Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Helderziende inzicht: tarot kaart betekenissen en interpretaties

Elke prachtig geïllustreerde kaart in het Tarot deck heeft u een unieke betekenis en wijsheid te bieden. Er is een kaart voor elke situatie, van romantiek tot familie en carrière vragen. Klik op de kaarten hieronder om gedetailleerde interpretaties te lezen van elk van de 78 kaarten in het deck, om u te helpen het diepste inzicht te ontsluiten van uw lezingen door een Tarot Adviseur op KEEN.com.

De Kleine Arcana

Er zijn vier Schalen in de Kleine Arcana: staven, Bekers, Zwaarden en Pentakels. In elke Suit zijn er vier hofkaarten, een Page, een Knight, een King, en een Queen.

The Suit of Wands gaat over creativiteit, expertise en hard werken. Zand staat voor het in eigen hand nemen van je levensuitdagingen en het uitstippelen van je persoonlijke pad in leven, liefde en carrière. Een lezing vol Tanden vertelt je dat nederig (maar echt lonend) werken de sleutel is.

Het Zwaardpak is snel van begrip, woest intelligent, en gevaarlijk gedreven. Deze energieke kaarten vertegenwoordigen vurige actie, zowel egoïstisch als grootmoedig. Als je Zwaarden ziet, maak je dan klaar om

The Suit of Cups wordt geregeerd door het hart. Deze creatieve en romantische kaarten gaan over emotionele intelligentie, verlangen, liefde en acceptatie van jezelf en anderen. Als je Bekers in je spreads ziet, betekent dit dat je je moet laten leiden door je intuïtie en dat je boven alles compassie moet tonen.

Het Pak van Pentakels is aards, praktisch en voorzichtig. Als de meest welvarende Suit, deze kaarten vertegenwoordigen alle dingen monetaire. Of het geld nu komt of gaat, Pentakels betekent dat je aandacht moet besteden aan je financiële situatie en vooruit moet plannen.

De Grote Arcana

De 21 kaarten van de Grote Arcana symboliseren monumentale krachten in je leven. Deze kaarten gaan over grote veranderingen, zoals het ontdekken van je levenspassie, het vinden van een zielsverwant, het bereiken van je volledige potentieel en het overwinnen van je meest hardnekkige en frustrerende moeilijkheden.

Kaarten voor empowerment: Deze kaarten van de Grote Arcana onthullen inzicht in je eigen persoonlijke empowerment en kracht.

Kaarten voor Transformatie: Deze zeven kaarten spreken over ingrijpende veranderingen, over persoonlijke transformatie, en hoe je daarmee omgaat.

Kaarten voor Verlichting: Deze kaarten gaan verder dan uzelf en belichten hoe u de wereld om u heen waarneemt en beïnvloedt.

: Laat je niet misleiden door de Dwaas: hij behoort tot geen van de drie bovenstaande categorieën, maar leeft in zijn eigen wereld.

Voor ongelooflijke inzichten in het interpreteren van wat de kaarten te zeggen hebben, neem contact op met een Tarotadviseur op KEEN vandaag.