voor haar plakboek. Maar na verloop van tijd begon ze te wensen dat ze aantrekkelijker was - de mannen verdwenen en modellen begonnen te verschijnen op de pagina's van haar plakboek. Ze schreef over welke make-up ze moest kopen en aanbrengen en welke jurken ze moest dragen op de juiste feestjes. Ze bleef bij dit ritueel en evolueerde opnieuw. Ze realiseerde zich dat de mooie modellen volgeplakt met make-up gemakkelijk te vervangen waren en niet zo bijzonder. Ze wilde dat het universum haar specialer zou maken dan een van die in de winkel gekochte meisjes. Ze begon de universiteit te zien als iets dat haar speciaal kon maken - mooi en goed opgeleid, de ultieme combinatie.

Natuurlijk, toen haar dagboek haar begin van de universiteit schetste en haar plakboek foto's begon te bevatten van figuren uit de literatuur, raad eens wat het universum haar bezorgde? Een vriendje - in feite was hij de man die ze zo perfect had beschreven op pagina één van haar dagboek, met een bouw en uiterlijk die beter waren dan de mannen op de eerste pagina's van haar plakboek. Hoe specifieker ze werd, hoe meer ze zich realiseerde welke rol zij speelde in het bereiken van een plek waar het universum haar het beste kon geven wat ze werkelijk wilde.

Andere artikelen over de Wet van Aantrekking