Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Tarot's grote arcana: 3 stappen naar empowerment

Wanneer uw Tarotlezing een van de tweeëntwintig kaarten bevat die tot de Grote Arcana behoren, zal de discussie zich richten op uw relatie tot macht. Heb je het in handen, heb je het niet in handen of wordt er op de juiste manier gebruik van gemaakt, ongeacht de controle?

De Tarot is verdeeld in drie secties: De Kleine Arcana is een set van veertig passende kaarten, aangevoerd door Azen en gevolgd door de getallen twee tot en met tien. Daarna volgen de zestien hofkaarten: een Koning, Koningin, Ridder en Page voor elke kleur. Al deze kaarten staan in dienst van de belangrijkste en krachtigste kaarten van het Tarot deck - de Grote Arcana.

Elke van de Grote Arcana kaarten is verschillend en draagt een specifieke, krachtige boodschap. De kern van elke kaart is een les in hoe je de energieën van de kosmos kunt manifesteren. De kaarten in de Grote Arcana spreken over vele onderwerpen en bieden unieke perspectieven, maar het thema van al deze kaarten is totale empowerment.

Het resultaat van elke Tarot lezing met een kaart uit de Grote Arcana zou moeten zijn dat uw lezer u een duidelijker gevoel geeft over het aanwenden en actualiseren van uw eigen controle over uw lot en tevredenheid.

De Magiër

De kaart met nummer één is het toppunt van macht en persoonlijke controle. Als deze kaart op iemand anders betrekking heeft, staat hij voor een leugenaar die met succes een oplichterij is begonnen. Als de Magiër naar jou verwijst, is de lezing een aanwijzing dat je alle middelen tot je beschikking hebt beschikking om te doen wat je wilt.

De Hogepriesteres

Kaart nummer twee is de Hogepriesteres. Een gevoel van macht als geen ander krijg je als je kennis bezit. Het antwoord hebben is je eigen beloning. Het geeft veel voldoening om te kunnen delen wat je weet, maar je kunt leren dat het vaak verstandig is om te wachten tot je gevraagd wordt om het te vertellen zoals het is.

Wanneer de Hogepriesteres iemand anders vertegenwoordigt, geeft je lezing aan dat een persoon in je omgeving veel meer weet dan hij of zij laat merken. Mensen die niet goed zijn in liegen, leren goed te zijn in het weglaten van belangrijke informatie. Wanneer u de Hogepriesteres bent in uw eigen lezing, bent u gesterkt doordat u veel meer weet dan de concurrentie.

De Keizerin

Wanneer u in staat bent uzelf te trakteren op het goede leven, op leuke dingen, op het verbeteren van uw materiële wereld, dan heeft uw innerlijke Keizerin het voor het zeggen. Verwacht de nummer drie kaart in je Tarot lezing te zien op momenten dat je verlangens je leiden naar het overwinnen van oude mentale en emotionele blokkades.

Wanneer de Keizerin kaart iemand anders vertegenwoordigt in je lezing, kan dit wijzen op de kans dat er een koper is gevonden voor iets dat je wilt verkopen. Wilt u afstand doen van waardevolle bezittingen? Als de Keizerin u vertegenwoordigt in uw Tarotlezing, geniet u van de macht om te kiezen wat goed voor u is en om het te kopen.

De Keizer

Kaart nummer vier van het Tarotdeck bekleedt een centrale zetel van kracht. Het is één ding als je de macht hebt om keuzes te maken die je leven vooruithelpen. Maar het is iets anders om macht te hebben en invloed uit te oefenen op het lot van anderen. De Keizer is een kaart met dit soort potentie.

Wanneer deze kaart in uw Tarot lezing een andere persoon vertegenwoordigt, betekent dit dat uw leven gedeeltelijk wordt beheerst door een ouder, partner, baas of andere autoriteitsfiguur. Wanneer deze kaart verschijnt als een indicatie van je lot, heb je door je daden het uiteindelijke antwoord op je eigen lot.

De Hiërofant

Als je betrokkenheid bij een groep toeneemt, geeft de Hiërofant-kaart je de kracht om een goede plek voor jezelf te vinden. Dit is de nummer vijf kaart van de Tarot en het overziet al uw interacties wanneer u de identiteit van een groep of organisatie aanneemt.

Als de Hierophant een andere persoon in uw lezing vertegenwoordigt, ontdekt u een nieuwe held die spreekt wat u voelt. Als deze kaart u vertegenwoordigt, opent uw lidmaatschap deuren.

De Geliefden

Deze kaart is de kaart van partnerschap van de Tarot. Kaart nummer zes geeft aan dat het vinden van jezelf vaak een excursie kan zijn als een vereniging. Deze kaart geeft je de kracht om meer over jezelf te leren door je interacties met een ander en om daardoor krachtiger te worden. De Geliefdenkaart verwijst altijd naar jullie beiden.

De Chariot

De cyclus van empowerment van de Tarot bereikt zijn hoogtepunt bij kaart nummer zeven. De Chariot arriveert in een vuurzee wanneer u en erkend worden als de bron van je gelijk. De Chariot is wanneer je gelijk hebt gekregen. Dit is de kaart van de overwinning. Je krijgt de kracht om de leiding te nemen omdat je erkend wordt als winnaar. Dit is uw moment in de zon.

Gerelateerde artikelen