Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Tarot's grote arcana: de transformatie kaarten

Het Tarot deck bevat 78 kaarten. Elk van deze kaarten draagt een speciale boodschap en ontketent een bepaalde energie wanneer ze in uw Tarot lezing verschijnen. De belangrijkste kaarten in het deck zijn echter de leden van de Grote Arcana. Deze 21 kaarten zijn unieke natuurkrachten. Ze geven de belangrijkste persoonlijkheidskenmerken, motieven en thema's aan die je in de toekomst kunt tegenkomen.

De eerste zeven kaarten van de Grote Arcana gaan over het thema van persoonlijke bekrachtiging. De kaarten met de nummers 8 tot en met 14 vormen de tweede van drie sets binnen deze groep krachtige kaarten. Deze set kaarten gaat over het onderwerp transformatie.

Verandering is een constante in de wereld, dus hoe we ermee omgaan bepaalt de uitkomst van veel situaties waarmee we in het leven te maken zullen krijgen. Soms verzetten we ons tegen de natuurlijke evolutie van de dingen en blijven we comfortabel zitten. Andere keren blijven we net een minuut te lang stilstaan en verliezen we alle vaart die we onlangs hebben opgedaan. Een van deze Tarotkaarten beschrijft de transformatie die je zult ondergaan.

Sterkte

Kaart nummer 8 van de Tarot vertegenwoordigt de verandering die kan optreden wanneer je je opties uitoefent. Deze kaart manifesteert zich als je mannetje staan en vechten, toegewijd blijven aan een zaak, en de wilskracht hebben om slechte gewoonten te laten varen. Als deze kaart een ander voorstelt, kan het een advocaat of een beschermheer zijn die aan je zijde staat. Als deze kaart op jou slaat, zal de verandering die je gaat ondergaan je zelfverzekerder dan ooit maken.

De Kluizenaar

Deze kaart is genummerd 9. Dit is de kaart die je transformeert door je ontwikkeling af te zonderen. Dit kan een fysieke scheiding zijn die in het verschiet ligt. Een gebeurtenis die je relatie met de mensen om je heen verandert, kan de katalysator zijn waardoor je in contact komt met jezelf. Als deze kaart een andere persoon voorstelt, zult u geobsedeerd raken door een enkele, specifieke artiest of filosoof. Je hele kijk op de dingen waar je waarde aan hecht zal veranderen.

Het Rad van Fortuin

De eerste dubbelcijferige kaart van de Tarot, met nummer 10, neemt ons mee voor een hele draai. Dit is de kaart van de dubbele transformatie. Deze kaart geeft niet alleen aan dat je een grote en totale verandering zult ondergaan, maar onderstreept ook dat je het komende getij zult herkennen en in staat zult zijn er het beste van te maken. Deze kaart vertegenwoordigt niet zozeer u of een andere persoon als wel het lot.

Justice

Justice, de kaart met de overeenkomende enen, nummer 11, vertegenwoordigt het soort verandering dat plaatsvindt als een laatste hoofdstuk. Het is natuurlijk voor ons om ernaar te streven dat de wereld op één manier is, dat onrecht wordt rechtgezet en dat het hele verhaal een happy end heeft. Maar op een gegeven moment kan je streven naar gerechtigheid een obsessie worden. U kunt vaak het contact met de werkelijkheid verliezen in uw streven om uw werkelijkheid aan anderen op te leggen. Deze kaart vertegenwoordigt de verandering die kan optreden wanneer de feiten net zo diep doordringen als het vonnis.

Wanneer deze kaart in uw Tarotlezing een andere persoon vertegenwoordigt, betekent dit dat uw leven deels gecontroleerd worden door een ouder, partner, baas of andere autoriteitsfiguur. Wanneer deze kaart verschijnt als een indicatie van je lot, heb je het uiteindelijke antwoord op je eigen lot door je daden.

De opgehangen man

Wanneer je niets doet, zal de Tarotkaart met nummer 12 waarschijnlijk verschijnen. Dit is de kaart die staat voor berusten in je lot. Of je het nu opgeeft en wegloopt, de confrontatie uit de weg gaat of gewoon treuzelt, de Gehangen Man geeft aan dat je heden verandert zonder dat je eraan deelneemt. Wanneer je eindelijk een zet gaat doen, kan het zijn dat je in een schaakwereld zit, terwijl je eindelijk klaar was om je damschijf te verplaatsen. Als deze kaart iemand anders voorstelt, blokkeert een persoon je ontwikkeling door je te negeren. Het is waarschijnlijk niet eens opzettelijk.

Dood

Deze kaart draagt het ongeluksgetal 13, maar het einde van iets dat het vertegenwoordigt is niet per se een slechte zaak. Wanneer deze kaart in uw Tarot lezing verschijnt, kunt u er zeker van zijn dat de verandering die op komst is, compleet zal zijn. De hele wereld staat op het punt om op zijn kop te worden gezet. U kunt een nieuwe set van vrienden en woonplaats in een relatief korte periode van tijd. Uw dagelijkse interacties zullen permanent worden veranderd.

Temperantie

De gelijkmatige, onwankelbare kaart van Temperantie draagt het nummer 14. Temperantie stelt je in staat om te gaan met de wind van verandering. Het is een bron van wilskracht in de strijd die je te wachten staat. Als veranderingen om je heen wervelen, moet je in staat zijn om met de stroom mee te gaan is het meest geavanceerde bewustzijn dat je kunt hopen te hebben. Als deze kaart een andere persoon in je leven voorstelt, kijk je naar een rolmodel dat je kan leren hoe je het beste kunt omgaan met de transformatie die je momenteel ondergaat. Als deze kaart u vertegenwoordigt, zult u veel profijt hebben van de komende veranderingen.

Ontdek alle Grote Arcana kaarten