Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De zielsverwant tarot: een spreiding voor liefdeszoekers

Iedereen heeft een zielsverwant, en sommigen onder ons hebben er meer dan één - de vraag is, wanneer zullen ze verschijnen? Waar kunnen we ze vinden en wat kunnen we doen om hun komst te bespoedigen? Voor deze vragen is er een zielsverwant Tarot lezing. De Soulmate Spread is een eenvoudige lezing van drie kaarten met een verrassende diepgang.

Een voorbeeldlezing

Een voorbeeld uit de praktijk illustreert de Soulmate-spreiding het best. Joanne, 33 jaar, is dierenarts in Houston en had al jaren geen afspraakje meer gehad. Tijdens haar studie diergeneeskunde besteedde ze al haar vrije tijd aan studeren of de zorg voor haar moeder, die ziek was. Nadat haar moeder was hersteld en ze was afgestudeerd, stortte ze zich op haar werk. Het loonde de moeite: Ze loste haar studieschuld af, en Joanne was op weg om binnenkort een privé praktijk te openen. Maar ze vroeg zich af of ze de boot van de romantiek gemist had - was het wel de moeite waard om het te proberen? De meeste van haar vrienden waren al getrouwd. Ze wilde weten of er iemand was die "voor haar bestemd" was, en of hij of zij nog wel beschikbaar was.

Je zielsverwant in beeld brengen

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, staat "zielsverwant" niet gelijk aan "moeiteloze romantiek". Hoewel de ervaring van het samenzijn met de wederhelft van je hart transcendentaal is - zelfs elke relatie, zelfs die welke goddelijk gewijd lijken, vergt enige inspanning. Dat werk begint trouwens al lang voor de eerste kus.

Bedenk eens welke kwaliteiten je in een match zoekt. Waarschijnlijk verlang je naar iemand met interesses, passies en ambities. Draai de vraag nu eens om: Wat breng jij in een relatie? Je hoeft niet beroemd of rijk te zijn om aantrekkelijk te zijn, maar het hebben van een aantal levenservaringen achter je - van school tot reizen tot werk tot ongelooflijk specifieke en obscure hobby's - zal je vermogen om liefde aan te trekken op twee manieren vergroten. Ten eerste, betrokken raken bij alles brengt je in gesprek met gelijkgestemde mensen, dus je hebt veel meer kans om romantiek tegen te komen dan wanneer je thuis zit. Ten tweede zijn zelfs je slechtste on-the-job-grappen voer voor een goed gesprek, het middel dat "elkaar aankijken vanaf de overkant van het feest" verandert in "eerste afspraakje".

Daarom gaat de eerste kaart van de Soulmate-spreiding juist over jou. Zie het als een uitdaging, een doel voor de nabije toekomst. Wat deze kaart suggereert, is wat je in je leven wilt versterken. Voor Joanne, die de Zes van Wijzen trok, betekende het dat het tijd was om haar overwinningen te vieren. In een poging om beleefd en bescheiden te zijn, bagatelliseerde Joanne vaak haar successen op het werk. Soms loog ze zelfs over haar baan om mannen niet te intimideren. Haar kaart ging over het openhartig zijn over haar zuurverdiende vaardigheden - een echte soulmate zou haar passie magnetisch vinden, in plaats van haar af te schrikken.

Waar vind je je soulmate

Zou het niet geweldig zijn als je een GPS had om de exacte geografische coördinaten van je wederhelft te achterhalen? Totdat zo'n uitvinding op de markt komt, is de tweede kaart in de soulmate-spreiding het op één na beste. Deze kaart geeft je een hint over waar of wanneer je deze persoon zult ontmoeten. Het kan een letterlijke hint zijn - de kaart doet je misschien denken aan een plek die je kent - maar vaak is het een aanwijzing voor een situatie die zich nog moet manifesteren.

Joanne trok de Vijf van Pentakels, een wat sombere kaart die meestal staat voor een geloofscrisis en moeilijke tijden. Maar ik voelde dat, in de context van haar leven, deze kaart niet haar voorstelde, maar een man met een chronisch ziek huisdier. Ik adviseerde dat het waarschijnlijk was dat hij in het komende jaar naar de kliniek zou komen. Gebaseerd op haar laatste kaart, wist ik dat Joanne's bekwaamheid en kennis deze man zo sterk zouden aantrekken,

Wat je zielsverwant je zal bieden

Iedere relatie vormt ons op kleine en grote manieren. In een zielsverwantschap, waar we een verhoogd niveau van intimiteit ervaren, kunnen die veranderingen seismisch zijn. Het is niet zo dat we onze identiteit verliezen in hechte relaties, maar we stellen ons op nieuwe manieren open, waardoor we de ruimte en voeding krijgen om uit te groeien tot meer compassievolle en wereldse zielen. Dit is de "goede" soort verandering. Natuurlijk, hoewel het zeldzaam is, zijn sommige zielsverwanten geen positieve invloed. Er zijn aan-uit-aan-uit relaties die zich over meerdere levens uitstrekken, en hoewel de eerste gevoelens explosief zullen zijn, loop je het risico van liefdesverdriet als je de oude cyclus weer oprakelt.

De derde kaart gaat over hoe uw zielsverwant uw leven zal beïnvloeden, ten goede of ten kwade. Het is belangrijk om dit in een breed perspectief te zien - zelfs als je de meest romantische kaarten uit de stapel trekt, zul je nog steeds te maken krijgen met moeilijke momenten en ruzies met je partner. Als je een schijnbaar negatieve kaart krijgt, controleer dan grondig de betekenis ervan. Sommige kaarten, zoals De Toren, zien er onheilspellend uit maar hebben een meer neutrale interpretatie (in dit geval, het einde van een tijdperk of triomf over onderdrukking).

Joanne trok de Zes van Bekers, waarop twee kinderen te zien zijn die in een weelderige tuin spelen. Ik interpreteerde de kaart zo dat ze twee betekenissen had: Ten eerste, dat ze weer kinderlijke vreugde en speelsheid zou ervaren met haar zielsverwant, en ten tweede, dat ze op een dag een gezin zouden stichten.

De zoektocht naar een soulmate

Voor Joanne onthulde de Soulmate-spreiding dat haar volgende grote liefde op komst was. Haar jarenlange toewijding aan de studie en beoefening van de diergeneeskunde vormde geen belemmering voor het vinden van een romance, maar zou haar uiteindelijk oog in oog brengen met haar toekomstige echtgenoot.

Het mooie van de Soulmate-spreuk is dat het de wensdroom in de handen van de wensdroomster legt - in Joanne's geval, door haar levenskeuzes tot nu toe te bevestigen en haar te wijzen op een gebied waar ze kan groeien (door haar angst voor "opscheppen" te overwinnen). Door te laten zien wat er gedaan kan worden om "de weg te bereiden" voor de komst van de soulmate, laat het zien hoe we onszelf en ons levensdoel kunnen ontwikkelen, zelfs als we nog single zijn.

Wil je meer weten over waar en wanneer je je soulmate kunt vinden? Adviseurs van KEEN.com kunnen de situatie verhelderen met Tarot readings en meer.