Wilt u met een medium of paragnost praten?

Hoe werkt het paranormale vermogen?

"Je bent een natuurlijke leraar, en je hebt het vermogen om dingen uit te leggen zodat anderen het begrijpen. Maar je zult waarschijnlijk geen leraar worden in de conventionele zin."

Dit zei een helderziende ooit tegen me, en op dat moment dacht ik dat de informatie niet klopte. Maar wat blijkt: ik geef mijn cliënten les over paranormale gaven, astrologie - alles waarvoor ze bij me komen! En ik heb nooit lesgegeven aan een school of zelfs maar klassen - mijn lesgeven is allemaal een bijproduct van mijn één-op-één-werk.

Een andere helderziende vertelde me dat ik geld zou verdienen met mijn kunst. Nogmaals, op dat moment was ik geen "kunstenaar". Maar mijn kunst is mijn werk, mijn paranormale werk. En nu verdien ik op deze manier mijn brood.

Toen ik deze lezingen kreeg, wist ik niet echt hoe de lezers aan deze informatie kwamen, en het wakkerde mijn interesse en nieuwsgierigheid aan. Hebt u zich ooit afgevraagd hoe paragnosten dingen zien? Of hoe het mogelijk is om iets te "weten" over een totale vreemdeling? Of dat paranormale gaven wel echt bestaan?

Hoewel paranormale gaven en intuïtie voor iedereen beschikbaar zijn, worden sommige mensen geboren met natuurlijke gaven of talenten. De meeste paragnosten melden dat ze in hun kindertijd al over een soort "paranormale" vaardigheden beschikten, die ze vervolgens wilden oefenen en ontwikkelen. Sommigen leren door verschillende hulpmiddelen uit te proberen, zoals astrologie of Tarot, terwijl anderen zichzelf na verloop van tijd gewoon in een rol als adviseur vinden vallen. Misschien zijn ze het familielid dat kan communiceren met huisdieren of weet wat iedereen voelt. Of ze zijn de vriend die altijd het beste lijkt te bieden

Psychische gaven zijn als een spier; ze worden sterker en genuanceerder naarmate je ze vaker gebruikt.

De meeste paranormale gaven vallen in vier verschillende categorieën:

  • Clairvoyance: Het zien van informatie in de geest
  • Clairaudience: Het horen van informatie, meestal in iemands geest
  • Clairsentience: Voelen met het lichaam, of "buik"-instincten, de emoties van anderen aanvoelen
  • Claircognizance: Het kennen van informatie zoals een instant download die niet via fysieke zintuigen komt

Veel paranormaal begaafden gebruiken een combinatie van deze vermogens wanneer ze toegang krijgen tot informatie voor een cliënt. Als u bijvoorbeeld een vraag stelt over een verandering van loopbaan, kan uw adviseur een beeld in gedachten krijgen waarop te zien is dat u een bepaald soort werk doet en ook een emotie die bij het visioen hoort. Of ze kunnen de woorden "Het is niet het juiste moment om te veranderen" horen en een symbool zien van waarom dat zo is.

Waar komt de informatie vandaan?

De wetenschap heeft aangetoond dat er een gemeenschappelijk, verenigd veld is dat alle energie deelt. Wij bestaan uit energie, en dat geldt ook voor onze gedachten, gevoelens en al het andere om ons heen. We weten ook, door wetenschap en wiskunde, dat er verschillende dimensies bestaan. Wij bezetten de derde dimensie. De vierde, vijfde en nog andere dimensies bevatten werelden van informatie en energie die we (meestal) niet met onze fysieke ogen kunnen zien, maar waartoe we wel toegang hebben met behulp van paranormale vermogens.

Als u, als cliënt, op dit moment iets probeert te manifesteren, of u besteedt veel tijd aan het denken van een bepaalde gedachte of het voelen van een bepaald gevoel, dan zit die energie in uw energieveld, of aura. Helderzienden kunnen je veld lezen en zien of een bepaald idee of een bepaalde gebeurtenis zich klaarmaakt om werkelijkheid te worden.

Sommige intuïtieven hebben toegang tot de -de enorme vijfde-dimensionale database van alle zielenkeuzes. Dit is waar informatie uit vorige levens is opgeslagen. Meestal gebeurt dit door middel van helderziendheid of helderziendheid.

Andere paragnosten kunnen uw spirituele gidsen, engelen, of een bepaalde gids of gidsenteam channelen. Deze wezens bestaan in andere dimensies en hebben toegang tot wijsheid en begrip uit goddelijke bronnen. Bekende voorbeelden van channeling zijn , of zelfs de .

Paragnosten kunnen vertrouwen op hun "helderziendheid" van keuze, of ze kunnen gebruik maken van instrumenten zoals Tarotkaarten, runen, de I Tjing, astrologie, of handlijnkunde om intuïtieve informatie te lezen en te ordenen. Veel paragnosten gebruiken verschillende methoden, afhankelijk van de vraag, de cliënt of de manier waarop ze toegang krijgen tot informatie van hun gidsen.

Wat kan een paragnost eigenlijk voorspellen of weten?

De populaire cultuur heeft ons doen geloven dat paragnosten de toekomst kunnen vastleggen en vervolgens een keurig pakket voorspellingen kunnen afleveren, zodat je precies weet wanneer en hoe dingen zullen gebeuren.

Maar hoe zit het dan met je vrije wil? Staat de toekomst echt in steen gebeiteld, zodat iemand kan "lezen" wat er staat te gebeuren, of je dat nu leuk vindt of niet?

Natuurlijk niet! Gelukkig maar... u hebt een enorme hoeveelheid keuze en vrije wil in uw leven. U maakt keuzes of leeft naar de uitkomsten van keuzes die uw ziel in een vorig leven of in het heden heeft gemaakt. Een vaste toekomst bestaat niet. Daarom kan niemand je precies vertellen wat je toekomst is.

De timing van gebeurtenissen is vergelijkbaar - het is heel moeilijk vast te stellen omdat je voortdurend nieuwe beslissingen neemt die van invloed zijn op de uitkomst. Bovendien is tijd een driedimensionaal concept dat niet van toepassing is in andere dimensies. Informatie uit die andere dimensies is dus moeilijk precies in onze lineaire perceptie van tijd te passen.

Wat paragnosten kunnen doen is je vertellen over mogelijkheden. Ze kunnen zien wat voor jou op het punt staat zich te manifesteren. Ze kunnen de wijsheid van een reeks keuzes aanvoelen. A Een helderziende kan u helpen de huidige karmische omstandigheden te begrijpen, de energie van uw relaties te lezen of de waarschijnlijke uitkomsten van mogelijke keuzes te bekijken.

Uw leven is als een schitterende, voortdurend veranderende caleidoscoop - en dat is een prachtig iets! Kijk naar uw paranormaal adviseur om u te helpen de best geïnformeerde keuzes te maken die u kunt maken, maar verwacht niet dat hij of zij uw toekomst voorspelt of uw beslissingen voor u neemt.

Als u nieuwsgierig bent naar hoe een paragnost zijn werk doet, waarom brengt u dan niet wat tijd door met een adviseur op Keen? Benader de ervaring in de geest van co-creatie en plezier, en wees niet bang om tijdens de lezing te vragen hoe hun paranormale begaafdheid werkt. Als je ontvankelijk bent, zijn de mogelijkheden om te groeien eindeloos.