Wilt u met een medium of paragnost praten?

Wat is helderziendheid? het herkennen en ontwikkelen van dit krachtige helderziende vermogen

Heeft u ooit het gevoel dat u "gewoon" dingen weet? Hebt u bijzonder goede inzichten onder de douche of tijdens het autorijden? Heeft u ooit geweten wie er aan de andere kant van de lijn zit op het moment dat de telefoon overgaat?

Dit zijn gevallen van helderziendheid - of helder weten - die velen van ons voelen, maar vaak negeren omdat ze zo gewoon zijn. Van alle vormen van weten - helderziendheid, heldervoelendheid, enz. - is helderziendheid misschien wel de minst sexy en moeilijkst te onderscheiden vorm. Maar sommige paragnosten beweren dat het ervaren van een helder weten een teken is dat je intuïtief bent "aangekomen."

"Wanneer je gewoon het antwoord weet op de vraag van een cliënt, of de oplossing voor een probleem op het werk - zonder er echt over na te denken - dan is dat zo krachtig," zegt een collega en collega-paragnost. "Het is zo gemakkelijk. En het kost zoveel minder energie."

Hoewel helderziendheid misschien niet zo leuk is als clairvoyance of zelfs clairaudience, moet ik mijn collega gelijk geven nu ik deze vaardigheid heb gecultiveerd. Het is geweldig om gewoon ... te weten. Dat gezegd hebbende, een helder weten schakelt de tussenpersoon van je vijf zintuigen uit, en dus vergt het nogal wat vertrouwen om ermee te werken en het te herkennen.

Tekenen dat je Claircognizant

1. U bent een "denker." Degenen onder ons met een drukke, vaak logische geest hebben vaak flitsen van inzicht, vooral over een probleem of puzzel in ons leven. Deze flitsen kunnen echter zo gewoon zijn dat we ze niet herkennen als de directe helderziende downloads die ze zijn.

2. U onderbreekt. Nee, het zijn niet alleen slechte manieren! Helderziende mensen weten vaak al wat een andere persoon in een gesprek gaat zeggen, dus reageren ze al voordat die persoon een volledige zin kan uitspreken. Als je vaak zinnen van anderen kunt afmaken, heb je misschien dit vermogen.

3. Je hebt krachtige, specifieke ingevingen. Vage intuïtie is iets anders dan het gevoel van zekerheid dat je krijgt als iemand liegt, iets verkeerds doet of zichzelf voordoet als een leugenaar. Als u er vaak achter kunt komen wanneer mensen oneerlijk zijn, zelfs wanneer alle anderen voor de gek worden gehouden, bent u waarschijnlijk helderziend.

4. U leert uit boeken of door te schrijven. Veel mensen die een helder weten hebben, merken dat ze gemakkelijk leren via het geschreven woord.

5. Je bent de probleemoplosser van je stam. Als iedereen naar jou toekomt met een probleem, van kruiswoordraadsels tot persoonlijke dilemma's tot het wiel opnieuw uitvinden, ben je misschien helderziend.

Hoe ontwikkel je helderziendheid

Minna was een studente van mij die zwoer dat ze geen helderziende gave had. Maar als zij en ik gesprekken voerden, kon ik er nooit een volledige zin uit krijgen! Zij wist altijd wat ik ging zeggen en zij kwam vaak met antwoorden - schijnbaar uit het niets - op vragen die andere studenten tijdens onze les stelden. Maar zij verwachtte dat paranormale gaven zich zouden manifesteren in de vorm van visioenen of grafische voorgevoelens, in plaats van het eenvoudige gevoel van weten dat zij ervaarde. Toen ze eenmaal wist dat dit een gave was, wilde ze die verder ontwikkelen.

Ik liet Minna werken met zowel een pendel als met automatisch schrift. Dit zijn twee geweldige manieren om helderziendheid te oefenen.

Pendelnavigatie kan worden gebruikt om je helderziendheid een training te geven. Minna werkte dagelijks met haar pendel om antwoorden te krijgen op vragen in haar leven. Meestal waren dat geen epische levensvragen, maar eerder kleine dingen als: "Zal ik morgen een telefoontje van mijn moeder krijgen?" of "Waar zal mijn vriend me mee naartoe nemen uit eten?" Terwijl ze de vragen stelde, zei ik haar dat ze zich bewust moest zijn van de antwoorden die in haar hoofd opkwamen voordat haar pendel antwoordde, en dan kijken of ze gelijk had. Het duurde even, maar al snel meldde Minna dat ze antwoorden kreeg voordat haar pendel antwoordde... en ze was ongeveer 80% van de tijd accuraat.

Automatisch schrijven is een andere geweldige manier om toegang te krijgen tot een helder weten. Hiervoor is nodig vertrouwen en geloof, maar als dit helderziende vermogen een van je gaven is, zul je merken dat het verbazingwekkend nuttig is. Neem een half uur de tijd met je dagboek in een rustige ruimte waar je niet gestoord zult worden. Stel je hogere zelf een vraag en laat je pen gewoon beginnen met schrijven. Dit kan in het begin nep of dwaas aanvoelen - Minna vond dat zeker! Het is belangrijk dat je niet nadenkt over het antwoord op de vraag. Laat in plaats daarvan je gedachten afdwalen en kom in een meditatieve toestand. Je pen zal beginnen te bewegen, en terwijl je de woorden observeert terwijl ze door je geest stromen, zal je ze niet creëren. Het is een subtiel verschil, dus probeer het maar eens.

Claircognizatie in het dagelijks leven

Cliënten vragen me vaak: "Wat is het verschil tussen het hebben van een gedachte en helderziendheid?" Dat is een goede vraag, want er is een dunne scheidslijn tussen beide. Denken is vaak druk, luid, oordelend, en ego-gebaseerd. Onze geest heeft vaak herhalende gedachten en is geïnvesteerd om ons veilig en verborgen te houden. Je wijsheid, de stem van je hogere zelf, is stil, standvastig en niet altijd rationeel of wat je zou verwachten te horen.

Soms herkennen we onze helderziendheid pas achteraf. We hebben allemaal wel eens gezegd: "Ik wist dat dit zou gebeuren", of een variatie op dat thema. Begin in de kleine details van je leven op te merken wanneer je weet wat iemand gaat zeggen, of wat het einde van een film zal zijn, of wanneer je weet dat je niet op die date moet gaan. Hoe meer je luistert, hoe meer je je helderziendheid in actie zult zien.

Professionele intuïtieven en paragnosten zijn geweldige bronnen om je te helpen je eigen paranormale gaven te ontwikkelen. Nieuwsgierig? Praat met een adviseur op Keen vandaag.