Wilt u met een medium of paragnost praten?

Hebben wij elkaar eerder ontmoet? geliefden uit vorige levens

Soms is "het pad kruisen" met een vreemdeling meer als een frontale botsing. Het is een onmiddellijke connectie die vlam vat en in je hoofd blijft branden lang nadat het gesprek voorbij is. De intimiteit is onmiskenbaar. Het is zenuwslopend hoe makkelijk het voelt. En het lijkt wel magie - eindelijk iemand die jouw vreemde passie voor Japanse theekopjes, kruidentuinen of die ene trashy reality show begrijpt.

Als paranormaal adviseur zie ik veel gevallen waarin "Hebben wij elkaar eerder ontmoet?" een beladen vraag is. Kort antwoord? Het is mogelijk dat een toevallige ontmoeting met een onbekende die je niet kunt vergeten, een weerzien is met iemand die je in een andere tijd en op een andere plaats hebt gekend. Maar hoe weet je dat?

Wat is de volgende stap in je liefdesleven? Kom erachter met een psychische liefdesreading.

Een noodlottige botsing

Een cliënt van mij, Marilyn, is een 43-jarige onderwijzeres met één rommelige scheiding achter de rug. Ze beschouwde zichzelf als uit het uitgaanscircuit en leek er zelfs aan te werken om dat zo te houden. Telkens als ze een aantrekkelijke man ontmoette, zag ze alleen potentiële problemen. Hopeloze en onhandige afspraakjes waren haar tijd niet waard, dus ging ze er gewoon niet op uit.

Marilyn kwam bij me na een buitengewone ontmoeting tijdens een vlucht door het hele land die begon toen ze haar koffie achterover sloeg. van haar dienbladtafel en op de passagier naast haar. Terwijl ze zich verontschuldigde en verwoed de tafel afveegde, merkte ze dat haar buurman een nu doorweekt exemplaar van Victor Hugo's Les Miserables vasthield.

"Weet je, dat is mijn favoriete boek," zei ze.

"Oh ja? De mijne ook, ik lees het elk jaar," antwoordde hij.

Ze had zijn scherpe blik al eerder opgemerkt, maar was niet van plan met hem te praten. Een man die zo knap was en zo goed gekleed in een kraakhelder wit overhemd bracht waarschijnlijk meer tijd door met in de spiegel kijken dan zij.

Maar ze had zijn karakter verkeerd ingeschat, en de volgende vier uur gingen te snel voorbij. Hij praatte ontzettend makkelijk met haar en ze bespraken zo'n beetje elk onderwerp dat haar interesseerde: boeken, haar leerlingen in de tweede klas, zijn carrière als oncoloog, hun geboorteplaatsen, en zelfs haar scheiding. Hij was ook gescheiden, en zijn warmte en empathie overstemden Marilyns natuurlijke neiging om over haar huwelijk te zwijgen. Ze wilde blijven praten, en hij blijkbaar ook, want aan het eind van de vlucht vroeg hij om e-mails uit te wisselen.

"Ik hoop dat dit niet raar klinkt, maar ik heb het gevoel dat ik je al heel lang ken," zei hij. Terwijl Marilyn in de taxi zat op weg naar huis, voelde ze zich levend op een manier die ze lang niet meer had ervaren.

Onoverwinnelijke emoties

Een week later stond er een bericht van hem in haar inbox.

Eerlijk gezegd, vertelde Marilyn me, was ze de hele week al geobsedeerd door hem. "Ik voel me net een van mijn studenten die verliefd is op een puppy - ik ben zo dom!", jammerde ze. Marilyn had hun gesprek voortdurend in haar hoofd afgespeeld.

"Wat is er mis met je tot hem aangetrokken voelen?" vroeg ik, hoewel ik vrij zeker wist dat ik het antwoord wist.

"Het kan niet mogelijk werken. Heb je ooit gehoord van een briljante arts die verliefd wordt op een gediplomeerde kinderverzorgster? En we wonen niet eens in dezelfde staat!"

Zeker, Marilyn was haar eigen mislukking aan het ontwerpen.

"Maar toch heb je me gebeld om met me te praten," zei ik.

"Ik heb me gewoon niet meer zo gevoeld sinds ik mijn eerste man ontmoette. Ik voel me zo onvolwassen en onbeheersbaar. Kunt u me helpen begrijpen waarom deze man me zo van streek heeft gemaakt?"

De geheimen van vorige levens

Ik dacht meteen dat Marilyn te maken had met een ontmoeting in een vorig leven, waarbij twee zielen die in een vorig leven met elkaar in contact zijn geweest, elkaar in het heden ontmoeten. Natuurlijk dragen ze nog steeds de bagage van hun oude levens met zich mee, ook al weten ze dat niet. Deze ontmoetingen hoeven niet tussen romantische partners te zijn, en alleen omdat je weet De meest voorkomende romantische relatiedynamieken van ontmoetingen uit vorige levens zijn:

  • Een onopgeloste relatie, waarbij twee zielen een trauma uit een vorig leven willen afsluiten, zoals ontrouw, dood of verlating.
  • Een verslavende relatie, waarbij twee mensen die gewoon niet goed voor elkaar zijn meer dan één leven nodig hebben om hun fatale en destructieve aantrekkingskracht uit te werken. Hoewel ze het wildst kunnen zijn in de slaapkamer, zorgen deze relaties overal voor problemen.
  • Een zielsverwantrelatie, waarbij een paar geliefden die elkaar fundamenteel aanvullen elkaar over tijd en ruimte heen zoeken.

Nou, als een man een onuitstaanbare zeur was toen je hem kende in de oudheid, is hij nu misschien niet veel beter meer. Of misschien voelt hij zich schuldig omdat hij het in een duel tegen je broer heeft opgenomen en wil hij het goedmaken met je. Het vergt enige intuïtie om dat te weten.

Romantische Openbaringen uit de Geschiedenis

Ik begeleidde Marilyn, in een psychische regressie, om toegang te krijgen tot haar herinneringen uit vorige levens. Ze rapporteerde een duidelijk visioen van haarzelf, twintig jaar jonger, in een prachtige jurk aan het Koninklijk Hof van Versailles.

"Ik ben rijk," zei ze. "Maar ik ben arm geboren. Ik ben getrouwd met een man die ik haat, maar ik kan hem niet verlaten. Mijn familie is afhankelijk van zijn geld."

"Wat gebeurt er om je heen?" vroeg ik.

"Ik zit een boekje te lezen. Een bediende brengt me... oh, wat is het heet! Hij heeft de thee over me heen gemorst!"

"Wie is die bediende?"

"Het is die vent uit het vliegtuig! O jeetje, hij ziet er anders uit, maar ik weet gewoon dat hij het is."

"Nu een beetje vooruit spoelen. Waar zijn jullie?"

"Oké...Het is een warme avond. We staan bij een deuropening in de vertrekken van de bedienden. We zijn heel erg verliefd. Hij heeft me gevraagd om met hem naar Engeland te gaan. Hij zegt dat het geweld op straat erger wordt... dit is onze kans om veilig samen te zijn."

"Hoe antwoord je?"

"Nee. Ik kan mijn man niet verlaten."

Marilyn kwam terug in het heden, en met een verwoestte zucht vertelde ze me: "Ik ben hem kwijt. "

"Het is misschien nog niet te laat," zei ik.

Het redden van ware liefde in het heden

Na haar regressie geloofde Marilyn dat ze zich zo tot deze man aangetrokken voelde vanwege hun duurzame en hartstochtelijke band lang geleden. Ik waarschuwde haar dat deze openbaring geen garantie was voor een succesvolle toekomst.

"Ik weet het. Maar ik kan niet

Marilyn beantwoordde zijn e-mail en niet lang daarna begon een lange-afstandsrelatie. Nu, een jaar later, verhuizen ze samen naar dezelfde stad. Ze is dankbaar voor de reading die haar heeft laten zien dat liefde kan overleven, zelfs als omstandigheden, tijd en ruimte tegen elkaar lijken samen te spannen - er is maar één kans nodig.

Het drama uit het verleden bloedt vaak door in het heden. A kan ontmoetingen uit het verleden identificeren en adviseren, zodat je liefde kunt creëren in dit leven.