Opzoek naar spirituele verlichting?

Hebben overleden voorouders invloed op je?

Heeft u zich ooit afgevraagd waarom u de voorkeur geeft aan bepaalde soorten films? Als je nadenkt over de oorsprong van je smaak in mannen, lijkt het dan alsof er geen rijm of reden is voor je voorkeuren? Bent u wel eens opgestaan om buiten een wandeling te maken en hebt u zich afgevraagd wat u daartoe geïnspireerd heeft?

Kijk eens door uw oude familiefoto's en vraag uzelf af of de oorsprong van wat u kiest niet zo vrijwillig is geweest als u misschien denkt. Veel tekenen zouden erop kunnen wijzen dat uw familieleden die de eeuwigheid zijn binnengegaan, in de buurt zijn. Geesten, vooral onze voorouders, kunnen een diepe invloed uitoefenen op de manier waarop je denkt en voelt.

Dag in, dag uit nemen we duizend verschillende beslissingen. Van eenvoudige dingen als waar je gaat lunchen en wat je gaat aantrekken naar je werk, tot grote ondernemingen als het zoeken naar een mogelijke levenspartner, er gaat nauwelijks een minuut voorbij dat je geen beslissing neemt over wat je gaat doen. Je voorouders bevinden zich op een ander bestaansniveau, maar ze hebben nog steeds een grote invloed op het materiële vlak, vooral op deze gebieden die regelmatig voorkomen.

Hier volgen vier soorten beslissingen die je elke dag neemt en die hoogstwaarschijnlijk af en toe worden beïnvloed door je voorouders die over je waken.

  Wanneer te eten

  Heb je een grootmoeder met overgewicht? Was de zoetekauw van je overgrootvader zo legendarisch dat Hebben ze het er nog steeds over als ze met Thanksgiving de doos chocolaatjes ronddelen? Wanneer u impulsief kiest voor een rijke maaltijd, kan het uw dierbare oudtante zijn die echt een vleugje van die cheeseburger met friet wil.

  Wanneer pauzeren

  Wanneer u op het hoogtepunt van een emotionele crisis een zekere intense hysterie voelt, hoe komt het dan dat u er soms in slaagt om gewoon te stoppen? Zegen uw voorouders die veel moeite doen om die woede uit u te trekken, zodat u tijdelijk even geen gevoel meer hebt, lang genoeg om het op te geven en weg te lopen. Stilstaan bij vrede te midden van razernij is de grote indicator dat je gezegend bent door hun aanwezigheid.

  Verleiding opmerken

  Heb je ooit een goede ervaring gehad met een man, een flirt die dromerig leek, misschien een eerste afspraakje dat je deed verlangen naar meer? Maar dan, plotseling leek hij zo anders op de tweede date? Je zag tegenstrijdigheden in zijn verhaal. Misschien kwam de gedachte bij je op dat hij getrouwd was of alleen in jou geïnteresseerd was met het oog op een snelle fysieke ontmoeting. Twijfel niet aan het gevoel, want je voorouders, vooral een moeder of zus die naar de andere kant is verhuisd, zijn in staat om je onderbewustzijn te laten horen wat alleen zij kunnen zien achter zijn publieke gezicht.

  Het vinden van je ware spirituele pad

  Als je familieleden naar het volgende niveau zijn vertrokken, zal al het geloof van de aarde systemen versmelten tot één grote waarheid. Als je op zoek bent naar begeleiding naar die waarheid, hoef je je niet te schamen als je niet de aardse tradities van je familie volgt. Je voorouders kunnen heel verlicht zijn in het hiernamaals en in staat om je te begeleiden op een spiritueel pad dat voor jou geschikt is.

  In conclusie

  Je moet de leiding van je ouders in evenwicht brengen met je eigen gevoel voor goed en kwaad. Je aangeboren vrije wil is de belangrijkste joker in al je dagelijkse beslissingen. Je kunt leren om je voorouders te voelen die je impulsen ondersteunen, maar je bent vrij om de grens te trekken en je eigen persoon te zijn. De meeste geesten kunnen weinig anders doen dan suggereren, en omdat ze vervuld zijn van liefde, is er geen wrok wanneer je hun bevelen niet opvolgt. Hoewel het fijn is om je voorouders in de buurt te hebben, moet je niet vergeten om de gordijnen te sluiten als je eindelijk de ware hebt gevonden.

Gerelateerde artikelen