Wilt u met een medium of paragnost praten?

Wat is helderhorendheid en hoe kan ik dit helderziende vermogen ontwikkelen?

Sheree was bang toen we met de lezing begonnen.

"Ik weet het niet zeker, maar ik denk dat ik misschien gek word," zei ze. "Ik hoor geluiden die niemand anders hoort, vooral muziek. En ik praat de hele tijd tegen mezelf."

Na wat onderzoek te hebben gedaan, feliciteerde ik Sheree met haar groeiende helderhorendheid.

Clairaudiëntie is het vermogen om buiten het "normale" bereik te horen, waarbij de letterlijke betekenis "helderhorendheid" is. Het komt in verschillende vormen voor, en kan je inderdaad een "gek" gevoel geven als je je niet bewust bent van wat er gebeurt. Het is ook een manier waarop intuïtie en leiding zich aan je kenbaar kunnen maken.

Zeven tekenen dat je helderhorend bent

Clairaudiëntie is een van de gemakkelijkste paranormale gaven om te ontwikkelen, en komt vrij vaak voor - hoewel de meeste mensen zich niet realiseren dat ze deze vaardigheid hebben! Hieronder vindt u zeven tekenen die erop wijzen dat helderhorendheid een van uw dominante paranormale vaardigheden kan zijn:

1. Je hoort geluiden die anderen niet kunnen horen. Dit kan zo simpel zijn als het horen van je naam wanneer er niemand in de buurt is, of het horen van de woorden van je spirituele gidsen, muziek, klokken of tonen. Ik heb een cliënt die dieren hoort, met name honden. Ze kan honden horen blaffen als er zijn er geen in de buurt. Soms hoort u luide kraakjes of andere geluiden uit het astrale gebied, hoewel ze meestal niet onaangenaam zijn. Het astrale vlak bevat veel wezens, activiteit, en energie die vaak doorbloedt naar de helderhorende persoon. Dit was een fenomeen dat me vroeg in mijn ontwikkeling echt stoorde, maar het is heel gewoon.

2. Je praat vaak tegen jezelf.Dit is wijsheid die van jou komt en die je helderhorend vermogen oppikt. Als je goed oplet, zul je merken dat er een "wijze stem" is die uit een ander deel van jezelf komt. Dit is begeleiding! Het is duidelijk dat die kritische stem die we allemaal wel eens horen, niet van je hogere zelf komt. Als je het niet zeker weet, let dan eens op de volgende keer dat je een interne monoloog hebt. Is het echt eenzijdig, of krijg je ook toegang tot een kalme, neutrale stem?

3. Sprak je als kind met "denkbeeldige vrienden"? Dit komt vaak voor bij kinderen, en meestal is die denkbeeldige vriend een gids of een beschermgeest. Als kind had ik een hondenvriendje tegen wie ik sprak, en ik was me ook bewust van een geest gids. Als je hardop of telepathisch communiceerde met je ongeziene vrienden, had je toegang tot helderhorendheid. Veel van mijn cliënten hebben hun (on)denkbeeldige vrienden daadwerkelijk gehoord. Helaas heeft dit de neiging te vervagen omdat kinderen herhaaldelijk te horen krijgen dat dit soort ervaringen kinderachtig of zelfs slecht zijn.

4. Snak je naar rust en stilte? Hoewel verlangen naar eenzaamheid wordt afgedaan als een introverte eigenschap, is het ook het teken van een gevoelige ziel die behoefte heeft aan stilte om haar eigen wijsheid te kunnen horen. Ik heb verschillende cliënten die de stemmen van hun gidsen in hun hoofd heel duidelijk horen, maar daarvoor in een meditatieve ruimte moeten zijn. Behalve in noodsituaties waarin de situatie om je wijsheid vraagt, kunnen die stemmen uit de andere wereld vaak worden overstemd door het lawaaierige, dagelijkse leven.

5. Ben je muzikaal gevoelig of begaafd? Vaak zijn helderhorende mensen erg gevoelig voor muziek, en kunnen ze muziek in hun hoofd horen, gemakkelijk op het gehoor muziek spelen, of een diepe zielsverbinding met muziek vinden. Dit gaat verder dan alleen van muziek houden; er is een vermogen om in muziek te komen of er "in te wonen" dat niet iedereen gemakkelijk ervaart, net zoals de grote componisten dat zeker hadden.

6. Heeft u Hoor je regelmatig rinkelende, hoge of andere ongewone geluiden? Als er geen medische reden is voor het horen van geluiden (of stemmen), dan kan dit ook zijn dat geesten metgezellen zich kenbaar maken. Sommige spirituele tradities hebben het erover dat verschillende bestaansniveaus verschillende geluiden hebben, zoals zoemen, bellen, of tinkelen. Ik hoor dit soort geluiden de hele tijd.

7. Kun je telepathisch communiceren? Helderhorendheid kan worden ervaren als telepathie met mensen, planten of dieren. Krijgt u indrukken van uw dieren over wat ze nodig hebben? Denkt u dat uw hond ergens gaat zitten en gaat hij precies zitten waar u dacht? Misschien heeft u een goede vriend of familielid met wie u een band heeft waardoor u weet wat de ander denkt. Dit is ook een vorm van helderhorendheid.

Het ontwikkelen van helderhorendheid

Clairaudience wordt geassocieerd met , dus alle oefeningen om deze chakra te openen en te versterken zullen je helpen met dit helderziend vermogen. Zingen of toning is een geweldige manier om beide te doen. Oefen met het maken van geluiden die zowel hard als zacht, hoog en laag. Experimenteer met het maken van tonen die bijna onhoorbaar zijn.

Mediteren is een must om enig paranormaal vermogen te ontwikkelen. Je kunt proberen te mediteren met muziek, waarbij je je concentreert op het onderscheiden van een specifiek instrument uit het geheel. Klassieke of new age-muziek werkt het best voor deze oefening, hoewel ik een jonge cliënt heb die dit doet met de jam-secties van nummers van Grateful Dead. Dit leert je om afzonderlijke geluiden te horen in een geheel.

Een ander spelletje dat je kunt doen terwijl je mediteert, is je concentreren op de geluiden die je hoort in een stille ruimte. Kijk of je elk geluid afzonderlijk kunt vasthouden, en vervolgens allemaal tegelijk. Speel met het horen van wat er in de stiltes aanwezig is. In het begin lijkt dit misschien onmogelijk, maar als je doorzet, zul je je bereik van je gehoor beginnen te vergroten, wat alles is wat een paranormaal vermogen is - een uitbreiding van wat het "normale" bereik van je zintuiglijke waarneming is geworden.

Een van de favoriete dingen van mijn cliënten is om te vragen om boodschappen van hun spirituele gidsen of hogere zelf. Zij vragen om een auditieve boodschap te ontvangen. Deze kunnen worden ontvangen in de vorm van een gesprek, een songtekst of een beeld dat via een muziekstuk binnenkomt.

Is helderhorendheid ooit gevaarlijk?

Zoals Sheree, kunnen cliënten bang voor hun nieuwe ontwikkelen van paranormale vaardigheden. Als je je zorgen maakt over je helderhorendheid - bijvoorbeeld als je stemmen hoort die kritisch, schadelijk of gewelddadig zijn, of als je een constant gerinkel in je oren hebt - zorg er dan voor dat je met een gezondheidsdeskundige spreekt. Gebruik altijd uw gezond verstand.

Het horen van geweerschoten, mensen die pijn lijden of andere enge geluiden is niet ongewoon, vooral als u op plaatsen bent waar gevechten hebben plaatsgevonden of waar ander geweld is gebruikt. U kunt echter vragen om te mogen stoppen. We hebben een vrije wil met onze paranormale vermogens en kunnen ervoor kiezen om onze vaardigheden uit te schakelen.

Typisch ervaren mensen helderhorendheid als interessant, nuttig en leuk. Wees niet bang om je vaardigheden te ontwikkelen - angstaanjagende ervaringen komen niet vaak voor. Als u toch vragen hebt en deze aan een helderziende wilt stellen, zijn de adviseurs op Keen er om Help!