Wilt u met een medium of paragnost praten?

Het herkennen en loslaten van andere wezens in je energieveld

Leslie belde me voor een lezing. Ze was overstuur en bang. "Ik denk dat er een entiteit of iets aan me vastzit," zei ze. "Ik heb het gevoel dat ik heel negatieve energie om me heen heb, en het wil maar niet weggaan!"

Matt boekte diezelfde week een sessie. "Sinds mijn vader is overleden, kan ik het gevoel niet van me afschudden dat hij op de een of andere manier aan me verbonden is. Hoe kan ik hem loslaten? Is hij een geest of zo?"

Een andere klant, Ruth, belde om te vertellen over nachtmerries en het gevoel dat ze werd gestalkt door een soort energie. "Ik ben doodsbang," zei ze. "Ik weet niet wat ik moet doen."

En het was nog niet eens bijna Halloween!

Entiteiten en andere gehechtheden

Het is heel normaal dat energieën die niet van jezelf zijn aan je zijn gehecht. En hoewel sommige gehechtheden behoorlijk storend kunnen zijn, kan geen enkel gedesincarneerd wezen u daadwerkelijk kwaad doen. Ook stelt de spirituele wet dat geen enkele entiteit tegen uw wil aan u verbonden kan blijven. Zodra u voelt dat er een andere energie is die met u meereist, hoeft u haar alleen maar te vragen om te gaan! Dus ontspan, en laten we eens kijken naar de verschillende soorten wezens die je in je energieveld kunt aantreffen.

Vorige Levens Entiteiten: Dit is een andere ziel, die op dit moment niet geïncarneerd is, die aan jou verbonden is. Er moet een verband zijn tussen jou en die ziel. Onafgewerkt karma - meestal traumatisch - is het typische hechtingsmechanisme. Je kunt de primaire emotie van het onvoltooide karma voelen, zelfs wanneer het geen zin heeft. Bijvoorbeeld, in Leslie's geval, toen we de reading deden vond ik een entiteit uit een vorig leven gehecht. De verbinding was inderdaad negatief; zij en de andere ziel waren een dat veel trauma had veroorzaakt. Omdat de ziel aan haar verbonden was, was het gevoel van het trauma altijd aanwezig. We lieten die ziel los in liefde en licht, en Leslie voelde onmiddellijk opluchting.

Vormen: Deze gehechtheden komen het meest voor. Het zijn in wezen samengevoegde clusters van gedachten met vergelijkbare trillingen. Gedachtenvormen kunnen de signatuur dragen van angst, haat, woede, wanhoop, paranoia, enzovoort. Wanneer een persoon of een groep - een familie, een bedrijf, een land - genoeg denkt aan een bepaald idee, een bepaalde emotie of een bepaalde gebeurtenis, komen deze gedachten samen en hechten zich dan aan degenen met soortgelijke energieën. Het resultaat van het hebben van een negatieve gedachtevorm is dat je merkt dat je meer van de kenmerkende emotie creëert - zelfs als je probeert dat niet te doen.

Huidig leven Entiteiten: Deze entiteiten worden gecreëerd wanneer negatieve gedachtevormen genoeg kracht of momentum krijgen om zich daadwerkelijk aan iemand te hechten. Het zijn geen zielen, maar ze kunnen wel disharmonie veroorzaken. Deze entiteiten zullen een mens vinden die energetisch bij hem past en om hem heen zweven. Als de match sterk genoeg is, kan de entiteit zich hechten. In de situatie van Ruth had ze veel angst in haar veld als gevolg van een jeugdtrauma. Toen ik naar haar aura keek, kon ik zien dat er zeker een entiteit rondhing, alsof het haar aan het stalken was. Haar nachtmerries genereerden nog meer angst, wat haar een aantrekkelijk vooruitzicht maakte voor de entiteit van het huidige leven om zich aan te hechten en zo te kunnen groeien. Ik stelde haar een eenvoudig ritueel voor zodat ze de entiteit kon loslaten, en we blijven werken aan het helen van haar angst en slaapproblemen.

Geesten & Poltergeisten: Hoewel ze lang niet zo eng zijn als in films, kunnen deze entiteiten wel degelijk invloed op je hebben als ze aan jou of je huis verbonden zijn. Geesten beginnen als verwarde geesten die om de een of andere reden niet volledig overgaan en dan na verloop van tijd leren om zich aan geïncarneerde mensen te hechten om energie te krijgen. Gewoonlijk zijn ze plaatsgebonden en volgen ze geen mensen. Poltergeisten zijn geesten die goed zijn geworden in het daadwerkelijk verplaatsen van energie, en zo kunnen ze onheil stichten in je huis (rommel maken, dingen verstoppen, lichten aan en uit doen). Ook zij hechten zich meestal aan plaatsen, hoewel ze zich ook aan mensen kunnen hechten - en dan krijgt die persoon de schuld dat hij de klopgeest "is". Toen ik naar Matt's veld keek, kon ik zien dat zijn vader er inderdaad nog was. Matt bevestigde dat hij en zijn vader nog onafgewerkte zaken hadden, en dus hielpen we samen om die kwesties op te lossen en zijn vader te helpen om verder te gaan.

Demonen: Het komt zeer, zeer zelden voor dat iemand een echte demon aan zich gebonden heeft, tenzij ze specifiek een wezen hebben opgeroepen door het beoefenen van zwarte magie of satanische aanbidding. Maar zelfs deze wezens moeten gaan wanneer hen wordt gevraagd te vertrekken.

Houd in gedachten dat je op een bepaald niveau de vibratie van de vastzittende entiteit moet evenaren voordat het zelfs maar tot je wordt aangetrokken en je er dan (bewust of onbewust) mee "instemt" om het binnen te laten.

Hoe laat je een wezen los

Het is gemakkelijk om een wezen los te laten - je vraagt het gewoon om te gaan in overeenstemming met de spirituele wet. Maar weten dat het er is en wat het is, kan een beetje lastiger zijn. Hier is het nuttig om met een helderziende of genezer te werken.

Ik gebruik een combinatie van eenvoudige rituelen, gebeden of meditaties met mijn cliënten als ik eenmaal heb herkend wat er is. Als ik helend werk doe, verwijder ik het met lichtenergie. Bepaalde essentiële oliën zijn zuiverend en nuttig na een clearing. Frankincense of Palo Santo zijn de beste: verdunnen in een dragerolie zoals kokos of jojoba en plaatselijk aanbrengen op het of hartgebied. (Let op: essentiële oliën zijn krachtig en kunnen allergische reacties veroorzaken. Niet direct op de huid of in ogen of mond gebruiken). Stenen zoals amethist of heldere, roze of rookkwarts helpen negativiteit los te laten en repareren de aura.

Hoewel het voelen van een entiteit of het ontdekken dat je een wezen in je aura hebt zenuwslopend is, onthoud dat je de controle hebt over de aanhechting! Niets kan je energie aanvallen of wegzuigen tenzij je dat toelaat. Als je je eenmaal bewust bent van de gehechtheid, kun je er eenvoudigweg voor kiezen om deze te laten gaan.

Als je negatieve gevoelens hebt die je niet van je af kunt zetten of als je de aanwezigheid van een ander om je heen voelt, kan het zijn dat er een entiteit aan je verbonden is. Een adviseur op Keen kan je helpen begrijpen of er wezens in je energieveld zijn en je helpen deze te verwijderen.