Opzoek naar spirituele verlichting?

7 tips om je eigen realiteit te creëren

Er zijn eenvoudige stappen die je kunt nemen om een betere jij te worden. Het eerste wat je moet doen is de beslissing nemen om de realiteit te creëren die je wilt door energie in het universum te stoppen die bevestigt wie je bent als de persoon die je wilt zijn. Wanneer je naar jezelf kijkt, in plaats van te denken aan de dingen die je niet leuk vindt, doe dan een stap terug en vraag jezelf af waarom je die dingen niet leuk vindt. Wie heeft je verteld dat je verkeerd of ontoereikend bent? Wat was de agenda van deze persoon of groep mensen toen ze je vertelden dat je niet in orde was? Hoopte iemand je onderdanig te maken? Afgezien van de motieven van de mensen die benadrukken wat zij zien als jouw fouten, heb jij een groot aandeel in wat je kiest om over jezelf te geloven. Je hoeft niet te accepteren wat anderen over je hebben gezegd of geïmpliceerd, en je moet wel je medeplichtigheid accepteren als je hen toestaat de realiteit van de situatie te creëren. Er is maar één tegengif bekend om de realiteit die anderen voor u hebben gecreëerd te verminderen: creëer uw eigen realiteit.

Wanneer u uw eigen realiteit creëert, geeft u uzelf macht en ontkracht u degenen die u zouden willen dwingen zich aan hun idealen te conformeren. Bovendien, door je eigen realiteit te creëren realiteit, bouw je een basis waarop de maat van succes volledig aan jou is. Is het mogelijk om in je eigen wereld te vluchten en de kracht van het scheppen van je eigen werkelijkheid te gebruiken om de alledaagse realiteit die we allemaal moeten ondergaan te vermijden? Natuurlijk is dat mogelijk. Vermijding en escapisme zijn de twee belangrijkste valkuilen van het achterlaten van het sociale contract. Maar als je begrijpt dat het creëren van je eigen werkelijkheid iets is dat veel te krachtig is om als ontsnappingsmechanisme te worden gebruikt, kun je beginnen in te zien hoe het een hulpmiddel is waarmee je je reis door het leven kunt beheersen.

Wanneer je je eigen werkelijkheid creëert, zou dat het doel moeten hebben om energie in het universum te sturen die de wereld opnieuw zal maken zoals jij wilt dat die is. Dit gaat niet over leven in ontkenning; de wetten van de fysica gelden nog steeds en de zwaartekracht trekt ons nog steeds naar de grond. Maar als de gebroeders Wright niet hadden besloten hun eigen werkelijkheid te creëren, zou niemand van ons ooit ergens naartoe hebben gevlogen. Je hoeft de manier waarop de mensheid zich over de wereld beweegt niet te veranderen door een transformatief hoogstandje van techniek uit te vinden. Je hoeft je alleen maar voor te stellen wie je wilt zijn en hoe je behandeld wilt worden en beginnen te leven alsof deze realiteit al

Hier volgen een paar manieren om je eigen realiteit te creëren, zodat het universum de energie die je uitzendt accepteert en deze realiteit teruggeeft.

 • Draag jezelf met trots

  Zorg ervoor dat je er tiptop uitziet en dat je mensen kunt glimlachen en begroeten terwijl je je dag doorbrengt. Je vertelt het universum dat je veel hebt om trots op te zijn en het universum zal die energie accepteren en de mensen die je tijdens je dagelijkse bezigheden tegenkomt respecteren.

 • Doe iets wat je elke dag wilt doen

  Als je een volleerd gitarist wilt worden, is het enige dat een beroemde gitarist en jij gemeen hebben dat jullie allebei elke dag gitaar spelen. Als u eenmaal één ding gemeen hebt met uw geïdealiseerde doel, zullen er meer synch-ups volgen.

 • Print visitekaartjes, bouw een website

  Als u professioneel succes ambieert, hebben de topmensen in uw vakgebied visitekaartjes, waarom zou u dat dan niet hebben? Als u succes wilt boeken als beroepsfotograaf, krijgt u misschien toegang tot VIP-evenementen die u wilt verslaan als u de organisatoren uw visitekaartje geeft. Als je eenmaal de foto's van hun evenement hebt, kunnen de media websites zullen graag een kijkje nemen op uw website en u persoonlijk ontmoeten, waar het overhandigen van uw visitekaartje meteen de realiteit creëert dat u een professionele fotograaf bent. Droomde u er niet net van dat dit zou gebeuren?

 • Gebruik een artistiek medium om het leven te visualiseren en te vertellen dat u wilt

  Is het uw droom om uw zielsverwant te ontmoeten en met hem te trouwen? Hoe ziet hij eruit? Misschien moet je een tekening van hem maken voordat je hem ontmoet. Zoek plaatjes in oude tijdschriften en knip ze uit tot een voorstelling van het huis dat je op een dag met hem zult delen. Schrijf een kort verhaaltje bij deze plaatjes.

 • Vertel je verhaal met eerlijke affirmaties

  Veel mensen nemen de gewone dingen die hen zijn overkomen, dingen die miljoenen mensen overkomen, en doen alsof ze slachtoffers zijn. Dit creëert natuurlijk een realiteit van slachtofferschap. Je kunt je eigen realiteit van succes en empowerment creëren door de feiten in je leven zo te verwoorden dat je verhaal in de richting gaat van een positieve climax. Je creëert dan een reis per scène voor het universum om een verbazingwekkend "lang en gelukkig" in te schrijven."

 • Makeover

  Kun je je voorstellen hoe je er op je allerbest uit zou zien? Als je het je kunt voorstellen, kun je het je voorstellen, en als je het je kunt voorstellen, kun je het creëren en dat zal ertoe leiden dat je het wordt. Begin je make-over door ervoor te zorgen dat je de look hebt die je wilt en dat het een look is waar je gemakkelijk in kunt stappen en elke dag in kunt blijven. Begin langzaam met het veranderen van je garderobe en uiteindelijk zul je gedwongen worden om er op een consistente basis geweldig uit te zien.

 • De juiste mensen

  Energie in het universum steken om te worden wie je wilt zijn, kan net zo eenvoudig zijn als jezelf in een omgeving brengen waar je mensen om je heen hebt zoals jij wilt zijn. Als je lichamelijk fit wilt zijn, breng je vrije tijd dan door in de sportschool. Als u wilt slagen in een bepaald vakgebied, ga dan naar netwerkevenementen die gericht zijn op deze groep mensen. Voor u het weet, bevindt u zich tussen uw gelijken en hebt u de realiteit gecreëerd dat u en degenen die u bewondert op gelijke niveaus staan van

Andere artikelen over de Wet van Aantrekking