Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Onthulling van vorige levens door de tarot

Het Tarot deck is een geweldige manier om je toekomst te voorspellen en om een huidige situatie te analyseren. Elke Tarot lezing heeft kaarten in de basisgebieden die uw verleden illustreren. Meestal hebben deze kaarten betrekking op uw recente verleden of misschien op zaken uit uw jeugd. Maar er zijn een paar kaarten in het Tarot deck die informatie over je vorige levens kunnen onthullen wanneer ze verschijnen in het deel van je lezing dat gaat over het verleden.

Tarot kaarten die een grote watermassa afbeelden kunnen informatie over je vorige leven aangeven wanneer ze verschijnen in je fundering (verleden) positie. Lees hieronder verder om meer te ontdekken over de betekenis van tarotbeelden in vorige levens.

Temperantie

Je was wijs en gereserveerd in je vorige leven. Dit leven is een beloning voor het goede karma dat u hebt opgebouwd door in een ver verleden een hulpbron voor de mensheid te zijn. Je kunt neigingen tot excessief gedrag vertonen, zoals overmatig drinken of eten, liefdesverslaving of gewoon een dramaqueen zijn.

Je maakt de verloren tijd goed en tegelijkertijd offer je op om je bewustzijn naar een superieur hoog niveau te tillen. Als je kunt leren lief te hebben zonder overdaad, zullen je successen voortbouwen op de goodwill die je in je vorige incarnatie hebt opgebouwd.

De Ster

Dit duidt op een vorig leven van spirituele kennis. U hebt in uw vorige leven een strijd moeten leveren en door wijsheid een grote verlossing gevonden. Dit leven zal beloningen brengen in de vorm van fantastische inspiratie.

Gelukkig genoeg belonen de materialistische waarden van onze tijd niet noodzakelijkerwijs grote ideeën en inzichten. Uw rol als kunstenaar, dichter of creatief individu zal u echter op het pad naar uw ware zelf brengen.

De Maan

Deze kaart in de verleden positie van een Tarotlezing wijst op een intense liefde voor een ander wezen uit een vorig leven. Hoe hecht of verliefd je ook bent, je zult alleen uit dit bestaan vertrekken. In je volgende leven kun je deze persoon misschien opnieuw ontdekken. Maar het kan ook zijn dat je verlangt naar een verloren zielsverwant die nooit helemaal is verlost.

Een Tarotlezing laat je weten waar op aarde je verloren zielsverwant kan worden gevonden. Maar pas op: hij of zij kan een kind zijn, een ouder iemand, een huisdier of zelfs een boom in een weiland. Het opsporen van een geliefde uit een vorig leven is vaak moeilijker dan wachten tot de kosmos je koppelt aan iemand die perfect is voor wie je nu bent.

Twee van staven

Je was rijk en succesvol in een vorig leven. Dit leven is geïnspireerd door dat succes, zodat u het beste uit kansen kunt halen, maar het kan zijn dat u meer opwinding zoekt dan goed voor u is.

Aas van Bekers

U hebt in een vorig leven zoveel opgeofferd voor dierbaren dat u nu een uitgebreide familie hebt die naar u omkijkt. Veel kinderen van wie de ouders sparen om hun studie te betalen, zien deze kaart onthuld.

Acht van Bekers

Een van uw vorige levens had een intense verstoring zoals een voortijdige dood. De echo van een te vroeg vertrek kan je tot op de dag van vandaag achtervolgen.

Twee van Zwaarden

In je meest recente vorige leven heb je je misschien onderdanig opgesteld tegenover anderen. Er werd van u verwacht dat u deed wat u werd opgedragen. U kunt nu in dit leven een angst voor onafhankelijkheid met u meedragen die moeilijk van u af te schudden is.

Vijf van Zwaarden

In een vorig leven was u werkelijk bedrieglijk. Je betaalt voor je wandaden door jezelf te straffen tot ver in je volwassenheid van je huidige leven. Maar het goede nieuws is dat je de tijd voor je misdaad hebt uitgezeten en jezelf kunt bevrijden wanneer je maar wilt.

Zes van Zwaarden

Je vorige leven was er een gevuld met terreur en spijt. Misschien zat je midden in een door oorlog verscheurd land en heb je nooit echt de kans gekregen om van het leven te genieten. Dit kan je somberder maken dan je in je huidige omstandigheden zou moeten zijn.

Tien van Zwaarden

Een vorig leven eindigde droevig en je brengt een groot deel van dit leven door met het rouwen om dat verlies dat buiten je bereik ligt. Het is tijd om jezelf te bevrijden uit de cyclus van verdriet.

Twee van Pentakels

Je hebt in het verleden een wild leven geleefd en veel materieel gewin en verlies zien gebeuren. Omdat u in één leven meer hebt gezien dan de meeste mensen, hebt u in deze incarnatie een voorzichtige relatie met geld.

Paar, Ridder, Koningin of Koning van Bekers

Een van de hofkaarten voor het pak van Bekers in de verleden positie van uw Tarotlezing is een sterke indicator van een boodschap over uw vorige leven. In feite zijn deze zijn misschien wel de krachtigste kanalen naar het vorige adres van je ziel.

Je emotionele gehechtheden in dit leven zijn aan entiteiten uit je vorige levens. Sommige van de mensen in uw wereld van nu hadden interactie met uw vorige incarnaties. Vrienden, geliefden, familieleden, vijanden, rivalen en toevallige kennissen van nu waren ooit duizenden jaren en een universum verder in uw dagelijks bestaan verwikkeld.

U bent met deze hofkaarten niet gedoemd uw verleden te herhalen. Je bent in feite voorbestemd om erdoor vermaakt te worden, en misschien zelfs iets nuttigs te leren voor je huidige en toekomstige leven.

Gerelateerde artikelen