Wilt u met een medium of paragnost praten?

Wat is heldervoelendheid? trillingen voelen en de kunst van helder voelen

Je bent misschien bekend met paranormale gaven zoals intuïtie, maar wat is heldervoelendheid? Heb je ooit een vriend omhelsd en het gevoel gehad dat je zijn energie hebt overgenomen? Heb je ooit het gevoel gehad dat je te gevoelig bent en de emoties van anderen oppikt? Of misschien heb je wel eens het gevoel gehad dat iemand je arm aanraakte terwijl je alleen was of voelde je je huisdier op het bed springen, om vervolgens te kijken en te zien dat ze er niet waren!

Als dit op u lijkt, bent u misschien heldervoelend - een van de overvloedige paranormale krachten die de spiritueel begaafden bezitten. Heldervoelendheid betekent 'duidelijk gevoel' en beschrijft iemand die intuïtieve of paranormale informatie ontvangt via zijn tastzin en emoties. Nu je de betekenis van heldervoelendheid kent, lees je hier hoe je kunt zien of je heldervoelend bent, zodat je verder kunt gaan en je gave kunt ontwikkelen.

Ben ik heldervoelend? Here are the Signs

Clairsentience komt in vele vormen voor en is ook vrij algemeen. Veel van mijn cliënten klagen dat ze dingen aanvoelen die anderen niet aanvoelen, maar ze denken niet dat ze deze helderziende gave hebben! Hier zijn enkele tekenen dat je misschien heldervoelend bent:

 • Je pikt trillingen op van mensen, plaatsen of voorwerpen.Je hebt vast wel eens een "slechte vibe" gevoeld van een persoon of plaats. Dit kan gebeuren met mensen of locaties die niet duidelijk eng zijn, of er zelfs mooi uitzien, maar toch op een of andere manier gevaarlijk aanvoelen. Misschien zie je een mooi uitziend huis op de hoek van je straat en weet je niet waarom, maar klinkt er een stem in je oor die zegt: "Ga snel weg!"
  • Je neemt de energie van andere mensen over.Ik heb verschillende cliënten die niet kunnen omgaan met concerten, sportevenementen of zelfs een staatsbeurs. De enorme massa mensen, met al die emoties en energieën, kan hen vermoeid, paniekerig of depressief maken. U neemt de energie van de mensen om u heen over, ongeacht waar u bent of met wie u bent. Hoewel deze eigenschappen vaak als "overgevoelig" worden bestempeld, geven ze ook aan dat je de juiste energetische grenzen nodig hebt om je heldervoelende vermogens in toom te houden.
  • Je voelt lichamelijke sensaties voor geen duidelijke reden. Als u vaak het gevoel hebt dat iemand u aanraakt, kunt u een gids ervaren, of gewoon verdwaalde astrale energie. Ik heb een cliënt die vaak het gevoel heeft alsof ze door een zacht, bladerrijk bos strijkt. Toen we een reading deden om deze sensatie te onderzoeken, ontdekten we dat ze de energetische wezens voelt die op onze planeet leven. Een andere cliënt voelt haar hond Saffy, die jaren geleden is overleden. Ze voelt Saffy op het bed, stoten haar been, of zelfs likken haar hand. Deze sensaties geven aan dat je in staat bent te voelen wat anderen niet kunnen voelen en paranormale informatie te ontvangen.

  Hoe ontwikkel je de gave van heldervoelendheid

  Het ontwikkelen van heldervoelendheid is niet zo eenvoudig als het cultiveren van clairaudience of clairvoyance. Leren opletten en jezelf verwijderen van te veel prikkels zijn de meest effectieve dingen die je kunt doen om dit paranormale vermogen te herkennen.

  • Neem de tijd om je stemmingswisselingen of onverklaarbare veranderingen van gevoel op te merken. Met wie was je daarnet? Waar was je? Let op hoe je je voelt op drukke plekken. Oefen met het stellen van vragen aan uw intuïtie en zie hoe reacties bij je binnenkomen. En luister naar hoe je spreekt. Als je vaak zegt dat je je ergens "in" voelt of de "vibe" van een persoon of iets voelt, besef dan dat je eigen taalgebruik op je paranormale begaafdheid wijst.
  • Probeer objecten te lezen. Een leuke oefening om samen met een vriend uit te proberen is psychometrie - het lezen van de energie van objecten. Houd een voorwerp vast dat van je vriend is en dat hij of zij goed kent. Het kan iets zijn als een horloge, een sieraad, of een voorwerp dat een bepaalde betekenis voor hem heeft. Terwijl je het voorwerp vasthoudt, laat je vriend je 30 seconden timen. Nadat de tijd verstreken is, vertel je de indrukken die je van het voorwerp hebt gekregen aan je vriend. Wissel dan van rol en laat hen het proberen. Verlaag daarna de tijd tot 15 seconden en gebruik een ander voorwerp. Hoe minder tijd je hebt om te censureren wat je voelt, hoe nauwkeuriger je zult zijn!

  Clairsentience in het dagelijks leven en het creëren van energetische grenzen

  Een cliënt genaamd Mira kwam bij me voor healing sessies. Ze was er zeker van dat ze entiteiten in haar energieveld had, omdat ze altijd emoties ervoer waarvan ze het gevoel had dat die niet bij haar hoorden. Toen ik naar haar veld keek, zag ik geen wezens, hoewel er enkele scheuren in haar aura waren waardoor andere energie kon lekken. I de tranen repareerde, maar ik vermoedde ook dat ze heldervoelend was.

  Oplettendheid: Ze was altijd al in staat geweest om deze schijnbaar willekeurige maar verontrustende gevoelens te voelen. Ik vroeg haar om te gaan opletten bij wie of wat ze in de buurt was wanneer ze deze sensaties kreeg. Ze was in staat zich te realiseren dat de emotionele downloads niet willekeurig waren, maar zich altijd voordeden rond bepaalde mensen en situaties. Door op te letten, was ze in staat om eenvoudige technieken te gebruiken om energetische grenzen te creëren om zichzelf te beschermen.

  Genezingstechnieken: Veel scholen voor energiehealing leren methoden om een verzegelde aura te creëren. Ik gebruik een eenvoudige techniek waarbij ik mijn aura visualiseer als compleet en heel. Ik vraag om psychische bescherming van mijn gidsen en het Universum, en ik vraag dat alleen liefde mijn veld mag binnenkomen, en dat alle negatieve invloeden die aan mij verbonden zijn mijn ruimte verlaten. Zoals alle paranormale vermogens zijn er manieren waarop heldervoelendheid nuttig en plezierig is en manieren waarop dat niet zo is. Maar met voldoende oefening, healing en aurawerk kan heldervoelendheid een prachtige paranormale gave zijn die je je hele leven kunt koesteren. Als je nieuwsgierig bent naar ervaringen waarvan je denkt dat ze met heldervoelendheid te maken kunnen hebben, of hulp bij het creëren van energetische grenzen, neem contact op met een genezer of adviseur op Keen voor begeleiding.