Wilt u met een medium of paragnost praten?

Wat is helderziendheid? leer hoe u uw helderziende visioenen kunt ontwikkelen

Heb je ooit wolken of gekleurde stroken gezien rond een persoon, dier of zelfs plant? Ziet u fonkelende lichtjes of beweging in uw perifere gezichtsveld? Of misschien hebt u een levendige verbeelding en ziet u rijke beelden in uw geestesoog, vooral tijdens meditatie of geleide visualisaties.

Dit zijn allemaal tekenen van helderziendheid, of "helder zien". Dit is de meest erkende paranormale gave en in onze beeldcultuur is het gemakkelijk te ontwikkelen.

Vind uw helderheid met een helderziende lezing. Klik hier om te beginnen.

Vijf tekenen dat u helderziend bent

Wanneer u uw helderziendheid probeert te ontdekken, moet u in gedachten houden dat helderziendheid zich vaak op subtiele manieren manifesteert. Zelden zijn de visioenen zo schokkend als het voorspellen van de Armageddon of een belangrijke levensgebeurtenis. Het kan zijn dat je helderziende ervaringen afzwakt als je iets flitsends verwacht! In plaats daarvan kunt u het volgende ervaren:

1. Licht zien

Dit kan van alles zijn, van een simpele waarneming van knipperende, fonkelende lichtjes tot de waarneming van de aura van een ander wezen. Aura's verschijnen als banden van kleur of licht rond een persoon, dier of plant. Je kunt hun hele aura zien of slechts een deel ervan.

2. Zien Visioenen

Dit vermogen wordt in films vaak onnauwkeurig afgeschilderd. Hoewel sommige mensen gestoorde geesten of geesten uit andere sferen zien, vinden de meeste visioenen plaats in het geestesooghet zesde chakra, of het Derde Oog. Soms zijn het mentale "films" die een belangrijke boodschap overbrengen. Dit is vergelijkbaar met de manier waarop dromen zich ontvouwen, maar ze gebeuren terwijl je wakker bent. Als je een goede dagdromer bent, is de kans groot dat je helderziend bent.

3. Sterk of Lucide dromen

Lucide dromen, of dromen waarin we bewustzijn hebben en de macht om gebeurtenissen te sturen (hoewel we nog slapen), zijn een teken van helder zien. Als je zeer symbolische dromen hebt, of de antwoorden op je levensvragen in droomvorm vindt, ben je goed op weg om helderziendheid te ontwikkelen.

4. Je bent een visuele leerling.

Als je merkt dat je een beeld moet zien van hoe iets werkt om het echt te begrijpen, is de kans groot dat je helderziende neigingen hebt.

5. Je waardeert schoonheid en hebt een sterke visuele esthetiek.

Als je helderziend bent, zal je visie gevoelig zijn. Vaak zult u een diepe behoefte hebben aan mooie en harmonieuze omgevingen. U kunt gevoelig zijn voor kleuren, waardoor u kunt uitblinken in de beeldende kunst. De zichtbare wereld "spreekt" tot u in een zeer duidelijke manier.

Het ontwikkelen van Helderziendheid

De beste manier om deze vaardigheid te ontwikkelen is door te mediteren terwijl je je concentreert op je Hemelse Oog. Gebruik de meditatietechnieken die je op dit moment gebruikt, of ga gewoon lekker zitten en haal een paar keer diep adem. Concentreer je op het gebied tussen je wenkbrauwen. Vraag om begeleiding over een specifieke vraag of kwestie en kijk welke beelden er in je geestesoog verschijnen. Zorg ervoor dat je vraag eenvoudig en specifiek is.

Zekere edelstenen kunnen helpen helderziendheid te bevorderen tijdens meditatieoefeningen. Kersenopaal en aquamarijn helpen bij meditatie en kunnen helder zien activeren. Gele labradoriet en smaragd versterken helderziendheid, vooral als ze tijdens de meditatie op het hemelse oog worden gelegd.

Beoordeel de beelden niet en probeer ze niet meteen te ontcijferen, ook al kunnen de boodschappen onduidelijk zijn. Noteer de informatie in een dagboek, en in plaats van je logische geest te gebruiken om de beelden te ontcijferen, laat je er gedurende de dag willekeurig over dagdromen. U zult verbaasd zijn hoe snel er een "a-ha"-moment aanbreekt.

Probeer de volgende oefening als u visualisatieproblemen hebt die u wilt overwinnen. Ga lekker zitten en concentreer u een paar momenten op uw ademhaling. Als u klaar bent, probeer dan een appel in uw geestesoog te visualiseren. Denk er niet te veel over na, stel u gewoon een appel voor. Let op de kleur, vorm en eventuele andere kenmerken. De meeste mensen zullen, als ze oefenen, het vermogen ontwikkelen om een appel te zien duidelijk. U kunt dit ook met andere gewone voorwerpen proberen. Het doel is niet om iets te laten gebeuren, maar alleen om te wennen aan het zien in uw geestesoog.

Een andere techniek is het visualiseren van een wit scherm, zoals een filmscherm. Stel u getallen voor, van één tot tien. Geef elk getal een kleur. Let op hoe de getallen eruit zien. Zijn het bolle getallen? Geschreven in uw handschrift? Oefen met het zien van elk getal, door op te tellen en dan weer af. Zodra u getallen duidelijk kunt zien, oefen dan om ze te zien met een andere kleur of vorm.

Een favoriete gevorderde oefening van mijn cliënten is om te oefenen met remote viewing. Kies een plek in de buurt waar u nog nooit bent geweest, maar waar u wel naar binnen kunt gaan als u wilt, zoals een winkel of een andere openbare gelegenheid. Stel je voor dat je de deur binnengaat. In je geestesoog zie je wat er in dit gebouw is en loop je door de ruimte in je geest. Let op patronen, kleuren en vormen, zelfs als je niet alles in detail kunt zien. Maak aantekeningen als je wilt, en ga dan naar de echte plek. Waren sommige van je indrukken succesvol? Nauwkeurigheid groeit met de jaren, dus benader deze techniek zonder gehechtheid. Veel plezier ermee!

Gebruik helderziendheid in het dagelijks leven

Veel mensen willen hun helderziende vaardigheden niet gebruiken. Dit is prima! We kunnen niet allemaal helderzienden zijn. Dit vermogen is echter nuttig bij het verkrijgen van begeleiding voor jezelf, bij het manifesteren en bij het maken van plannen voor je toekomst.

Veel cliënten gebruiken hun zien om duidelijkheid te krijgen over hun doelen. Anderen hebben het vermogen ontwikkeld om verloren voorwerpen terug te vinden. Veel helderzienden gebruiken hun vaardigheden om vrienden en familie te helpen. Voor sommigen is het gewoon leuk.

Het komt zelden voor dat je ervaringen zult hebben waar je bang van wordt. Sommige mensen zien geesten, of hebben ervaringen met niet-geïncarneerde wezens. Hoewel deze wezens je geen kwaad kunnen doen, kan het toch verontrustend zijn. Je kunt vragen om ze niet te zien. Als dat niet werkt, kan uw auraveld of zesde chakra geperforeerd of beschadigd zijn.

Ik raad u wel aan voorzichtig te zijn met het zien van visioenen voor anderen. Je kunt informatie krijgen die voor jou zinvol is, maar als je het aan de ander vertelt, is dat misschien niet nuttig. Als u wilt proberen voor iemand te lezen, vraag dan eerst om zijn of haar toestemming en vraag altijd dat de boodschappen voor het hoogste goed voor iedereen zijn.

Uitoefenen van uw helderziendheid moet leuk zijn! Als er een droom, visioen of beeld is dat verwarrend, mystificerend of verontrustend voor je is, zijn de adviseurs op Keen altijd beschikbaar om help.