Wilt u met een medium of paragnost praten?

Is er iets om bang voor te zijn als je een helderziende lezing krijgt?

"Hallo?" Zei ik, reagerend op een oproep van een nummer dat ik niet herkende. Er was een stilte. "Hallo?" Zei ik opnieuw. "Is daar iemand?"

"Eh-hello. Hoi. Hoi daar," een stem kwam zo zacht over de lijn dat ik hem nauwelijks kon horen.

"Hoi. Waarmee kan ik u vandaag van dienst zijn?" Ik wist al wat er aan de hand was: een beller die voor het eerst belde, en iemand die zich onzeker of mogelijk bang voelde.

De beller ging verder. Angie was haar naam, en het was inderdaad de eerste keer dat ze met een helderziende sprak. We namen de tijd om haar op haar gemak te stellen, hoewel ze de eerste keer niet al te lang bleef. Maar een paar dagen later belde ze terug en konden we verder praten en haar angsten wegnemen.

Het is normaal dat mensen niet zeker weten of ze wel contact met een helderziende moeten opnemen. Er is zoveel verkeerde informatie over wat paragnosten doen en hoe we te werk gaan - veel daarvan is afkomstig van tv of films en is niet erg waar of vleiend. Vandaag wil ik enkele veelvoorkomende angsten bespreken zodat u zich meer op uw gemak voelt bij het werken met een helderziende.

Vind uw helderheid met een helderziende lezing. Klik hier om te beginnen.

Vrees #1: Zijn helderzienden slecht/slecht/gaan ze me pijn doen?

Ik geef horrorfilms en de verschrikkelijke echte daden van de inquisitie hier de schuld van. In niet al te verre tijden werd iedereen, maar vooral vrouwen verbrand, gemarteld of op andere wijze gedood als men dacht dat zij heksen of ketters waren, of op andere wijze bovennatuurlijke krachten bezaten. Dit is uiteraard een schending van de mensenrechten, maar het heeft in ons cultureel onderbewustzijn een zweem van wantrouwen en achterdocht achtergelaten ten aanzien van mensen met bovennatuurlijke krachten. Dit wordt uitgebuit door horrorfilms waarin enge bezeten kinderen worden afgebeeld of griezelige dames die ons aansporen "naar het licht te gaan". Geen wonder dat mensen bang zijn voor wat paranormaal begaafden doen!

De waarheid is dat paranormaal begaafden -intuïtieven, gidsen, astrologen, handlijnkundigen enzovoort- gewone mensen zijn die bepaalde vaardigheden en bekwaamheden hebben ontwikkeld, net zoals een muzikant, atleet of artiest zijn of haar bekwaamheden ontwikkelt. Wij zijn gewone mensen die mensen willen helpen met onze gaven.

Nu, net zoals er flamboyante muzikanten en rustige muzikanten zijn en alles daartussenin, hebben verschillende paragnosten verschillende benaderingen. Sommigen van ons doen hun werk voor spirituele ontwikkeling en anderen voor vermaak. De een is niet beter dan de ander, maar het is belangrijk dat je het juiste type voor jou kiest.

Een paragnost is een gewoon mens, en dus is hun mate van "slechtheid" of "goedheid" hetzelfde als die van ieder ander. Dit is een betwistbaar en subjectief oordeel, en wat voor de een goed is, is voor de ander slecht. Je moet je onderscheidingsvermogen gebruiken bij het kiezen van een helderziende, net als het kiezen van een arts. Kies iemand die u mag en die de ervaring en geloofsbrieven heeft waarbij u zich op uw gemak voelt.

Een paragnost kan u geen geestelijke of bovennatuurlijke schade toebrengen. We kunnen je niet betoveren, hypnotiseren of op een andere manier je kracht ontnemen, tenzij je daar volledig bewust mee instemt - maar het is zeer onwaarschijnlijk dat we dat überhaupt zouden willen doen.

Vrees #2: Ga ik tegen mijn religie in?

Dit is een vraag die een eigen bericht vereist, maar het korte antwoord is: alleen jij kunt daar antwoord op geven. Als u behoort tot een religieuze organisatie die het werken met intuïtieven duidelijk en expliciet verbiedt, dan is uw antwoord klaar. Mijn eigen mening is dat het werken met een helderziende niets met religie te maken heeft. Ik heb mijn eigen spirituele overtuigingen, net als de meeste paragnosten, maar het is niet onze bedoeling om u van uw huidige pad af te leiden.

Bang #3: Word ik bezeten als ik naar een paragnost ga?

Nee. Voor meer informatie over wat bezetenheid is, check dit artikel.

Frees #4: Wat als ik iets hoor wat ik niet wil horen?

Wel, als u een paragnost vraagt om een aspect van uw toekomst te onthullen (wat eigenlijk ), dan is er een mogelijkheid dat u iets hoort wat u niet bevalt. Je hebt een vrije wil, en een helderziende kan alleen kijken naar waarschijnlijkheden gebaseerd op uw huidige keuzes en traject. U kunt altijd nieuwe keuzes maken die teniet kunnen doen wat een helderziende heeft gezien, dus als u geen "slecht nieuws" over uw toekomst wilt horen, zou ik u aanraden geen vragen te stellen die over de toekomst gaan. Ik weet het, ik weet het - de toekomst is een fascinerend onderwerp waar iedereen iets over wil weten. Maar paragnosten kunnen helpen met zoveel meer dan alleen het lezen van je verleden of toekomst; ze kunnen helpen verwijder blokkades naar relatie geluk, en aura, helpen uw carrière te sturen, hartzeer genezen, en nog veel meer!

Vrees #5: Hoe weet ik dat ze echt zijn?

Deze vraag verdient ook een eigen artikel, maar kort samengevat moet je vertrouwen op je instinct en onderzoek doen. Zeker, er zijn nep-helderzienden. Helaas zetten ze ons allemaal in een kwaad daglicht. Maar mensen die werken voor een site als Keen hebben een rigoureus doorlichtingsproces voordat ze in staat zijn om daar te werken. Als u een helderziende die werkt op hun eigen, check getuigenissen, lees over hen, en kijk of ze bieden intro-of mini-sessies uit te proberen die uit

Een helderziende bezoeken is een prachtige aanvulling op uw ondersteunende netwerk. We kunnen u helpen op zo veel manieren, en de relaties die we opbouwen kan een leven lang duren. Ben realistisch over wat een lezing voor u zal doen, en wees duidelijk met jezelf over wat voor soort begeleiding u zoekt. De overgrote meerderheid van paragnosten zijn vriendelijke mensen die hard hebben gewerkt om hun vaardigheden te ontwikkelen en zo de mensheid van dienst te kunnen zijn.

Klaar om een reading te proberen? Waag de sprong! De adviseurs van Keen staan klaar om van uw paranormale lezing een lonende, leuke en nuttige ervaring te maken.