Wilt u met een medium of paragnost praten?

Hoe werkt een online helderziende chat reading?

Houd je van sms'en? Messaging je vrienden op Facebook of Snapchat? Als u zich het meest op uw gemak voelt in een instant messaging format, dan zult u waarschijnlijk genieten van het krijgen van een psychische lezing via online chat. Het mag geen verrassing zijn dat veel jongere klanten waarderen de vertrouwdheid van dit formaat. Ook sommige eerste keer, nerveuze klanten kiezen voor deze optie, want er is nog steeds een zekere mate van anonimiteit die door het ontbreken van spraakcontact. Je emoties hoef je niet te laten zien, en het voelt makkelijker om de sessie te beëindigen als je voelt dat je moet gaan. Maar, hoe werkt een online psychische chat precies? Lees verder om dit uit te vinden.

Vind uw helderheid met een paranormale reading. Klik hier om te beginnen.

Wat houdt een reading in?

Voordat er iets anders gebeurt, is het belangrijk dat u weet dat een paragnost niet fysiek bij u hoeft te zijn om toegang te krijgen tot uw energieveld of om de Tarot of andere vormen van waarzeggerij voor u te gebruiken. De informatie die zij ontvangen om uw zorgen aan te pakken zal afkomstig zijn van een soort energie-internet waarop zij kunnen "inloggen" , ongeacht waar u zich bevindt. Zodra u dat punt met vertrouwen hebt aanvaard, is het tijd voor uw lezing. Het gaat als volgt:

- Zodra u toestemming om informatie voor u te zoeken, zullen zij de techniek of methode gebruiken die hen het best in staat zal stellen om u te helpen.

- Wanneer u online met een paranormaal begaafd iemand chat, kan een reading slechts enkele minuten duren of zo lang als u nodig heeft (een uur is een prima tijdsbestek), en alles wat u nodig heeft is een goede internetverbinding en uw apparaat. Online chat readings zijn ideaal als u op een openbare plaats bent of niet wilt dat iemand uw gesprek afluistert. Net als bij een telefonische reading zal uw consulent volledig live zijn, op u gericht en klaar om u zo goed mogelijk te helpen.telefoon reading- U wordt begeleid om een account aan te maken als u er nog geen hebt bij Keen. Daarna is het tijd om een adviseur uit de lijst te kiezen. De adviseurs die beschikbaar zijn voor chatten, hebben een knop "Nu chatten". U drukt gewoon op de knop, en een pagina wordt geladen met de foto van uw adviseur. Zodra u op "begin chat" drukt, bent u al onderweg.

- Tijdens het chatten met een helderziende ziet u op het scherm de verstreken minuten en kunt u de reading op elk gewenst moment beëindigen.

Hoe kan ik het meeste uit mijn reading halen?

Het planningsproces eindigt niet met het zoeken naar een goede paragnost. U moet een beetje voorwerk doen als u er zeker van wilt zijn dat u . Bijvoorbeeld:

- Voordat u met een helderziende gaat chatten, moet u uw andere apps en programma's afsluiten - zelfs als u gewend bent om te multitasken tijdens andere instant messaging-contexten.

- Maak het u gemakkelijk en besteed uw aandacht en tijd aan de reading. Uw lezer zal zich alleen op u richten, dus maak optimaal gebruik van uw tijd.

- Houd een lijst bij de hand met onderwerpen waarbij u hulp nodig hebt of waar u nieuwsgierig naar bent. De tijd vliegt voorbij en u zult in de verleiding komen om af te dwalen. Dit is natuurlijk prima - adviseurs zijn altijd beschikbaar - maar het is wel handig om bij te houden wat uw meest urgente onderwerpen zijn, zodat u zeker weet dat u eraan toekomt.

- Uw adviseur is een echt mens, geen computer! Wees duidelijk, respectvol en gebruik niet te veel steno. U wilt er zeker van zijn dat uw vragen overkomen. Maar wees ook ontspannen! Dit is een gesprek - hoewel de helderziende voor u leest, zal hij of zij toch op een normale manier met u in gesprek kunnen gaan.

- Kies een adviseur die methoden gebruikt waar u zich prettig bij voelt. Als u nieuwsgierig bent naar Tarot of astrologie, zoek dan een consulent die deze methodes kan gebruiken. Vergeet niet dat de chat-formule geen invloed heeft op het vermogen van de lezer om bepaalde technieken te gebruiken.

- Heb realistische verwachtingen. Er zijn enkele beperkingen aan de chat-format, en je zou kunnen vinden dat het enige tijd duurt om binnen te vallen en te voelen comfortabel. U hebt niet de stem van iemand anders om op te reageren, en zij kunnen uw toon niet horen en uw antwoorden niet zien. Zoals met elk chat/e-mail medium, kan er miscommunicatie zijn. Als u het gevoel hebt dat uw lezer uw vraag niet begrijpt of dat u niet echt contact maakt, zeg dat dan gewoon!

- Neem het serieus, maar maak er plezier in! Hoewel chat een informeler medium is, is het nog steeds een geweldige techniek voor degenen die de voorkeur geven aan dit formaat en kan het net zo serieus, inzichtelijk en diepgaand zijn als een persoonlijke of telefonische reading.

Online chat is een perfecte manier om een duik te nemen in het water van paranormale lezingen of om een verscheidenheid aan adviesstijlen uit te proberen. Privé, gemakkelijk en informeel - een geweldige manier om de hulp te krijgen die u nodig hebt. Contacteer vandaag nog een adviseur op Keen!