Wilt u met een medium of paragnost praten?

Wat is beter: psychische lezingen op afstand of in levende lijve?

De meeste paragnosten hebben een combinatie van cliënten die zij persoonlijk zien en cliënten die zij op afstand bedienen, hetzij per telefoon of online. Hoewel we voorkeuren kunnen hebben over hoe we onze klanten zien, wordt de kwaliteit van de lezing niet beïnvloed door beide manieren. Psychische begaafdheid werkt ongeacht waar de paragnost en de cliënt zich bevinden.

Hoe u een reading krijgt is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en wat er plaatselijk voor u beschikbaar is. Als u niet in een plaats woont waar u een helderziende persoonlijk kunt zien, dan zijn uw opties beperkt tot telefoon, e-mail of online lezingen. Er zijn voors en tegens voor elk, en ik raad je proberen verschillende formaten om te zien wat je het beste bevalt.

Distance/Remote Readings

De drie belangrijkste manieren waarop paragnosten kunnen werken met een client op afstand is per telefoon, e-mail of chat. zijn heel anders dan online readings - nogmaals, niet in hun kwaliteit, maar in hoe je ze ervaart - dus klik door naar die links om te lezen wat je van elk kunt verwachten.

Het voordeel van een reading op afstand is dat deze op elk gewenst moment kan worden gedaan. Als je naar de lijst met Keen-adviseurs gaat, zie je wie er beschikbaar is voor telefoon of chat, zelfs als het midden in de nacht is in jouw tijdzone. U hoeft niet van tevoren te reserveren, maar u kunt wel een afspraak maken als u dat wilt, en u kunt een sessie houden wanneer u daar zin in hebt.

Elezingen op afstand houden u anoniem, en sommige mensen vinden dit prettig. Als u ergens woont waar het moeilijk is om privacy te krijgen, dan is een online reading misschien perfect voor u zijn.

En, natuurlijk, lezingen op afstand dienen mensen die in geïsoleerde gebieden wonen, niet naar een lezer kunnen reizen, of om de een of andere reden aan huis gebonden zijn. Zelfs als u wel kunt reizen, bieden lezingen op afstand u de mogelijkheid om verschillende paragnosten van over de hele wereld uit te proberen.

De minpunten van een lezing op afstand zijn simpelweg dat u niet die één-op-één, persoonlijke verbinding krijgt. U hebt misschien niet de kans om echt te zien of de helderziende een match voor u is, omdat u via de computer of de telefoon communiceert. Maar ik vind dit is echt een klein nadeel gezien hoe perfect dit formaat is echt voor veel van mijn klanten. Dit geldt vooral als u via de telefoon contact maakt, omdat dat formaat een grotere menselijke verbinding via uw stemmen mogelijk maakt.

Als u zich niet op uw gemak voelt met technologie of telefoneren, dan is dit duidelijk niet de juiste manier van lezen voor u.

In-Person Readings

Het mooie van persoonlijke lezingen is de mogelijkheid om face-to-face een relatie op te bouwen. Als de reader kan ik reageren op de lichaamstaal en emotionele reacties van mijn klanten op dat moment. Lezingen hebben gewoon een meer persoonlijke kwaliteit. Dat gezegd hebbende, doe ik 80% van mijn lezingen op afstand, en ik heb geweldige cliënten van over de hele wereld.

Het nadeel is dat je, als paragnost, een kantoorruimte nodig hebt om af te spreken. De planning kan beperkt zijn. Ik heb een kamer bij mij thuis waar ik mensen ontvang, maar veel van mijn collega's delen kantoorruimte met andere holistische therapeuten en hebben dus maar bepaalde dagen/tijden waarop ze cliënten kunnen ontmoeten. Ik boek geen "walk-in" persoonlijke afspraken, dus er is niet de spontaniteit die je hebt met afstands readings. Natuurlijk, veel paragnosten boeken hun lezingen op afstand ook vooraf, en sommige paragnosten houden kantoor ruimte en accepteren inloop cliënten.

Als u zich verlegen voelt over het delen van de intieme details van uw leven met een vreemde en het gevoel hebt dat face-to-face met iemand u zou belemmeren, probeer dan de online methode.

Bedenk dat paragnosten hun gaven kunnen gebruiken, ongeacht de manier waarop zij u ontmoeten. Ze kunnen Tarot gebruiken, astrologie, kristallen; wat hun methoden ook zijn, u hoeft niet voor hen te staan om het te laten werken (behalve misschien handlijnkunde - maar sommige handlijnlezers laten cliënten foto's van hun handen sturen en lezen voor hen via e-mail). Er is geen reading die beter is dan een andere - het hangt allemaal af van je persoonlijke voorkeuren!

Ben je klaar om een paranormale reading te ervaren? Misschien hebt u al een reading via de telefoon gehad, dus waarom probeert u het niet eens via online chat? De consulenten van Keen staan klaar om u hier en nu te helpen, dus duik in!